reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Tak narobilyscie ochoty mi na ciasto ze musialam upiec murzynka bo sie robi szybciutko:-D. Tak sie objadlam ze masakra:-D
Za potrzebujace &&&&&&&

Mysio jak Twoj czop wyglada? ja czekam na taki z krwia bo wtedy to juz bede wiedziala, ze moge jechac rodzic lada chwila. A mi przez jakis tydzien odchodzil sluz z bialym czyms i od 2 dni spokoj, wiec nie wiem czy to to..

No i nie narzekajcie na upaly bo nie wiecie co czynicie... u nas 6 st i leje jak z cebra, wiatr taki ze okna wyrywa:/

A co do AS...jak to macica do wyciecia?!

Witam, nie mialam czasu zajrzec:tak:Caly dzien na dworzu:tak:
As trzymam &&&&&&& zeby bylo ok:tak:

Ja dzis od popoludnia mam skurcze ale na razie nie panikuje bo byc moze to tylko przepowiadajace wiec czekam:tak:Nie moge miejsca sobie znalesc od wczoraj, zamiast siedziec i odpoczywac ciagle chodze tzn spaceruje:baffled: Nie wiem moze mam juz schize ze urodze na wekeend majowy i wszystko kojarze z poczatkiem porodu:-D Jakby cos sie w nocy rozwinelo to dam znac sms do ktorejs z Was:tak:
Teraz juz spadam, wezme goraca kompiel i wtedy sie przekonam:tak:
Za potrzebujace trzymam &&&&&&&&&:tak:

Kciuki za As!!

U nas imprezka zaliczona, wszystko się udało:happy: Goście właśnie wyszli wraz z wałówką żarełka do domu. Lenka pozjadała wszystkie czekoladowe literki z tortu, a jak wznosiła toast to stłukła tacie szampanówkę:-D bo ona zawsze swoją butlą o nasze kubki stuka to rozmach ma:-D w ogóle szampan wystrzelił jak nigdy wcześniej:szok: na szczęście:tak:
Jutro powtórka z rozrywki, drugi tort do klubu trzeba zrobić.
Teraz nasza mała Peppa maluje, tato świnka władował się do wyrka a ja ogarniam net.
Akcji porodowej brak, ale czop się malutkimi fragmentami odrywa i taki żółtawy już jest a nie przezroczysty jak wcześniej. Może rzeczywiście Maciek się na jutrzejsze urodziny siostry szykuje:biggrin2:
Zmykam do małej, bo już obok z kredkami stoi i malować chce, zajrzę do Wam wieczorkiem.

reklama
Do góry