reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
As &&& oraz spelnienia marzen z okazji Urodzin Sloneczko!!!

Kochane,ja na bardzo szybko,bo jestem po pierwszej niezbyt dobrze przespanej nocy-Leo dostal pierwsza kolke,ale o polnocy i tylko do 1szej z nia walczylismy,ale stres niepozowolil mi zasnac i go do rana trzymalam "na sobie"...efekt,ledwo zyje,a synus sobie smacznie spi.
Z nowosci.Bylismy wczoraj u pediatry,i tak mlody pan przytyl w ciagu tygodnia 270gr!Jestesmy bardzo szczesliwi z tego powodu,wazy juz 2700,czyli prawie tyle ile mial w czasie narodzin.Zaczyna sie wypelniac powoli wypelniac
;-)Teraz czekaja nas cotygodniowe wizyty u pediatry,a poza tym usg glowki-ktore jeszcze musimy "zamowic".Pocieszyla nas pani doc,ze powinno byc dobrze,ale dopoki nie dostane potwierdzenia nie bede spokojna.No i z serduszkiem Leo nas troche postraszyla,ale ja wierze ze bedzie dobrze-innej opcji nie zakladam.Aha no i wogole,jako ze to nasza nowa pediatra i Leo i V,tak moge powiedziec ALLELUJA w koncu ktos normalny!Jestesmy zadowoleni z naszego wyboru,choc blisko do niej nie mamy.
Znikam,bo zjem i sie klade.Milego weekendu i &&& za kazda z Was :*:-)

AS - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin (Twoich) i oby wszystko przebieglo super z urodzinkami Karolinki :-) Dotrwalyscie dzielnie do 38tc to wszystko juz musi byc dobrze :-)

Pieszczoszka - ja tez mysle, ze to raczej hemorody (zwl. jesli by Cie swedzialo i/lub pieklo) ale lepiej to sprawdzic, bo przy porodzie i jelito moze byc poszkodowane, wiec daj sie zlookac poloznej. Odbyt jest kolo spraw ginekologicznych, wiec jak Ci zaglada w szew to niech Ci i zajrzy te pare cm obok a bedziesz spokojniesza :-)

U nas dzis piekna pogoda, wiec trzeba pomyslec, jak to wykorzystac :-) Kondycja do doopy ale w domu siedziec grzech :-D

Mam dosc krępujące pytanie.... wczoraj i dziś załatwiając sie zauważyłam ,że cieknie mi krew z odbytu:zawstydzona/y::szok:
miała któraś z was takie cos? Mysle,że to przez wysiłek jaki miałam przy porodzie.Moze pęk mi jakis żylak czy cos? co o tym myslicie macie na to jakas rade.. głupio mi wogole pytac o to ... ale nie chce isc z czyms takim do lekarza:zawstydzona/y::-(
na pewno hemoroidy. Masz rcje, zrobily sie przy wysilku porodowym, a normlne ze one z czasem pekaja. Nie bolalo cie wczesniej tzn po porodzie na kibelku? Nie wiem czy teraz mozesz cos bez recepty. Lekow jest wiele ale czy je wolno po porodzie i karmieniu to nie wiem ale mgr w aptece bedzie wiedzial. Mimo to polozne bym pokazala

As 100 lat!!!!
Bylam pewn, z ejuz osobno wystepujecie :-)

Witam:-)
My nadal 2w1 się trzymamy i póki co porodowy spokój.
Nadrabiać będę wieczorkiem, bo jutro impreza urodzinowa Lenki, więc dzisiaj sprzątanie, zakupy, szykowanie..

As - najlepszego! Czekamy na Karolcię:-)

fiore - ponawiam pytanie.. czy Ty byłaś na Kwietniówkach 2010? Była u nas taka kobietka, która nicki zmieniała i ostatecznie przestała się udzielać. Zgadza mi się imię dziecka i styl pisania, więc wprost pytam.

reklama
pieszczoszko - dobrze Ci dziewczyny radzą, jak nie chcesz do lekarza iść to skonsultuj to krwawienie z położną. Też hemoroidy obstawiam, ale krwawienia nie ma co lekceważyć i wg mnie konsultacja jest konieczna, a tym wstydem to mnie zaskoczyłaś - podczas porodu i po pewnie Cię tłumy oglądały;-) Nie przywykłaś?:-D

Do góry