reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Kilolek ja wlasnie tez nie wiedzialam a oni ponoc przyjmuja ze to zaslabniecie jest:tak:i z marszu na oddzial wiec ja o maly wlos tez bym trafila:baffled:powiedzialy ze najlepsza pozycja do KTG to na plecach na lekkim skosie i glupia sie tak polozylam:eek:i juz mnie poty oblewaly po koniec:confused2:nie dosc ze ucisk to obok grzejacy kaloryfer i slonce swiecilo po oczach- chyba specjalnie sobie pacjentki napedzaja:-D

reklama
dzien dobry
ja dzis mega niewyspana, Iwa do 24 wojowala zanim zasnela, takiego mialam nerwa ze pol nocy nie spalam...
teraz slysze ze sie odzywa wiec za chwile do mnie przyjdzie:tak:

Widzę, że nie tylko ja niewyspana :baffled:. Budzę się w nocy i usnąć nie mogę. Za oknem deszcz... szaro... zimno... bleh. Dobrze, że do lekarza nie mam daleko, bo dzisiaj na wizytę.

PS. Zaglądam do Was w miarę na bieżąco, ale ostatnio weny do pisania brak ;-)

witam sie przy sniadanku. U nas pogoda tez nieciekawa, przynajmniej niezachecajaca do jakiegokolwiek spaceru i wyjscia z domu:-(
Nocka nawet spokojna i przespana, oczywiscie z pobudka na siku:-p tragedii nie było :-)
Wszystkim wizytujacym udanej wizyty, a potrzebujacym &&&&
Ciekawe czy Pieszczoszka dzis wroci do domku z Laura?
Miłego dzionka

Witam Was w ten deszczowy poniedziałek, pogoda normalnie listopadowa, brr...

Mały odstawiony do przedszkola,śniadanko zjedzone i trzeba było by się zabrać za coś, chyba posprzątam w szafie z dokumentami, zabieram się za to odkąd jestem na L4 (listopad!!!)

Fiore &&& za Leo!!!
Pieszczoszka, co tam u Was, mam nadzieję, że Was obie wypiszą &&&
Suse, powodzenia w straniach :)
Jeśli chodzi o przytulanki u nas to ja nie chcę bo boję się, że przyspieszymy poród (chyba jestem jedyna na forum, która chce jak najpóźniej urodzić - oczywiście w granicach rozsądku)
a poza tym jak ostatnio próbowaliśmy to ciasno tam i sucho, żadna przyjemność. Chociaż mój W to się wczoraj obraził prawie, że nie chcę.

A teraz pytanie z innej beczki: macie może jakiś sprawdzony sposób na rysy na panelach? Po ubiegłotygoniowym przemeblowaniu moje panele wyglądają fatalnie. Myślałam, że uduszę W jak to zobaczyłam!!!

Miłego dzionka Kobietki:)

Ostatnia edycja:
tak na pocieszenie w DDTvn mowili ze od 1.05 ponoc upały maja przyjsc temp nawet do 27 stopni. Tylko oby nie było za goraco bo dopiero sie bedziemy meczyc, wiec cieszmy sie teraz z takiej pogody :-)

Carmella wyśpij się i za mnie :-D, bo ja dzisiaj nie bardzo mam czas na drzemkę. Zaplanowałam sobie trochę rzeczy i muszę się w końcu za to wziąć m.in. wyprać wózek (kupiliśmy używany). Nie przekonuje mnie fakt, że wygląda na czysty, ja muszę mieć wyprane po swojemu i już :-D. Szkoda tylko, że słońca brak, to bym wystawiła na balkon. Musze też skoczyć do pewnej sieci ;-) przedłużyć sobie umowę i wziąć nowy tel., bo obecny jest w rozsypce, a chce zdążyć przed porodem, bo okaże się, że nie będę miała z czego zadzwonić będąc w szpitalu. Pasowałby też torbę spakować do szpitala :-D:-D:-D, jakoś nie mogę się za to zabrać. Wizytę mam dopiero na 18:40 więc ze wszystkim (dodając obowiązki domowe) powinnam się wyrobić - o ile odkleję się zaraz od kompa ;-).

Witajcie,
Pogoda faktycznie fatalna. Maly odstawiony do przedszkola a mnie cos mdli wiec do lozka bryknelam. Herbate pije i o jedzeniu nie mysle bo mnie rzuci.
Fiore - trzymajcie sie cieplutko, sciskam Was.
Milego dnia dla wszystkich.

reklama
dzien dobry dziewczynki! wczoraj prawie caly dzien bylismy u tesciow i podczytywalam tylko co tam u Was. poza tym to nie czuje sie zbyt dobrze - bol gardla i glowy od wczoraj...
Leo, fiore, Piezczoszka, Laura, kciuki za Was!!! obyscie jak najszybciej cieszyly sie maluszkami w domku!!!
gia, widze ze mamy podobny plan na dzisiaj, bo ja tez mam zamiar wyprac wozek i przedluzyc umowe wymieniajac jednoczesnie telefon :) zmykam sie szykowac bo zaraz tesc po mnie przyjedzie
milego dnia Wam zycze i mam nadzieje ze bede miala sily zeby odezwac sie pozniej :*

Do góry