reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Pojechałam karetką:) kardio powiedziala, ze nie ma przeciwwskazan do sn ale wyjdzie wszystko w trakcie. powiedziala, ze zrobili mi krzywde ze od dziecka zabraniali mi cwiczyc na wf:/

ja takze pamietam ze badanie zrobiła, ale faktycznie o wynikach nie pisała, choc te wyniki to tez troszke pic na wode... ja robiłam w 28 tygodniu po dwóch godzinach i wyszedł wzorcowy, a kiedy zrobiłam powtorke po 4 tygodniach( godzina i dwie) to wyszedł juz nieprawidłowy. badam poziomy cukru ale cały czas sa w normie, nawet gdy jem słodkosci, moj lekarz stwierdził ze to wszystko zalezy od tego co sie je na kilka dni przed badaniem. jesli jemy duzo cukrow to wtedy wchlanianie glukozy jest słabe i wynik wychodzi nieprawidlowy. tak wiec najlepiej badac poziomy po normalnym jedzeniu. gdybym nie powtorzyła tego badania to teraz bym sie nie stresowała:)

Dziewczyny ja nie pisałam, że to co się dzieje to na pewno przez niezdiagnozowaną cukrzycę ciążową. Po prostu się zastanawiałam czy to ewentualnie może się z tym wiązać. Teraz nie ma co roztrząsać bo już po zawodach. Mi się wydaje, że Pieszczoszka nie zrobiła tych badań, ale tak jak napisałam: to i tak nic nie zmienia. Najważniejsze żeby Laurze się poprawiło.

Carmella no z tym w-f-em to często niestety tak jest, że chce się dziecku pomóc a robi się z niego kalekę zabraniając ćwiczyć. A wystarczyłoby dostosować ćwiczenia do możliwości dziecka. A jak twój nastrój? Lepiej po wycieczce?

dzien dobry
kurcze ale smutne wiesc :(( ja niewiem co sie dzieje niby donoszone a takie problemy :(( &&&&&&&&&&&&&&& i modlitwa za dziewczyny i ich maluszki

dziewczyny ale sie teraz zdenerwowałam cała az sie trzese, słysze dzwoni domofon odbieram a tu słysze dzien dobry zakład ubezpieczen społecznych czy mozemy wejsc? a ja ze tak prosze. Łózko nie zrobione ja w pizamie wiec szybko posciele do tapczanu szlafrok na siebie i słysze ida. Przyszli mnie skontrolowac na L-4 i musiałam sie podpisac tak mi sie rece trzesły wiec nie wiem jakie bazgroły tam wyszły z tego podpisu. Myslalam ze to cos powazniejszego tym bardziej ze miałam problemy z Zusem bo moj zaklad pracy od grudnia nie oddawał im mojego zwolnienia i przez to kasy mi nie wyplacali do marca
Juz myslalam ze z nerwow zaczeło sie cos dziac bo poczyłam mokro na pizamie ale to chyba tylko wydzielina

Olisiaa - to tylko sie ciesz, że to łózko niezrobione a Ty w piżamce - znaczy, że zwolnienie Ci potrzebne - jakbyś przyjęła ich w stroju wyjściowym byłoby gorzej:)) Popatrz - w piątek 13-go sie na kontrole wybrali:))

reklama
Olisiaa to nawet lepiej, że ich w piżamie przyjęłaś i z rozbabranym łóżkiem- znaczy się prawidłowo wykorzystujesz zwolnienie :) Najważniejsze, że masz to za sobą. A teraz się zrelaksuj i już nie stresuj.

Do góry