reklama
natalka1704
Fanka BB :)
warto zajrzec a nuz ci sie cos spodoba i kupisz po korzystnej cenie jedz wczesniej kupic wózek mowie ci, ja pojechalam kilka dni temu i byla jakas masakra , na ostatnia chwile to najgorzej...ale ja juz tak mamJa mam 46 i jak patrzę to dostaję lekkiej paniki... A co dopiero jakby tylko 20 zostało
Jutro może zamówię wóżek w końcu A Mega askocie jest kiermasz wózków tako z tego co czytałam ponad 100 modeli ma być, jakieś rabaty i parasolka do wózka w prezencie. Zobaczymy może w końcu się zdecyduję
nie mogłam was dziewczyny doczytać. widze że przybywa nam objawów i mnie ciągnie tam na dole i trochę pobolewa od swiat aż się zmobilizowałam i kupiłam już część rzeczy do szpitala.
mam pytanie do dziewczyn które miały ktg dzisiaj byłam sobie zrobić i na ktg wyszły mi 2 skórcze (nie związane z ruchem dziecka bo takich było więcej) położna mówi do mnie ooo ma pani skórcz na co ja tak a ja nic nie czuje bardziej szczerze mówiąc mnie nieraz boli a te skórcze na poziomie 50% raz poczułam taki delikatny chwilowy i był na 60 % położna powiedziłą że to pewnie przepowiadające ale ja się jednak zestresowałąm i się wrazie czego spakowałam
carmella tzymaj się tam &&&&
za wszystkie którym cos dolega trzymam kciuki żeby przeszło odpoczywajcie &&&&&&&&&
mam pytanie do dziewczyn które miały ktg dzisiaj byłam sobie zrobić i na ktg wyszły mi 2 skórcze (nie związane z ruchem dziecka bo takich było więcej) położna mówi do mnie ooo ma pani skórcz na co ja tak a ja nic nie czuje bardziej szczerze mówiąc mnie nieraz boli a te skórcze na poziomie 50% raz poczułam taki delikatny chwilowy i był na 60 % położna powiedziłą że to pewnie przepowiadające ale ja się jednak zestresowałąm i się wrazie czego spakowałam
carmella tzymaj się tam &&&&
za wszystkie którym cos dolega trzymam kciuki żeby przeszło odpoczywajcie &&&&&&&&&
anik.
Mama Krzysia :)
Carmella współczuję :/ ale powiem Ci, że u nas na ktg np. wołały hurtowo. Zdarzało się, że dziewczyna leżała z koszulą podwiniętą po same cyce, a w pokoju kolejka ustawiona tylko do "podsłuchania" serduszka... I cóż, nie ma zmiłuj - 5 osób w pokoju, jedna z zadartą koszulą leży niczym nie zakryta, druga stoi, inne czekają, a na korytarzu przed otwartymi drzwiami tatusiowe "bo chcielibyśmy coś usłyszeć" - no miodzio... eh życie :/
Muszę jak najszybciej przeprać koszulę szpitalną i dopakować torbę do porodu. Dzisiaj czuję się strasznie - skurcze, brzuch boli, ciągnie, co chwila mam mokre upławy - kilka razy spanikowana leciałam sprawdzać co to
Ja tam dzisiaj nie wracam, nie ma takiej opcji
Muszę jak najszybciej przeprać koszulę szpitalną i dopakować torbę do porodu. Dzisiaj czuję się strasznie - skurcze, brzuch boli, ciągnie, co chwila mam mokre upławy - kilka razy spanikowana leciałam sprawdzać co to
Ja tam dzisiaj nie wracam, nie ma takiej opcji
no nic w tych szpitalach polskich się nie zmieniło pamiętam po porodzie jak jeszcze synka nie miałam przy sobie nic nie wiedzieliśmy co się dzieję mąż walczył o kążda informację oczywiście wielka łacha była do tego na obchodzie kiedy wszedł do nas ordynator ze studentami oczywiście nikt mnie o zdanie nie zapytał to jeszcze nie zapomnę tych jego słów pani już jest po porodzie i już nic panią nie powinno boleć myśłałam że mu je... a ja nie mogłam usiąść jeszcze 2 miesiące. Jak wychodzili podeszła do mnie para studentów próbowali zagadać bo nawet im głupio było że on taki cham
ollena odkąd jestem z moim mężem nigdy nie miałam żadnej infekcji, a prezerwatywa napewno nie jest przyczyną infekcji, po prostu ja dmucham tak na zimne
mam dziś ogromniastego lenia
ollena odkąd jestem z moim mężem nigdy nie miałam żadnej infekcji, a prezerwatywa napewno nie jest przyczyną infekcji, po prostu ja dmucham tak na zimne
mam dziś ogromniastego lenia
Witajcie.
Zaglądam i tutaj.
Trzymam kciuki za wszystkie w szpitalach .
Poczytałam pobieżnie i jestem w lekkim szoku ile Wy piszecie.
Leżę w 4 osobowej sali ,ale każde łóżko ma parawan i nawet jak zastrzyk robią to pomimo parawanu zasłoniętego najpierw wypraszają gości.
Czyli mamy 100% intymności zapewnione.
Decydujac się jednak na ten szpital podpisuje się zgodę na obecność studentów.;-)
Sale do porodu są również 1 osobowe i 1 osoba towarzysząca może być na porodówce cały czas obecna.
Ogólnie ze szpitala ,lekarzy,i pozostałego personelu jestem bardzo zadowolona.;-):-):-):-)
pozdrawiamy z patologii
Aneta z Karolinką.
Zaglądam i tutaj.
Trzymam kciuki za wszystkie w szpitalach .
Poczytałam pobieżnie i jestem w lekkim szoku ile Wy piszecie.
Leżę w 4 osobowej sali ,ale każde łóżko ma parawan i nawet jak zastrzyk robią to pomimo parawanu zasłoniętego najpierw wypraszają gości.
Czyli mamy 100% intymności zapewnione.
Decydujac się jednak na ten szpital podpisuje się zgodę na obecność studentów.;-)
Sale do porodu są również 1 osobowe i 1 osoba towarzysząca może być na porodówce cały czas obecna.
Ogólnie ze szpitala ,lekarzy,i pozostałego personelu jestem bardzo zadowolona.;-):-):-):-)
pozdrawiamy z patologii
Aneta z Karolinką.
Carmella
Mama Marcela :)
jedna z dziewczyn z ktorymi leze wlasnie jęczy z bolu pod ktg, chyba zaczyna rodzic, nie powiem, jestem troche przerazona
natalka1704
jedna z dziewczyn z ktorymi leze wlasnie jęczy z bolu pod ktg, chyba zaczyna rodzic, nie powiem, jestem troche przerazona
co ty robisz tam z nimi ze wszystkie rodza jedna po drugiej ale dobrze ze ty nie jestes na ich miejscu ...ale co sie napatrzysz to twoje...
a ja wlasnie ładuje baterie do aparatu a zeby choc ta jedna rzecz lezala juz w torbie
Carmella
Mama Marcela :)
natalka u mnie baterie tez juz naladowane i w aparacie
reklama
natalka1704
tak carmella to podstawa :-)i musze jeszcze zakupic karte do telefonu zeby bylo jak dzwonic i wysyłac mms... i schowam ja do torby zeby nie wydzwonic teraz a reszta to sie sama spakuje u mnie..... ja to naprawde nie mam weny na ta torbe i nie moge sie zmobilizowac ...lista lezy rozwalona obok mnie a ja nic .... tak jakby porod mial nastapic co najmniej za kilka miesiecy ...
Podziel się: