reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

czarnula tzrymam kciuki &&&&&&&&&&& żeby wszystko się w dobrym kierunku poukładało...:tak:

ja tylko na chwilkę bo muszę się spakować dzisiaj jedziemy do moich rodziców na 2 nocki a w poniedziałek do mamy S i wracamy dopiero po świętach.
Trzymam kciuki aby żadna majówka się w te święta przypadkiem nie rozpakowała!;-)
miłej i jak najmniej pracowitej soboty wszystkim życzę:-)

reklama
Witam :)
Ale Wam zazdroszcze tych Swiat, mój Mąż wczoraj wrocil z pracy z fochem i stwierdzil ze swiat nie ma i poszedl sobie do sypialni i siedzial na kompie, to po jakiego kija wysprzatalam cała chate a on nawet mi w niczym nie pomogł. Plakac mi sie tylko chce, lodowka pusta a tak chcialam miec te swieta cieple i rodzinne ale to bylo do przewidzenia wszystkie swieta sa u nas spartaczone. nie wiem ile jeszcze nasze malzenstwo potrwa bo w dobrym kierunku ono nie idzie. w niczym mi nie pomaga bo wiecznie jak wraca z pracy o 16 to mowi ze jest strasznie zmeczony i siedzi sobie na kompie. juz widze jego pomoc przy dziecku jak sie urodzi a ma miesiac wolnego, chyba sie pozabijamy. przepraszam musialam sie wyplakac komus :(

Zycze Wam radosnych, cieplych i rodzinnych swiat.

Kochanie nie przejmuj się. Mam podobnie. Czasem jest dobrze-czasem kompletnie olewka. Dzisiaj po 2 piwach spi na kanapie. Hehe. Sama bede musiała wziac Młodego na święconkę. Olac dziadów i najwazniejsze nie przejmowac sie i robic cos dla siebie i maluchów:) dobra kąpiel ,ksiazka,cos słodkiego i luz- to tez ich zdziwi.Musimy pokazac,ze jestesmy samodzielne i samowystarczalne troszkę:) Po porodzie sytuacja na pewno sie poprawi. A domek posprzątany...no coz ,mój mężus mysli,ze wszystko samo się robi- a np. toalete mysli,ze mamy samoczyszczącą ;-) hihi.........Sciskam CIę mocno...
A wszystkim Zdrowych,Spokojnych Swiąt !!!!!!!!!!!!:-)

Czesc dziewczyny wpadlam tylko na chwilke zeby zlozyc Wam zyczenia

Najserdeczniejsze zyczenia zdrowych
radosnych i spokojnych Swiat Wielkiej Nocy,
smacznego jajka i mokrego dyngusa,
a takze odpoczynku w gronie rodzinnym,
Niech kazdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej
.

Za wszystkie potrzebujace trzymam kciuki jak najdluzej wytrzymajcie w dwupaku:-)

Witam
biggrin.gif

Wpadłam na moment, bo u nas jeszcze sporo rzeczy do zrobienia, a noc do d.. bo Lenkę gorączka męczyła.
Bardzo dziękujemy za życzenia, my również życzymy Wam radosnych, rodzinnych, ciepłych i przede wszystkim zdrowych Świąt!

Postaram się zajrzeć wieczorkiem, o ile sił mi starczy, bo dół brzucha mi potwornie dokucza i najchętniej nie wstawałabym z łóżka, ale tak się niestety nie da.

Kciuki za potrzebujące!

Czarnula. Elipaw - doskonale Was rozumiem - często mam tak samo. Są dni, że jest super a są takie...
Elipaw tak jak piszesz trzeba im pokazać, że my też jesteśmy silne, chociaż mi póki co to nie wychodzi :no:

Kochane, życzę Wam wszystkim radosnych i spokojnych świąt Wielkiej Nocy, przede wszystkim miłości, szczęścia na każdy dzień.....
No i oczywiście łatwych porodów
:happy2:

Hej kciuki za wszystkie potrzebujące majóweczki.Ja tez ostatnio nie najlepiej się czuję.
Życzę Wam zdrowych , radosnych spędzonych w rodzinnym gronie Świąt Wielkanocnych.Smacznego Święconego oraz mokrego Dyngusa i najważniejsze szczęśliwego rozwiązania.

Ja tez wszystkim życzę Wesołych świat !!!

My zaczynamy od jutra objazdówke , dobrze bonie musze gotowaćtylko jak ja tam wysiedzę u tesciów bedzie cos ok 20 osob więc siedzienie przy stole maskara - moj kregosłup , w pon, do mamy i tam sobie poleże pojem choć z tym moim smakiem nie za bardzo...

reklama
Do góry