reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

dziewczyny, ja juz sie wylaczam na dzisiaj, jestem tylko, zeby Wam zyczenia zlozyc

Z okazji Świąt Wielkanocnych
życzę Wam oraz Waszym bliskim
zdrowych, spokojnych i radosnych dni
spędzonych w gronie najdroższych Wam osób.

Niech fakt Zmartwychwstania Pańskiego
przyniesie Wam pokój ducha, wewnętrzną
radość i nadzieję na lepsze jutro.
easter1.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, wpadlam tylko zyczenia zlozyc i lece dalej robic:tak:

Aby mazurki na Waszym świątecznym stole
koncertowały tak słodko, jak co roku, aby zajączki
wielkanocne nie skąpiły Wam podarków,
a dobry Bóg swojej łaski. Wesołego Alleluja
!

Dziewczyny WESOŁYCH ŚWIAT i PYSZNOŚCIOWYCH JAJECZEK,
BOGATEGO ZAJĄCZKA I UDANEGO ŚNIADANKA :*****

Ja już siedzę i nic nie robię, wszystko ugotowane i posprzątane więc mam luzy :D

Zaraz dziewczyna brata przyniesie babę wielkanocną, którą zamówiłam u niej (ja to jestem jednak mistrz w drugą stronę jeśli chodzi o pieczenie, lepiej mi idzie stanie w kolejce po ciasto:p )
Chyba dziś pobawię się w zakupy na Allegro bo znalazłam fajne krzesła barowe a są w super cenie więc czemu nie :D

Buziaki dla WAS :********

Dziewczyny zdrowych spokojnych i rodzinnych świąt Wam życzę:)
Też już muszę uciekać, bo o 15 będzie po mnie teść, a ja jeszcze się nawet nie wykąpałam...
Ł. dzisiaj w pracy wróci koło 23, więc pojedzie od razu do teściów. Jeszcze muszę jego spakować. Ale przynajmniej już zaczynam święta:) Po przygotowaniach:)

Trzymajcie się w dwupakach przynajmniej do mojego powrotu, bo nie chcę, żeby mnie coś ominęło:) Buziaki dla Was i Waszych brzuszków kochanych:****************

Witam :)
Ale Wam zazdroszcze tych Swiat, mój Mąż wczoraj wrocil z pracy z fochem i stwierdzil ze swiat nie ma i poszedl sobie do sypialni i siedzial na kompie, to po jakiego kija wysprzatalam cała chate a on nawet mi w niczym nie pomogł. Plakac mi sie tylko chce, lodowka pusta a tak chcialam miec te swieta cieple i rodzinne ale to bylo do przewidzenia wszystkie swieta sa u nas spartaczone. nie wiem ile jeszcze nasze malzenstwo potrwa bo w dobrym kierunku ono nie idzie. w niczym mi nie pomaga bo wiecznie jak wraca z pracy o 16 to mowi ze jest strasznie zmeczony i siedzi sobie na kompie. juz widze jego pomoc przy dziecku jak sie urodzi a ma miesiac wolnego, chyba sie pozabijamy. przepraszam musialam sie wyplakac komus :(

Zycze Wam radosnych, cieplych i rodzinnych swiat.

reklama
Czarnula mam nadz ze jakos sie jeszcze wszystko ułozy ....moze narodziny malenstwa w tym pomaga no kto wie... zycze ci jak najlepiej . Przytulam i głowa do góry ! dasz sobie rade bo jestes silna kobieta ! a wypłakac sie nam zawsze mozesz , po to tez tu jestesmy zeby choc tak wysłuchac :tak:&&&&

Do góry