reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witajcie wieczornie:-) Ja tylko na chwilkę doczytałam Was chociaż ciężko było bo tyle naskrobałyście:-)
Za wszystkie potrzebujące mocne kciuki, dziewczyny nie rozsypujcie się jeszcze:-)
Nie wiem czy będę miała okazję zajrzeć do Was w święta więc zrobię to teraz

Zdrowia,szczęścia i radości
niech wam uśmiech w sercach gości
a zajączek piękny, biały
niech przyniesie koszyk cały
jajek złotych, kolorowych
i miłości cały worek.
Miłych i spokojnych świąt, łatwych porodów i wytrzymania do terminu :-)

reklama
Sloneczka Majowkowe!
Ja nadal w domu,w stanie jak poprzednio.Wzielam jednak szybki "prysznic" z pilnujacym mnie mezem.Wiem,ze to chore ale ja sie nie poddaje i zostaje w domu do...kiedy bede mogla.Po prostu sie boje i tyle :zawstydzona/y:Zobacze jak minie noc i co bedzie rano.
Suse czekam na wiesci.
Wszystkim Wam zycze milego wieczoru i spokojnej nocy,niech wszystko bedzie spokojne;-)

Carmella - ja uwazam, ze lepiej nie znac dokladnego terminu :-) Lezalam w szpitalu z laska, ktorej wyznaczyli cc. Wypisala sie ze szpitala, zeby pozalatwiac przed cc jeszcze to i owo w domu (lezec nie musiala juz wszak) i kiedy wrocila do szpitala na zabieg to mnie odwiedzila, wiec ja widzialam tuz przed. Byla tak zeschizowana, ze juz 24h przed zaczela miec skurcze. O maly wlos a by nie zdazyli z cc :-pTakze sadze, ze gdybysmy znaly termin, to i tak wiekszosc by ze stresu rodzila przed :-p

Ostatnia edycja:
fiore suse kciuki za was!!!!:-):-)
ja dziś od rana na zakupach dla małego byłam i dla dzieciaków po jakieś upominki od "zająca" potem obiad, sprzątanko mieszkania, pieczenie placka itp itd i tak cały dzień mi zleciał na nogach teraz w końcu po kąpieli pomalowałam pazurki i rozłożyłam się na kanapie i wypoczywam bo stopy mają już dość..

Zdrowia,szczęścia i radości
niech wam uśmiech w sercach gości
a zajączek piękny, biały
niech przyniesie koszyk cały
jajek złotych, kolorowych
i miłości cały worek.

Zobacz załącznik 453832

As, fajnie ze sie odezwalas, oczywiscie ze Karolinka jest teraz najwazniejsza, trzymajcie sie tam dzielnie!!!
kciuki za wszystkie potrzebujace!!!
fiore, suse, bedzie dobrze!!!
ja juz zmykam powoli do lozeczka, dobrej nocki Wam zycze i do jutra :*

reklama
fiore bidulko żal mi Ciebie... Obys przez noc poczuła się lepiej!!

Ale mam spuchnięte stopy !!!!!!!! wygląda to strasznie!!!! a już byla poprawa bo soczkach z brzozy a dzis mi sie skonczyl.JUtro trzeba znowu kupić.

AS &&&&& DACIE RADE WSZYSTKIE TU ZA CIEBIE TRZYMAMY MOCNO KCIUKI

Do góry