reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Dziewczyny powoli zaczynają rodzić a do mnie wciąż nie dociera, że już niedługo ja też będę trzymać dziecko na rękach:D wydaje mi się, jakbym była w tej ciąży od zawsze na zawsze-.-

reklama
V urodzila sie dokladnie 35w5d...ide wziasc kapiel,o ile dotre do wanny.tak mi slabo strasznie.Jak bede jeszcze w domu to sie pozniej odezwe,ewentualnie jutro rano,jak nie to czekajcie na wiadomosci ze szpitala :-p

Ilona ja sie za bardzo nie znam na tych wynikach ale powinnas miec podane normy obok . wiem ze chyba masz za niska hemoglobina a to juz anemia a próby watrobowe to juz nic nie wiem na ten temat.

Fiore to odpoczywaj i wytrwajcie tam jeszcze troche z Leo:tak:

carmella mi sie tez wydaje ze ja juz zawsze bede w tej ciazy :-p jakos tez to do mnie nie dociera czasami ze juz niedlugo bede trzymała synka w ramionach;-)

tez mam za niska hemoglobine, polozna kazala jest duzo warzyw zielonych, i zaczelam brac zestaw witaminowy z zelazem mam nadzieje ze to cos pomoze

my już po wstępnym malowaniu jajek:) mąż pojechał do sklepu po "sklepowe jajka", bo swojskie od babci pękają. dokupi ser, to upiekę jutro murzynka z serem i brzoskwiniami - taka zachcianka;) może wieczorem wstawię zdjęcie naszych pisanek:D

p.s. to nie prawda, że farby plakatowe, nietoksyczne łatwo się zmywają!!

reklama
Do góry