reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
a nie można czegoś na przeczyszczenie? czy to wywoła poród? boję się, że jak pójdę cisnąć to razem z kupą wyjdzie główka :|
na przeczyszczenie to napewno nie mozna ...ale spróbuj jakies naturalne sposoby , kiwi, jogurty,siemie lniane, suszone sliwki itp itp nie boj Pamela nie wyjdzie jeszcze :-)

od razu mówię, że kiwi, jogurty sliwki nic nie dają:p a o siemieniu poczytam :) mam nadzieję, że apteka jeszcze czynna to wyslę karola zeby popytal. dzieki :)

eh, o 18 zamknieta-.- trudno, pomęczę się

Carmella - zaparcia w ciazy sa zjawiskiem pospolitym ale jednak wcale niedobrym. Mnie w szpitalu dawali na to czopki i to rzeczywiscie swietnie dziala. Zapytaj jutro w aptece o czopki dla ciezarnych. Moje sie nazywaly microklist (mozna je tez stosowac u niemowlakow) ale pewnie jest wiecej podobnych lekow. Ja sie pilnuje, zeby nie przetrzymywac dluzej niz dobe. Ale u mnie to zjawisko "wahadlowe": dobe-dwie mam zaparcia a potem dobe-dwie biegunke :baffled: Jedno i drugie niedobre a wyposrodkowac mi sie nie udaje, czego bym nie probowala ;-)

Ale moj mnie wlasnie wkurzyl, az mnie trzesie. Mial byc w domu przed 18 a nie wie, czy zdazy na 20. Choinka jasna... a potrzebuje go przed 20 :wściekła/y:

ja tej tv juz nie oglądam!!!! co za ludzie są na tym świecie !!!!???!!!! Szukają gnoja co złapał szczeniaka ,nabił na patyk i upiekł nad ogniskiem.
Dała bym gnojowi za to kare śmierci !!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:

reklama
Do góry