reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Mysio GRATKI! Ja bez ciąży zdawałam i nerwowo nie wyrabiałam (chociaż o dziwo zdałam za pierwszym podejściem), a co dopiero teraz w ciąży, kiedy jest się dużo bardziej nerwowym :szok: Podziwiam :-)

Już jutro pierwsze majowe dzieciątko, jejku! Jak o tym myślę, to jakoś tak sama mi się gęba śmieje. Zaczyna się! :-) suzi - bądź dzielna i niech maluszek zdrowo przejdzie na drugą stronę brzuszka! :-)

reklama
Wiecie co za dużo piszecie przeczytane po łebkach.Więc Mysiochomis gratulacje .Suzi && i za inne w potrzebie też &&.Ja jutro wizytuję i dowiem się czy u mnie się przekręca czy CC.Co do przekręcania z ręką w środku to odpadam wolę już te CC.

Mysio mega gratulacje!!! :-):-):-)
Karolki mnie juz jest ciezko z mysla,ze V pojdzie do przedszkola za 5msc,a choroby to wszedzie sa i pewnie beda.Trzeba myslec ze sie wszystko pozytywnie ulozy i tyle :tak:
Jakos sie nie moge na niczym skupic,szukam prezentu dla V od braciszka,ale nie wiem co wybrac.Ma byc cos malego,ale pamiatkowego,niech jej sie narodziny braciszka dobrze kojarza ;-)

A ja mam taki problem:eek:wybieram sie na Świeta do rodzicow, 3,5 h w samochodzie w jedna strone mnie czeka i zastanawiam sie czy zabrac ze soba torbe szpitalna:cool2::eek:bo to ze dokumenty itd to wiem tylko ta torba mnie nurtuje. To juz 35 tydzien bedzie lecial w koncu:zawstydzona/y:Ja ogolnie straszny latawiec jestem w tej ciazy jak poleze pol godziny dziennie to swieto:szok:chodze, kombinuje, posiedze i mnie nosi non stop wiec moze sie powierce w tym samochodzie i dam rade:-D

Hmm, ja bym pewnie wzięła. Najwyżej torba będzie miała wycieczkę. Gdyby odległość była mniejsza to luz, ale tak to lepiej wyjść z założenia że lepiej mieć niż nie skorzystać niż nie mieć a potrzebować.

SUZI trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo!
AS &&& już nie długo!
Carmella dziwny ten Twój pobyt w szpitalu!&&&
Mysio wielkie gratulacje, wiem, jakie to szczęście!

U nas wszystko w porządku, tylko jakoś brak weny na pisanie.
Trwają dalsze przygotowania, prasowanie, pranie, ostatnie zakupy.
Torba spakowana.

Pozdrowienia i &&& dla potrzebujących!

Od rana sprzątam wymyśliłam sobie porządki w szafkach kuchennych muszę zdążyć zanim S do domu wróci bo znów opierdal dostanę że gimnastykuję się z tym brzucholem;-)

Suzi &&&&&&&&&& kochana i buziaki dla was!!!!:-):-) pierwsze dzieciątko już tuż tuż:-)
andav co do przekręcania dziecka to ja bym się nie zdecydowała bo kompletnie sobie tego nie wyobrażam, po prostu bała bym się :no:
mysio gratulacje!!!!:-)

dziewczyny współczuję wam tej zgagi ja na szczęście jeszcze nigdy nie miałam i nawet nie wiem jak to jest i mam nadzieję że się nie dowiem....

Piszecie dziewczyny o snach- mi się dzieci nie śnią, ale dzisiaj W. mnie z rana zaskoczył. Oświadczył, że mu się śniła nasza Malutka. Momentami mam wrażenie, że on się bardziej nie może doczekać niż ja. Cały czas mówi o tym jak będzie Małą kąpał, przebierał, zabierał na spacery :D Mam tylko nadzieję,że ten zapał mu po porodzie nie przejdzie :)
Pozazdroscic :happy: Moj sie dluuuugo oswaja z wizja ojcostwa, choc planowane :oo2:

Mysiochomis - gratulacje :-) Ja bym sie w ciazy nie odwazyla na egzamin ;-)

reklama
Mysiochomis, gratulacje!!! :)
kugela, moj tez sie nadal oswaja :) mowi, ze on nie bedzie kapal, przebieral itp bo za male bedzie :) ale ja mam caly czas nadzieje ze mu sie odmieni :) i mysle ze tak bedzie :) wiem ze on sie bardzo przejmuje ta wizja ojcostwa i dzidzia tez juz mu sie kilka razy snila :)

Ostatnia edycja:
Do góry