reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Karolla przez to niskie cisnienie 117 na 70 makabra .... nie czaje dzisiaj dobrze
zapomnialam Ci odpoiwiedziec przepraszam....słoneczkim praze na patelni bez oleju wzucam na rozgrzana patelke i z minute trzymam na niej ziarka co chwile poruszajac patelka...
zapomnialam Ci odpoiwiedziec przepraszam....słoneczkim praze na patelni bez oleju wzucam na rozgrzana patelke i z minute trzymam na niej ziarka co chwile poruszajac patelka...
Myfcia mi dzisiaj mierzyli ciśnienie i miałam 115/70 i pwiedzieli, że to dla ciężarnej idealne ciśnienie. Tak to przeważnie 120/70 miałam. Lepiej mieć niższe niż za wysokie - napatrzyłam się na patologii na te biedne mamusie, które musiały albo się męczyć z nadciśnieniem albo z cukrem
karola7
Fanka BB :)
To co do cisnienie to jestem lepsza. W poprzednii weekend 94 na 52. Super nie i jak tu nie spać. na szczęście nie mam w domu ciśnieniomierza, więc sprawdzam tylko u teściów i u gina oczywiście. Bo jakbym chciala codziennie to chyba bym się załamała.
Myfa a co do temperaturki toostatnio mialam 37.
Myfa a co do temperaturki toostatnio mialam 37.
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Karola7 jak ginowi powiedzialam zadowolona przy ostatnim przeziebieniu ze nie mam na szczescie temperatury powiedzial mi ze to zle bo w ciazy progesteron ktory utrzymuje ciaze jest termo cos tam czyli wplywa na zwiekszenie temperatury ciala i do 37 i 5 kresek czasem moze byc.....zamarłam ale na szczesie narazie wszytsko ok.....
a co do cisnienia to wole nizsze ale kurcze tak sennie wtedy sie czuje....dziwnie
a co do cisnienia to wole nizsze ale kurcze tak sennie wtedy sie czuje....dziwnie
Kachna321bum
Ciśnienie mam 100 na 60 na standardzie. Jak nas w szkole mierzyli, ważyli i mierzyli ciśnienie, to pielęgniarka tak na mnie spojrzała i pyta: "a Ty w ogóle żyjesz?"
Dzisiaj to już spałam w autobusie na stojąco z twarzą na szybie od drzwi, bo był taki ścisk Ale udało się, już po zajęciach i mogę się zabrać za jedzenie i spanie. Trza się wziąć za siebie, bo mi się wyniki krwi pogorszyły sporo.
Dzisiaj to już spałam w autobusie na stojąco z twarzą na szybie od drzwi, bo był taki ścisk Ale udało się, już po zajęciach i mogę się zabrać za jedzenie i spanie. Trza się wziąć za siebie, bo mi się wyniki krwi pogorszyły sporo.
reklama
karola7
Ja to jeszcze nogdy nie miala wysokiego, więc nie wiem jak to jest. Ale w ciąży lepsze niższe niż wyzsze. Magduska to widze, że ty jak ja.
Wczoraj u mamusi zjadłam zupke dyniową - ale byla pychotka. A teraz zajadem sie pilawem z kurczakiem. Niebo w gębie. Mialo być na dwa dni, ale cos mi sie wydaje, że nie starczy.
Wczoraj u mamusi zjadłam zupke dyniową - ale byla pychotka. A teraz zajadem sie pilawem z kurczakiem. Niebo w gębie. Mialo być na dwa dni, ale cos mi sie wydaje, że nie starczy.
Podziel się: