Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W czwartym cyklu po łyżeczkowaniu. Pierwszym cyklu starań.Czesc,
Ile czasu po łyżeczkowaniu zaszlyscie w kolejną ciążę?
Ja z powodów psychicznych, bo starać się mogłam szybciej, ale chciałam to w głowie sobie poukładać. Ciąża była bezproblemowa i zabieg nie miał na nic wpływu.A z jakich powodów czekalyscie? Fizycznych czy raczej psychicznych?
20 grudnia i właśnie zastanawiam się czy mogę starać się już w tym cyklu czy lepiej będzie jeszcze zaczekaćJa z powodów psychicznych, bo starać się mogłam szybciej, ale chciałam to w głowie sobie poukładać. Ciąża była bezproblemowa i zabieg nie miał na nic wpływu.
A ty kiedy miałaś zabieg ?
Lekarz zalecił z uwagi na zabieg. 3 miesiące na regenerację takie są zalecenia ogólne. Teraz coraz częściej się od tego odchodzi, ale mi powiedział że lepiej poczekać bo on ze swojego doświadczenia widzi że ciąże przed upływem tych 3 miesięcy częściej są problematyczne.A z jakich powodów czekalyscie? Fizycznych czy raczej psychicznych?