reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lux Med Warszawa Czy tam jest choc jeden ginekolog wart polecenia?

Czy ktoras z Was moze polecic mi jakiegos GODNEGO polecenia oczywiscie ginekologa-endokrynologa z luz medu?? Dziekuje Wam z gory

ja chodze do dr Niezurawskiego on przyjmuje w lux medzie na chmielnej ale terminy ma tam kosmiczne wiec chodze do niego prywatnie godny polecenia takiego endokrynolga ginekologa trudno znalezc

reklama
Dzień dobry,
Szukam teraz lekarza, który poprowadzi i zakończy cesarskim cięciem, ciążę będącą wynikiem in vitro.
Ponieważ mam kartę abonamentową w grupie LUX MED, najlepiej jeśli będzie to specjalista przyjmujący w którejś z warszawskich placówek (lux med, cm lim, promedis). Nie jest to jednak konieczność. Chodzi mi głównie o taką osobę, która jest profesjonalistą bez uprzedzeń, zna się na tym co robi, prowadziła wiele zagrożonych ciąż.

z góry dziękuję za informacje
AgA

Drogie Mamy, przyszłe Mamy :)
Dołączam do Waszego forum, ponieważ zostanę Mamą. Wprawdzie to dopiero 4. tydzień, ale trzymam kciuki, że się uda, bo podobno na początku to różnie bywa.. :/
Chciałam Was spytać, czy znacie dobrego lekarza z LUx Medu z Warszawy? Najlepiej Marriot lub z Chmielnej.

Słyszałam o dr. Nieżurawskim b. dobre opinie, ale na wizytę trzeba czekać do niego... 3 miesiące, więc zwątpiłam:(

Będę wdzięcza za info. jeżeli możecie kogoś polecić :)
Dzięki :)

Witam! ja jestem w końcówce 7tc :) to moja pierwsza ciąża....Czy któraś z Was była może u dr Traore Issa w LuxMedzie?Jestem zapisana na pierwszą wizytę do niego w piątek to będzie już 8 tc....myślicie, że jest możliwość, że zrobi mi już pierwsze USG na którym będzie widać serduszko?
Chciałabym znać też Wasze opinie na temat tego ginekologa, jeśli któraś z Was była u niego.
Dziękuję z góry:)
Pozdrawiam :)

Witam! ja jestem w końcówce 7tc :) to moja pierwsza ciąża....Czy któraś z Was była może u dr Traore Issa w LuxMedzie?Jestem zapisana na pierwszą wizytę do niego w piątek to będzie już 8 tc....myślicie, że jest możliwość, że zrobi mi już pierwsze USG na którym będzie widać serduszko?
Chciałabym znać też Wasze opinie na temat tego ginekologa, jeśli któraś z Was była u niego.
Dziękuję z góry:)
Pozdrawiam :)

Nie polecam tego lekarza, mimo że nie jestem rasistką - do tego ciemnoskórego mężczyzny nigdy więcej nie pójdę. Bardzo niekompetentny

Dobrych ginekologów w stolicy jak na lekarstwo, ja chodziłam do dr Niezurawskiego widziałam, że ktoś już tam wyżej o nim wspominał i mogę to potwierdzić. Naprawdę godny polecenia choć biedak ma pełne ręce roboty i trzeba czekać.

tak jak pisałam jakiś czas temu dr Nieżurawski złoty człowiek prawdziwy ginekolog z powołania szkoda że mam do niego tak daleko naprawdę warto do niego czekać, przyjmuje też prywatnie jeszcze ponad 3 lata temu płaciłam u niego tylko 100zł ale wizyta każda podkreślam każda jest po prostu mega dokładnie bada opisuje rozpisuje wyjaśnia oj mogłabym tak długo o nim pisać :)
jak na wawe 100zł to naprawde smiszna kasa bo byłam u "specjalisty niby najlepszego dr Maja i co i wielkie rozczarowanie 250zł wyrzucone w błoto dosłownie ! zero usg zero rozmowy zero niczego sama doczytalam na forum zeby zrobic tsh b to moze byc przyczyna straty i mialam racje nie stety przereklamowany lekarz a na wizyte czeka sie przed gabinetem nawet 3 h !!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Hej.

Czy któraś z Was prowadzi ciążę u dr.Jacka Szymańskiego?
Czytałam trochę negatywnych opinii na jego temat.Jestem w 4 miesiącu ciąży-czy można u niego liczyć na L4?

Hmm, pomyśleć, że kilka lat tam pracowałam... :) Z tego co pamiętam, to koleżanki z pracy zawsze mi mówiły, żeby iść do doktora Szymczaka. Przyjmuje na pewno w Marriocie - tam pracowałam. Nie wiem czy nadal jest :)

reklama
Jesli o szymczaka chodzi to pracuje w marriocie i rewelacyjny ginekolog, slucha uwaznie, nie patrzy sie na zegarek jak dlugo schodzi, nie wkurza sie, podczas ciazy musialam rtg zrobic i balam sie ze opieprzy mnie ze nieodpowiedzialna jestem, ale spokojnie wytlumaczyl kiedy isc najlepiej i ze teraz jest taki sprzet ze nie powinno sie nic stac, trafilam przez przypadek do niego ale juz na dlugo zostane mimo iz daleko :) na prawde super lekarz

Do góry