my mamy podobny kombinezonik na teraz, dostała Lena od siostry męża. Mam też cieplejszy zimowy ale ten sie super sprawdził na ten ciepły weekend. Mamy tez śpiworek do wózka, był w komplecie i przy takiej pogodzie jak dziś to jeździ w kombinezonie tym ciepłym i śpiworze plus kocyk. W weekend w tym lżejszym i kocyk była.
reklama
U
Użytkownik Usunięty
Gość
Blair, nie wiem sama, z jeden strony ten spiworek jest bardzo wygodny - ja go używam zarówno w gondoli jak i w foteliku, ale robi się z każdym dniem cieplej a on jest bardzo gruby - jak jest ok 15 stopni, to wkładam dziecko do niego bez zadnych kurtek i dodatkowych kocyków, bo inaczej cała nam się córcia poci...
chouette82
Fanka BB :)
Poszukuje ładnych i dobrych jakościowo ubranek na allegro- możecie mi polecić jakiegoś sprawdzonego sprzedawce?
potrzebuje wszystko na 68cm (body, pajace, półspiochy, sukienki, spodenki itp) i fajnie by było kupić całość u jednej osoby a nie na kilku aukcjach i dopłacać za przesyłki.
potrzebuje wszystko na 68cm (body, pajace, półspiochy, sukienki, spodenki itp) i fajnie by było kupić całość u jednej osoby a nie na kilku aukcjach i dopłacać za przesyłki.
Suzi86
ja mogę polecić tego sprzedawcę:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja kupowałam u niego body kopertowe i kaftaniki na małego i cały czas używam, kupowałam także czapeczki i inne przedmioty potrzebne dla noworodka
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja kupowałam u niego body kopertowe i kaftaniki na małego i cały czas używam, kupowałam także czapeczki i inne przedmioty potrzebne dla noworodka
mama2006
Ja ostatnio dla Filipka kupiłam, taki stojaczek:
Stojak Edukacyjny Playskool (2290195793) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
oraz chustę-nosidło
nosidełko, chusta dla dziecka Infant Carrycot (2284748073) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wcześniej miałam nosidełko z 5-pozycjami INFANT ale bałam się Filipa w nim nosić i sprzedaje jednej kobitce
Stojak Edukacyjny Playskool (2290195793) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
oraz chustę-nosidło
nosidełko, chusta dla dziecka Infant Carrycot (2284748073) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wcześniej miałam nosidełko z 5-pozycjami INFANT ale bałam się Filipa w nim nosić i sprzedaje jednej kobitce
ani83
Dziewczyny czy ma któraś z Was karuzelę podróżną? Taką co można zamontować do pałąka od nosidełka. Mój m takową widział i wierci mi teraz dziurę w brzuchu, żeby kupić. Nie jestem do końca przekonana do tego zakupu
lady87
Edyta
Dziewczyny czy ma któraś z Was karuzelę podróżną? Taką co można zamontować do pałąka od nosidełka. Mój m takową widział i wierci mi teraz dziurę w brzuchu, żeby kupić. Nie jestem do końca przekonana do tego zakupu
Ja mam tą z Tiny love - polecam, moje dziecko jest nią zafascynowane. Do tego przypinam ją do maty edukacyjnej, wózka, fotelika... także warto kupić. Dałam za nią 71zł plus przesyłka.
kasiadz
witam,
może ktoś ma na sprzedaż laktator MEDELA SWING w rozsądnej cenie?
może ktoś ma na sprzedaż laktator MEDELA SWING w rozsądnej cenie?
reklama
agushka
Cześć Dziewczyny
Nazywam się Agushka i jestem babyboomową mamą rocznej Basi
Chciałabym Was zaprosić do zapoznania się z moim rękodziełem - tworzę kolorową niemowlęcą pościel, śpiworki dla dzieci i inne praktyczne akcesoria. Ponieważ wszystkie przedmioty są wykonywane ręcznie istnieje możliwość uszycia rzeczy pod specjalne zamówienie (rozmiar, kolor itp.)
Może Was coś zaciekawi? Zapraszam na
https://www.facebook.com/pages/kumka...5408174?ref=hl
Jeśli byłybyście zainteresowane zakupem - proszę podajcie hasło 'baby boom' a otrzymacie 10% zniżkę
Zapraszam!
Zobacz załącznik 563612Zobacz załącznik 563613Zobacz załącznik 563614Zobacz załącznik 563615Zobacz załącznik 563616Zobacz załącznik 563617Zobacz załącznik 563618Zobacz załącznik 563619Zobacz załącznik 563620Zobacz załącznik 563621
Nazywam się Agushka i jestem babyboomową mamą rocznej Basi
Chciałabym Was zaprosić do zapoznania się z moim rękodziełem - tworzę kolorową niemowlęcą pościel, śpiworki dla dzieci i inne praktyczne akcesoria. Ponieważ wszystkie przedmioty są wykonywane ręcznie istnieje możliwość uszycia rzeczy pod specjalne zamówienie (rozmiar, kolor itp.)
Może Was coś zaciekawi? Zapraszam na
https://www.facebook.com/pages/kumka...5408174?ref=hl
Jeśli byłybyście zainteresowane zakupem - proszę podajcie hasło 'baby boom' a otrzymacie 10% zniżkę
Zapraszam!
Zobacz załącznik 563612Zobacz załącznik 563613Zobacz załącznik 563614Zobacz załącznik 563615Zobacz załącznik 563616Zobacz załącznik 563617Zobacz załącznik 563618Zobacz załącznik 563619Zobacz załącznik 563620Zobacz załącznik 563621
Podziel się: