reklama
ja mam taki termometr Termometr elektroniczny Microlife NC 100 - sklep firmowy Microlife
u nas sie sprawdza
u nas sie sprawdza
ani83
Fanka BB :)
Magdabb najważniejsze co musisz sprawdzić przy tych termometrach to jak wyglądają sprawy gwarancyjne. Niestety to chińszczyzna i lubi się psuć zwłaszcza ten WEEWELL Thermomètre Sans Contact - Achat / Vente THERMOMETRE BEBE WEEWELL Thermomètre Sans Conta - Cdiscount.com
Mieszkasz we Francji więc macie tam firmę, która sprzedaje termometr ThermoFlash LX-26, wygląda właśnie jak ten pistolet
Visiomed - Une autre id
Mieszkasz we Francji więc macie tam firmę, która sprzedaje termometr ThermoFlash LX-26, wygląda właśnie jak ten pistolet
Visiomed - Une autre id
ani83
Polecałabym ten termometr Termometr bezdotykowy (bezkontaktowy) Thermofocus 01500 (Termofocus)
Użytkuję go już od trzech lat i się sprawdza no i jest mało awaryjny.
Jeśli nie chcecie wydawać tyle kasy na termometr to wart uwagi jest ten Microlife o którym pisały dziewczyny. Nigdy go nie sprzedawałam ale ma bardzo dobre opinie i jest produkowany przez firmę, któa specjalizuje się między innymi w termometrach.
Użytkuję go już od trzech lat i się sprawdza no i jest mało awaryjny.
Jeśli nie chcecie wydawać tyle kasy na termometr to wart uwagi jest ten Microlife o którym pisały dziewczyny. Nigdy go nie sprzedawałam ale ma bardzo dobre opinie i jest produkowany przez firmę, któa specjalizuje się między innymi w termometrach.
aguula
ja mam taki termometr Termometr elektroniczny Microlife NC 100 - sklep firmowy Microlife
u nas sie sprawdza
Ja tez mam ten. Polecam
krisowa
i ja mam taki tylko firmy medisanaJa tez mam ten. Polecam
znalazłam, mam. Rozm 56. Dziś może go przetestujemy a jak nie to jutro...
http://allegro.pl/kombinezon-mothercare-0-3-m-ca-r-56-i2170843115.html
za taką cenę można było zainwestować
http://allegro.pl/kombinezon-mothercare-0-3-m-ca-r-56-i2170843115.html
za taką cenę można było zainwestować
Ostatnia edycja:
U
Użytkownik Usunięty
Gość
Daissy - czy ta mata z Tiny Love którą wrzuciałas jest wystarczająco gruba, czy trzeba na panelach jeszcze koc podłożyć pod nią?
reklama
U
Użytkownik Usunięty
Gość
ja chyba w takim razie zdecyduję się na matę z Tino Love, bo jeszcze chwila i będzie nam potrzebna. mamy karuzelkę z Tiny Love i jest rewelacyjna, hipnotyzuje mi dziecko
Podziel się: