reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

Blair-mnie tez ta mata korci:tak:jak będe kupować to chyba się na tą skusze z tej serii też będe mieć leżaczek no i karuzelke mały do łóżeczka z tej serii od kuzynki dostanie.

reklama
krisowa - jeśli chodzi o chusty to myslę że może Ci cosik ArliJ podpowiedzieć.Kiedyś tu nam pewne odradzała,inne polecała.Także podpytaj napewno dobrze doradzi:tak:

krisowa , na chuste nie jest za wczesnie...możesz bardzo fajnie nosic dzidzie na boku i kształtować bioderka:)

jak tu

Chusta wiązana tkana - Kangurek na biodrze. Dobra instrukcja. - YouTube

Blair, nie kupuj tej maty, może i jest kolorowa, ale to taka ścierka, niewiele tam jest do poznawania dotykiem, i trzeba jakiś koc pod nia podkładać bo na ziemi normalnie tego nie położysz. Mam taka i zdecydowanie nie polecam, dałam sie nabrać na kolorki ;) Pola znudzila sie tym po tygodniu dzwiekami tez. Poszukaj jakiejś grubej z wieloma fakturami.

my mieliśmy 3maty, 2 z tiny love i 1 fisher price, tą ostatnią szczerze odradzam, o taka: FISHER PRICE MUZYCZNA MATA EDUKACYJNA P7977-KURIER (2162613178) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. totalna beznadzieja.

ta jest super, kolorowa, dużo dźwięków, dużo zabawek- jest na niej co robić. INTERAKTYWNA MATA EDUKACYJNA TINY LOVE SUNNY DAY (2185780320) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ta też jest świetna, bardzo długo jej używaliśmy, wszędzie ze sobą zabieraliśmy: do znajomych, na plażę, na trawkę, na balkonie Mały na niej szalał.
Tiny Love Mata GIGANT 100 x 150 cm+ GRATISÓW (2163640660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja mam chustę Bebelulu ale tą Rapalu, nie kółkową i jestem zadowolona bo uzywałam ją od kilku miesięcy do 3-latka z tym że to jest fajne na dłuższe spacery, w domu itd ale na szybkie zmiany to chyba nosidełko jest praktyczniejsze.
Ja nie mam porównania w chustach ale tą co mam to używałam sporo i szybko nauczyłam się ja wiązać, mój mąż też.

Co do mat to my postawiliśmy na taką, własnie nam rodzice przywieźli w weekend:

Bright Starts MATA EDUKACYJNA Z POZYTYWKĄ Dumel (2160936501) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

bo ma lusterko i pozytywkę, kolorów jest też ale są też biało-czarne elementy a to najbardziej zwraca uwagę takich maluszków.
Ma też zapasowych 8 kółeczek na dodatkowe zabawki z własnego zbioru.

a apropo termometrów to zamierzam kupić bezdotykowy ale nie mogę sie zdecydować....polecacie jakieś???

reklama
Do góry