reklama
Mitra
Polimama i Tytusa :)
krisowa , na chuste nie jest za wczesnie...możesz bardzo fajnie nosic dzidzie na boku i kształtować bioderka
jak tu
Chusta wiązana tkana - Kangurek na biodrze. Dobra instrukcja. - YouTube
Blair, nie kupuj tej maty, może i jest kolorowa, ale to taka ścierka, niewiele tam jest do poznawania dotykiem, i trzeba jakiś koc pod nia podkładać bo na ziemi normalnie tego nie położysz. Mam taka i zdecydowanie nie polecam, dałam sie nabrać na kolorki Pola znudzila sie tym po tygodniu dzwiekami tez. Poszukaj jakiejś grubej z wieloma fakturami.
jak tu
Chusta wiązana tkana - Kangurek na biodrze. Dobra instrukcja. - YouTube
Blair, nie kupuj tej maty, może i jest kolorowa, ale to taka ścierka, niewiele tam jest do poznawania dotykiem, i trzeba jakiś koc pod nia podkładać bo na ziemi normalnie tego nie położysz. Mam taka i zdecydowanie nie polecam, dałam sie nabrać na kolorki Pola znudzila sie tym po tygodniu dzwiekami tez. Poszukaj jakiejś grubej z wieloma fakturami.
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Mitra Własnie to mnie zastanawiało, czy jest gruba. I fakt jest super kolorowa to mnie przekonuje. Poszukam czegos innego może. Jeszcze ta wydaje sie byc ciekawa Duża, interaktywna mata edukacyjna - TINY LOVE 5w1 (2164787551) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
U
Użytkownik Usunięty
Gość
podpinam się pod temat mat, która jest warta zakupu?
daissy_
Fanka BB :)
my mieliśmy 3maty, 2 z tiny love i 1 fisher price, tą ostatnią szczerze odradzam, o taka: FISHER PRICE MUZYCZNA MATA EDUKACYJNA P7977-KURIER (2162613178) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. totalna beznadzieja.
ta jest super, kolorowa, dużo dźwięków, dużo zabawek- jest na niej co robić. INTERAKTYWNA MATA EDUKACYJNA TINY LOVE SUNNY DAY (2185780320) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ta też jest świetna, bardzo długo jej używaliśmy, wszędzie ze sobą zabieraliśmy: do znajomych, na plażę, na trawkę, na balkonie Mały na niej szalał.
Tiny Love Mata GIGANT 100 x 150 cm+ GRATISÓW (2163640660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ta jest super, kolorowa, dużo dźwięków, dużo zabawek- jest na niej co robić. INTERAKTYWNA MATA EDUKACYJNA TINY LOVE SUNNY DAY (2185780320) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ta też jest świetna, bardzo długo jej używaliśmy, wszędzie ze sobą zabieraliśmy: do znajomych, na plażę, na trawkę, na balkonie Mały na niej szalał.
Tiny Love Mata GIGANT 100 x 150 cm+ GRATISÓW (2163640660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
krisowa
ja kupiłam póki co kojec-matę, zobaczymy, potem kupię taką interaktywną, jak poleca daissy, bo przeciez teraz Adaś tego nie kuma
magdabb
a ja potrzebuje rady co do termometra...
LBS Thermomètre infrarouge - Achat / Vente THERMOMETRE BEBE LBS Thermomètre infrarouge - Cdiscount.com
WEEWELL Thermomètre Sans Contact - Achat / Vente THERMOMETRE BEBE WEEWELL Thermomètre Sans Conta - Cdiscount.com zastanawiam sie ktory bedzie lepszy i trwalszy....
LBS Thermomètre infrarouge - Achat / Vente THERMOMETRE BEBE LBS Thermomètre infrarouge - Cdiscount.com
WEEWELL Thermomètre Sans Contact - Achat / Vente THERMOMETRE BEBE WEEWELL Thermomètre Sans Conta - Cdiscount.com zastanawiam sie ktory bedzie lepszy i trwalszy....
ja mam chustę Bebelulu ale tą Rapalu, nie kółkową i jestem zadowolona bo uzywałam ją od kilku miesięcy do 3-latka z tym że to jest fajne na dłuższe spacery, w domu itd ale na szybkie zmiany to chyba nosidełko jest praktyczniejsze.
Ja nie mam porównania w chustach ale tą co mam to używałam sporo i szybko nauczyłam się ja wiązać, mój mąż też.
Co do mat to my postawiliśmy na taką, własnie nam rodzice przywieźli w weekend:
Bright Starts MATA EDUKACYJNA Z POZYTYWKĄ Dumel (2160936501) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
bo ma lusterko i pozytywkę, kolorów jest też ale są też biało-czarne elementy a to najbardziej zwraca uwagę takich maluszków.
Ma też zapasowych 8 kółeczek na dodatkowe zabawki z własnego zbioru.
a apropo termometrów to zamierzam kupić bezdotykowy ale nie mogę sie zdecydować....polecacie jakieś???
Ja nie mam porównania w chustach ale tą co mam to używałam sporo i szybko nauczyłam się ja wiązać, mój mąż też.
Co do mat to my postawiliśmy na taką, własnie nam rodzice przywieźli w weekend:
Bright Starts MATA EDUKACYJNA Z POZYTYWKĄ Dumel (2160936501) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
bo ma lusterko i pozytywkę, kolorów jest też ale są też biało-czarne elementy a to najbardziej zwraca uwagę takich maluszków.
Ma też zapasowych 8 kółeczek na dodatkowe zabawki z własnego zbioru.
a apropo termometrów to zamierzam kupić bezdotykowy ale nie mogę sie zdecydować....polecacie jakieś???
reklama
my kupiliśmy w SuperPharm w promo ze 150 zł na 100zł. Mały poręczny i daje radę. Można mierzyć nim temp ciała, otoczenia, wody itp...
http://aptekajakmarzenie.pl/microlife-termometr-bezdotykowy-pomiar-temperatury-p-17661.html
http://aptekajakmarzenie.pl/microlife-termometr-bezdotykowy-pomiar-temperatury-p-17661.html
Podziel się: