reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

Blair-mnie tez ta mata korci:tak:jak będe kupować to chyba się na tą skusze z tej serii też będe mieć leżaczek no i karuzelke mały do łóżeczka z tej serii od kuzynki dostanie.

reklama
krisowa - jeśli chodzi o chusty to myslę że może Ci cosik ArliJ podpowiedzieć.Kiedyś tu nam pewne odradzała,inne polecała.Także podpytaj napewno dobrze doradzi:tak:

krisowa , na chuste nie jest za wczesnie...możesz bardzo fajnie nosic dzidzie na boku i kształtować bioderka:)

jak tu

Chusta wiązana tkana - Kangurek na biodrze. Dobra instrukcja. - YouTube

Blair, nie kupuj tej maty, może i jest kolorowa, ale to taka ścierka, niewiele tam jest do poznawania dotykiem, i trzeba jakiś koc pod nia podkładać bo na ziemi normalnie tego nie położysz. Mam taka i zdecydowanie nie polecam, dałam sie nabrać na kolorki ;) Pola znudzila sie tym po tygodniu dzwiekami tez. Poszukaj jakiejś grubej z wieloma fakturami.

my mieliśmy 3maty, 2 z tiny love i 1 fisher price, tą ostatnią szczerze odradzam, o taka: FISHER PRICE MUZYCZNA MATA EDUKACYJNA P7977-KURIER (2162613178) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. totalna beznadzieja.

ta jest super, kolorowa, dużo dźwięków, dużo zabawek- jest na niej co robić. INTERAKTYWNA MATA EDUKACYJNA TINY LOVE SUNNY DAY (2185780320) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ta też jest świetna, bardzo długo jej używaliśmy, wszędzie ze sobą zabieraliśmy: do znajomych, na plażę, na trawkę, na balkonie Mały na niej szalał.
Tiny Love Mata GIGANT 100 x 150 cm+ GRATISÓW (2163640660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja mam chustę Bebelulu ale tą Rapalu, nie kółkową i jestem zadowolona bo uzywałam ją od kilku miesięcy do 3-latka z tym że to jest fajne na dłuższe spacery, w domu itd ale na szybkie zmiany to chyba nosidełko jest praktyczniejsze.
Ja nie mam porównania w chustach ale tą co mam to używałam sporo i szybko nauczyłam się ja wiązać, mój mąż też.

Co do mat to my postawiliśmy na taką, własnie nam rodzice przywieźli w weekend:

Bright Starts MATA EDUKACYJNA Z POZYTYWKĄ Dumel (2160936501) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

bo ma lusterko i pozytywkę, kolorów jest też ale są też biało-czarne elementy a to najbardziej zwraca uwagę takich maluszków.
Ma też zapasowych 8 kółeczek na dodatkowe zabawki z własnego zbioru.

a apropo termometrów to zamierzam kupić bezdotykowy ale nie mogę sie zdecydować....polecacie jakieś???

reklama
Do góry