reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

super te ciuszki, takie kolorowe wesolutkie :))
jakośod poczatku kupuję rożne rozmiary, od 56 do 80 i zastnawiam się czy mimo wielkich 5 stert (pomijajac kombinezony ispoworki) czy mi tego wystarczy. jeszze chciałabym szorty na lato kupic w rozm 74 ale poki co zima panuje na allegro
jednak jak sie duzo czasu na nim spedza to nowe rzeczy w cenie uzywanych mozna kupic (np bez metki, albo w outletach)

reklama
Ja tez zawsze patrze na koszt z przesylka i wtedy sie decyduje na jakikolwiek zakup.A body super kolorowe.
Krisowa starczy starczy, bo kazdy kto po narodzinach bedzie was odwiedzał to zapewne z ciuszkiem .Ja juz zapowiedzialam, zamiast ciuszkow posze pampersy,chusteczki itp.:-D

reklama
mama ja nie kupuje szlafroka bo mam w domu taki mięciutki:tak: pewnie osobną reklamówkę na niego wezmę bo do torby raczej nie wejdzie. Z tych co wstawiłaś to te z misiami bardziej mi się podobają

Do góry