witam
ja tak jak ty mam termin na luty i też zamierzam rodzic na Inflandzkiej....
łażąc po szpitalu słyszałam różne opinie od pacjentek, jedne są zachwycone inne wręcz przeciwnie.... mimo wszystko ja jestem zdecydowana na ten szpital. mieliśmy z narzeczonym rodzic na A, ale jeszcze jeszcze do końca nie jestem przekonana. chciałabym się dowiedziec od w miare świerzej mamy z Inflandzkiej jak to z rodzinnymi na bloku B wygląda teraz......
a z lekarza jestem baaaaardzo zadowolona.....
Ja rodzilam na bloku B i nie zaluje ,ze rodzilam na nim . Polozna nie byla jakas rewelacyjna.. wrecz jakby chciala isc juz do domu, a dopeior przyszla na zmiane. Za to lekarz stawial ja na bacznosc
Mi lekarz prowadzacy z tego szpiatala polecil blok B, cytuje jego slowa : "przynajmniej tam polozne nie maja netu i nie siedza na nim,tylko do pacjentek chodza" Nie wiem ile w tym prawdy, ale to jego slowa :-) Dla mnie sale na A wydaja sie strasznie male i przytlaczajace - ale to moja opinia :-) Na B lozka sa przedzielone scianami , ale caly czas ktos sie tam kreci - lekarz, polozna i kontroluja. Tylko jest maly problem, bo z bloku B moga wyprosic meza od razu z marszu.. zalezy od lekarza... Przy mnie tak dziewczyna juz z duzym rozwarciem zmieniala blok porodowy, bo chciala rodzic z mezem.
A nastepnego dnia na innej zmianie, nie bylo juz z tym problemu. no i przygotowac sie na to,ze wsyztsko sie bardzo dobrze slyszy...
Moj prod, mimo iz mialam caly indukowany i bolalo strasznie chyba najmilej wspominam w sumie z 2tyg pobytu w tym szpitalu... przed i po juz skomentowalam.
AISALK. polozna mozesz umowic bez problemu - sa dwa sposoby 1. daja do siebie kontak na szkole rodzenia, 2. idziesz do szpitala , wchodzisz na oddzial (tam mozna wejsc bez problemu) i mowisz, ze potrzebujesz polozna. Wiem, ze w lipcu braly po 500zl jak byl ich dyzur, a jak mialy byc po dyzuze to 1000zl
Mam nadzieje,ze bedziecie mialy lepsze doswiadczenia z tym szpitalem... Wiem,ze od wrzesnia rozbili zmiane pielegniarek, na kotre bylo strasznie duzo skarg. A to duzy plus!! :-)