reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

Dziewczyny, bardzo się cieszę,że u Waszych maluszków i u Was wszystko ok :-) :) Miejmy nadzieję,że dotrwamy wszystkie do terminów. Mi dziś w Cardiff lekarz ustalił kolejną wizytę na 19 stycznia i wierzę mocno w to,że dotrwam do tego czasu w dwupaku :tak:

U nas w porządku. Teoś bardzo podrósł w ciągu ostatnich 3 tygodni i już waży 2300g :rofl: Mam troszkę zmniejszoną ilość wód płodowych, ale ponoć to nic niepokojącego. AFI 13,7. Przpeływy ok :-) :)

reklama
Hej, hej.
Ja po wizycie dodatkowej i szyjka się skraca, narazie bez paniki bo zamknięta i twarda. Macica pod wpływem głowicy usg kurczyła się, lekarz nie chciał długo badać żeby nie "drażnić lwa" ;)
Generalnie pod wpływem stresu sytuacja może się zmienić w ciągu kilku godzin a stresu mi nie brak.
Przepisano mi leki na uspokojenie ale narazie nie zamierzam ich brać bo mają wpływ na dziecko.
Z dobrych wieści synek ma ponad 2 kg i jest w końcu głową w dół.
Od 2h walczę ze skurczami, narazie się nie nasilają ale nie podoba mi się to :(

Madzia ładnie Theo podrósł, większy od Daniela ;))

Gratuluję wizyt pozostałym

Zobacz media 717053Zobacz media 717053Zobacz media 717053Ale te nasze maluchy juz ładnie rosną a to nasza Alutka w końcu się ukazała, mam nadzieje że uda Wam się zobaczyć fotkę

GALLERY]

Załączniki

• 2015-12-21 14.20.15.jpg
    2015-12-21 14.20.15.jpg
    150,4 KB · Wyświetleń: 81
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry