reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

Choco ściemniasz coś, bo ja zaczynam 14tc i mam termin na 12 luty :-p Tobie chyba się miesiące pomyliły i masz na przełomie stycznia, lutego ;-)

reklama
Carolajna nie takie ujęcie nuba niestety. To co masz, to "potty shoot", ale na ten jeszcze za wcześnie. Narządy zewnętrzne różnicują się ok 16tc ;-)

No i za wszystkie potrzebujące trzymam kciuki. Uważajcie na siebie dziewczyny. Cieszę się,że te plamienia okazały się nie groźne i mam nadzieję,że więcej się nie powtórzą :-)

Haruna najlepiej od 14tc,choć i w 13 juz czasami ładnie widać. Chodzi jednak o to,że do do tego 14 tc nub może zmienić kąt nachylenia i z dziewczynki robi się chłopiec :-) No i ta teoria nie opiera się na budowie narządów a kącie nachylenia wyrostkow płciowych. Polecam forum amerykańskie In gender ;-)

Haruna jasne,że czytałam, choć ponoć ta metoda nie jest poparta niczym naukowo. Jestem na forum gender juz dość długo i jest tam też o tym wątek. Sama nie wiem,czy mi się sprawdza,ale fakt,że synek miał bardziej płaski obraz czaszki na usg niż dziewczynki moje :-)

A ja jak patrzyłam na zdj synka i obecnego to duże podobieństwo ;-) a Magda masz rację umnie córa miała ogragla głowę a synek splaszczona jakoś wcześniej na to uwagi nie zwracalam ;-)

reklama
Dziewczyny,a co wyczytacie z mojego usg ? Chłopczyk ,czy dziewczynka :)

Załączniki

• 1439117591374.jpg
    1439117591374.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 59
Do góry