reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

Juz jestem:) zdj nie wyślę bo mam 3% ale ładuje się więc może za chwilke;)

Nasz maluszek wstydzil się i nie chciał się pokazać kobieta miała naprawdę problem żeby uchwycić to co trzeba było ;)

Niemniej jednak według niej na tym etapie wszystko jest w normie, zaproponowała ze mogę zrobić dodatkowo test pappa ale sama nie wiem czy go robić

Nagrała mi na płytę całe badanie i bardzo się ciesze bo wkoncu usłyszałam bicie serduszka do tej pory tylko widziałam :)

Plec pozostaje tajemnicą bo mimo że chciała to nie udało się jej zmusić do obrotu ;) kropek obrócił się plecami i co mi tu patrzyć będziecie;)

reklama
Bozienka takie fikolki odchodzily ze kobieta 45 minut mi usg robiła na meczyla się mocno a na koniec spytała czy chcemy poznać plec mówimy ze tak ani dp ani brzuszne nie pomogło bo obrucilo się plecami i dajcie mi już spokoj;)

A to w tym wieku ciazy widac juz plec? Ja jak w tamtej ciazy pytalam na prenatalnym o plec to tamten lekarz zapytal, czy mam karty... Ten ma dobry sprzet to moze cos zobaczy hehe choc, az tak mi sie nie spieszy :-) kropek super, ze wszystko ok!

Trochę po tych zdj od bozenki co widać ze prawie identyczne u chłopca i u dziewczynki balam ze powie np chłopiec my się nastawimy a później się okaże że dziewczynka

Nasz olbrzym ma 7 cm ;) a i wyszło mi ze poród 27 stycznia hehe ;)

Załączniki

• 1437659877534.jpg
    1437659877534.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 47
  • 1437659893556.jpg
    1437659893556.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 47
  • 1437659914620.jpg
    1437659914620.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 50
  • 1437659964715.jpg
    1437659964715.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 48
Kropeczku super zdj :-) spokojniejsza jesteś :-) ja czekam z potwierdzeniem z córa dopiero jak dobrze pamiętam 27 albo 29 tc się dowiedziałam z synem w 15 ;-) a tu zobaczymy

reklama
Do góry