reklama
Cześć dziewczyny , trochę mnie nie było dlatego w duuuuzym skrócie napisze co u mnie .
Mała pcha sie na świat niestety , przed świetami byłam tydzień w szpitalu na sterydach dla niej na płuca. Finalnie wyszłam z 1,5cm szyjka . Kolejna sprawa to liczne zwapnienia na łożysku , niewiadomego pochodzenia bo wszystkie badania ok a papierosów tez nie pale. Efektem tego wszystkiego jest to ze Lila w 33t5d wazy 1830g wiec nie za wiele . Leżeć muszę duuuuuzo kończę juz luteinę ale magnez z nospa mam brać dalej. No nic trzymajcie kciuki aby było dobrze [emoji20]
Mała pcha sie na świat niestety , przed świetami byłam tydzień w szpitalu na sterydach dla niej na płuca. Finalnie wyszłam z 1,5cm szyjka . Kolejna sprawa to liczne zwapnienia na łożysku , niewiadomego pochodzenia bo wszystkie badania ok a papierosów tez nie pale. Efektem tego wszystkiego jest to ze Lila w 33t5d wazy 1830g wiec nie za wiele . Leżeć muszę duuuuuzo kończę juz luteinę ale magnez z nospa mam brać dalej. No nic trzymajcie kciuki aby było dobrze [emoji20]
LilithGoth
Fanka BB :)
Ja po usg, zdjecia niestety nie posiadam...maly wazy 2590wedlug usg to juz 35+4tc wlasnie pytalam poloznej czy mnie pani gin przyjmie i na cale szczescie mnie przyjmie wiec grzecznie czekam
LilithGoth
Według miesiaca to 34+1
LilithGoth
Czy ja wiem czy spory, lekarz powiedzial ze drobniutki ale najwazniejsze zdrowy no i zapomnialam dodac ze sprawdził blizne po cc i jest wszystko ok.a wg mies ktory tydzien?
spory bobasek juz
Bettina2701
Lilith i ze względu na wcześniejszą cc teraz też masz od razu cc?
LilithGoth
Ja mialam.juz dwie cc to bedzie trzecia i juz konieczna.Lilith i ze względu na wcześniejszą cc teraz też masz od razu cc?
reklama
Bettina2701
No tak gapa ze mnie. Nie wiem skąd mi się wzięło, że masz dopiero jedno skoro nawet w podpisie dwie fotki dzieci już są.
Podziel się: