reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Kati jak tak teraz Cie czytam to zastanawiam sie czy u mnie tez nie ma pomyłki z płcią, miałaś
Badanie w 3D? Ja chyba uwierzę jak zobaczę wyraźna fote , jak z pierwsza córa :-)

Magda gratuluje zdrowego synka, bardzo sie cieszę ze wszystko ok z Theo (ładne imię)

Robie test krzywej, ale pierwszy raz tak jakoś dziwnie. Pobrali mi krew i za ok 40 min będzie wynik jeśli będzie ok. to dopiero dostane glukozę i będę czekać 2 godz . caly dzień spędzę w laboratorium -masakra jakaś.

Hej dziewczyny dawno mnie u Was nie bylo .mam nadzieje ze wszystkie złości poszly w zapomnienie bo tęsknię za Wami
ANIT ZYCZE DOBRYCH WYNIKOW
ja mam ten problem ze odebrałam wyniki na czczo cukier w normie a po godzinie mam 153(norma to <140) a po 2 h 143(norma <140
Myslicie ze to cuktzyca czy nie tolerancja glukozy ? Co teraz mnie czeka ? Az die boje cos zhesc zeby dziecku nie zaszkodzic:-(

reklama
Do góry