reklama
novaspace
Fanka BB :)
Kati jak tak teraz Cie czytam to zastanawiam sie czy u mnie tez nie ma pomyłki z płcią, miałaś
Badanie w 3D? Ja chyba uwierzę jak zobaczę wyraźna fote , jak z pierwsza córa :-)
Magda gratuluje zdrowego synka, bardzo sie cieszę ze wszystko ok z Theo (ładne imię)
Badanie w 3D? Ja chyba uwierzę jak zobaczę wyraźna fote , jak z pierwsza córa :-)
Magda gratuluje zdrowego synka, bardzo sie cieszę ze wszystko ok z Theo (ładne imię)
anit80
Robie test krzywej, ale pierwszy raz tak jakoś dziwnie. Pobrali mi krew i za ok 40 min będzie wynik jeśli będzie ok. to dopiero dostane glukozę i będę czekać 2 godz . caly dzień spędzę w laboratorium -masakra jakaś.
anit80
Glukoza wypita☺. Teraz dwie godz siedzenia
Bozienka24
Anit powodzenia ;-) oby wyszło wssystko dobrze
anit80
Zrobiło mi się słodko i ogarnęło mnie takie spanie że chyba usnę na krześle. :-)
kati29
Magda Theo wyrośnie na modela
Novaspace 3d ale tylko na twarz a reszta to w 2d, ponoć czasem zdarzają się pomyłki, choć mam nadzieję że u mnie pomylki nie będzie
Novaspace 3d ale tylko na twarz a reszta to w 2d, ponoć czasem zdarzają się pomyłki, choć mam nadzieję że u mnie pomylki nie będzie
NowaNatka
Hej dziewczyny dawno mnie u Was nie bylo .mam nadzieje ze wszystkie złości poszly w zapomnienie bo tęsknię za Wami
ANIT ZYCZE DOBRYCH WYNIKOW
ja mam ten problem ze odebrałam wyniki na czczo cukier w normie a po godzinie mam 153(norma to <140) a po 2 h 143(norma <140
Myslicie ze to cuktzyca czy nie tolerancja glukozy ? Co teraz mnie czeka ? Az die boje cos zhesc zeby dziecku nie zaszkodzic:-(
ANIT ZYCZE DOBRYCH WYNIKOW
ja mam ten problem ze odebrałam wyniki na czczo cukier w normie a po godzinie mam 153(norma to <140) a po 2 h 143(norma <140
Myslicie ze to cuktzyca czy nie tolerancja glukozy ? Co teraz mnie czeka ? Az die boje cos zhesc zeby dziecku nie zaszkodzic:-(
reklama
Podziel się: