reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Mi moja powiedziała ze mam iść do stomatologa ale w styczniu.

Czy któraś z Was wie od jakiego wyniku zaczyna się anemia w ciąży? Któraś może to przechodziła?

Walentyneczka mój na polowkowym ważył 539 g albo 549 juz nie pamiętam ;-) musiała byś popatrzeć we wcześniejszych postach ;-) wszystko ok maleństwo rośnie dobrze a teraz to już każde inaczej będzie ;-) a wiesz co masz

moja ważyła ok 370 g ale ja byłam na połówkowym jakoś ok 20 tygodnia z tego co pamiętam i wydawała mi się ogromna a wy tu pół kilo dzieciaczki już macie :-D

Z ta waga dziewczyny to nie patrzcie tak na to. Moja kumpela urodziła niedawno. W czwartek waga jej syna była 4 kg,a po kilku dniach w niedzielę urodziła 3600. Lekarz z najlepszym sprzętem ;-) Waga dziecka ok 22tc w granicach 500g to idealnie 50 centyl.

reklama
Do góry