tez tak miałam z poprzednim dzidziusiem, że od 16 tygodnia spinał mi sie brzuch i skracała szyjka....praktycznie cały czas musiałam leżeć i tak się zależałam że przenosiłam syna o 4 dni Także jak trzeba to i bedziemy leżec aby dzidzia była zdrowa
reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Kochane wieczorem uzupełnie listę wizyt. Piszcie jeszcze która co ma ;-)
Co do szyjki i jej skracania, to powiem Wam, że najczęściej skraca się bezobjawowo. Takie klucie i bóle jak dla mnie są normalne. Oczywiście warto to konsultować z lekarzem. U Was o tyle lepiej, że szyjkę badają. U nas od wielkiego święta,a mimo to zawsze wyczaja jak się coś dzieje :-)
Co do szyjki i jej skracania, to powiem Wam, że najczęściej skraca się bezobjawowo. Takie klucie i bóle jak dla mnie są normalne. Oczywiście warto to konsultować z lekarzem. U Was o tyle lepiej, że szyjkę badają. U nas od wielkiego święta,a mimo to zawsze wyczaja jak się coś dzieje :-)
chocolatequa
Fanka BB :)
Madzia mój gin nie sprawdza szyjki, dopiero jak powiem że coś nie tak.
Obyś kochana miała rację a my były przewrazliwione :-)
Obyś kochana miała rację a my były przewrazliwione :-)
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Na.początku Wam zazdroscilam wizyt, a teraz mam ich powyżej uszu. Tym bardziej, że przed końcem roku posypały się wizyty dzieci u specjalistów.
Bozienka24
Choco dziwne ja zaczynam badanie u lekarza od sprawdzenia szyjki właśnie potem usg i pogawędki dalszy ciąg ;-)
chocolatequa
No u mnie nie. Jak wygląda to badanie u Was?
Bozienka24
Siadam na fotel pan doktor zakłada rękawiczke wkłada palce lub palca ;-) ponacuska brzuch i zazwyczaj mówi no i wszystko dobrze ;-) z chodzę idę na lezanke robi usg idę się ubrać do pokoju takiego oddzielnego przychodzę i wszystko mi mówi
reklama
Podziel się: