reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

Magda wiem ze łatwo się mówi ale nie bój się wszystko będzie dobrze tak jak i u kropka :-) .
Choco od czwartku będę czekać miesiąc na wizytę dopiero kolejna mam 28.10 nie licząc czwartku

reklama
Dziękuję dziewczyny. Staram się nie myśleć o tym :( nakręcac się będę jak mi lekarz powie ze jest źle na razie poczekamy na wizyte mam nadzieje ze uda nam się załapać na poniedziałek żeby się uspokoić bo najgorsza niepewność:(
Do tego zgaga mnie pali od kilku dni i brzuch mnie coś zaczął boleć teraz, mąż mówi nie denerwuj się bo napewno wewnętrznie się martwisz :( Ech do kitu taki werkend:(

Kropek nerwy tutaj w niczym nie pomogą połóż się pogłaskaj brzuszek maleńka kopie Cię i bądź spokojna BĘDZIE DOBRZE ZOBACZYSZ . A gdzie masz ta wizytę w Sączu czy Krakowie ?? Dzwoniłas juz tam?

Kropeczku masz rację. Ta niepewność jest najgorsza. To jak mi lekarz powiedział ostatnio że nie mamy 100% pewności że w poprzedniej ciąży zawinił tylko wirus...teraz do końca będę się bała,bo wiem doskonale, że nie ma pewnego okresu ciazy :-( Trzymam kciuki, żebyś w poniedziałek dowiedziała się coś więcej. Na pewno lekarz Cie uspokoi :tak:

Choco ja w sumie bym miała polowkowe 30 września,ale trafiło się drugie wcześniej w Cardiff. Tak w sumie to późno macie to polowkowe :confused:

U mnie teraz wizyty będą coraz częstsze. Zwłaszcza ze względu na cholestaze z poprzedniej ciąży,która może się uaktywnić po 20 tc.

W krk. Dzwoniłam ale rejestracja od pon-pt wiec zobaczymy. Ta lekarka przyjmuje od 14 wiec może się uda ze będzie miała chwile wolnego czasu dla mnie i do niej pojedziemy :) jak nie to postaram się przez szpital zobaczymy gdzie szybciej :)

Choco u nas polowkowe robią zazwyczaj do 22 tc. Oczywiście można później,ale im dalej tym trudniej ocenić maluszka po całości,bo będzie za duży. Domyślam się jednak ze lekarze wiedzą przecież co robią :-) Tak tylko sobie pomyślałam,bo i Ty i Bozienka jedne z początku listy a połówkowe tak późno.

Magda ja myślałam że mój mnie wyślę najpóźniej w 21 tygodniu ale na ostatniej wizycie nic nie mówił a ja się zapomniałam spytać ważne ze będę miała bo szczeze w poprzednich ciazach nic takiego nie miałam tak samo jak i picie glukozy tez nie miałam . Kupiłam ten proszek w takiej plastikowej puszce i zapłaciłam za niego całe 3.99 ;-)

reklama
Do góry