reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Walentyneczko uważaj na siebie. Brzuszek masz śliczny. Dosłownie jak przyklejony ;-) :-)

Carolajna cieszę się,że wszystko dobrze u maluszka. Oby tak dalej :-)

Bozienko Twój to na prawdę pokaźny okaz ;-) Gratki kochana!

Choco cukrzyca ma związek z wagą dzieci ;-) Badanie z obciążeniem wprowadzono w ostatnich latach właśnie ze względu na to,że coraz częściej rodzą się duże dzieci. Niewykryta cukrzyca ciążowa może mieć fatalne skutki....U nas, jak jest cukrzyca, to dziecko jest intensywnie monitorowane właśnie ze względu na tempo rośnięcia. Oczywiście nie każdy duży maluszek pochodzi z ciąży cukrzycowej,ale warto by lekarze mieli to na uwadze. W Uk po porodzie dzieci z dużą wagą urodzeniową prowadzi się dobowy pomiar cukru we krwi ;-) Tyle wiem :-p

Asch Vivien, podejrzewam że przy Vivienne byłby problem z pisownią
przy podaniu jej imienia, a i tak często ludzie mylą z Vivian ;]

Bozienka gratki że z Alexem wszystko ok, duży chłopak już :)

Walentyneczka faktycznie nardzo drobna jesteś, głowa do góry, będzie
dobrzem dużo zdrówka dla Was :)

Caro gratki, ciesze się że z sykiem ok

Novaspace tez tak myslalam zeby nie kombinowac z pisownia.Teraz jest bunt meza bo on chce Samanthe no ale nie odpuszcze tak latwo :D

Walentyneczko ale szczuplutka jestes.Wszystko bedzie ok.Zdroweczka dla Was

Poszłam z wynikiem genetycznego połowkowego do mojej ginki no i nie spodobały jej się wyniki serduszka i ze a pilnie zrobić usg serduszka dala mi namiar do jakiejś kobiety co się specjalizuje w wadach serduszka a jak nie dam rady się do niej dostać w poniedziałek ro mam skierowanie na oddział do mojej ginekolog na patologie ciąży i tam mi wykonają to badanie tylko nie wiadomo kiedy:(

reklama
Do góry