reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
Patik, katek jest zajety;-)... ja tam nie placze, ja sie w nim zalewam lzami nad swoim wygladem:angry: wygladam jak w 8miesiacu, mam wrazenie ze nic mi nie spadlo po porodzie:baffled:

Kobiety nie przesadzać ! :-p ja nikogo nie chciałam zdołować.. mimo to, że nie został mi jakis mega brzuch to jednak 8 kg jeszcze do zgubienia :)

Każda jest inna i każdy organizm w swoim tempie dochodzi do siebie a Wy na pewno nie wyglądacie tak jak piszecie.. ZDJĘCIA PROSZĘ!!!!!!!!

pS. MARTUSZKA5 - boski Feluś :)

Martuszka - śliczny Misiaczek z Twojego Felusia:tak:
martik u mnie niby spadło dużo, ale ja też dużo przytyłam bo prawie 22 kg:szok: a poza tym przed ciążą szczuplakiem to też nie byłam:baffled: oponka wisi, a rozstępy miażdżą moje poczucie własnej wartości:wściekła/y: nawet nie mam kasy żeby inwestować w super środki na walkę z nimi:-( to sobie ponarzekałam:sorry2:

Madziku- to jakis żart? Co mają powiedzieć te rozpakowane, które wygladają dalej jak nierozpakowane......:rofl2::rofl2::rofl2:

ale wiesz wy macie pocieszenie na rękach i przy cyckach, a my nadal w środku ;-)

Martuszka cudownego masz synka :-)

mamuśki dawać zdjęcia dzieciaczków jak rosną!! nie ładnie tak samemu się cieszyć takimi skarbami :-D

reklama
Orchidea normalnie dół maksymalny :-D a tak serio, super wyglądasz. W życiu bym nie powiedziała, że 10 dni temu dziecko urodziłaś. W ogóle bym nie powiedziała, że byłaś w ciąży. Pięknie :happy2:

A Feluś cudowny za każdym razem zakochana jestem w nim na nowo :-)

Do góry