reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

Laski ale macie cudne kąciki dla maluszków! :) wszystkie bez wyjątku !
Mój na razie suchy bez karuzeli i innych bajerów bo nie chcę by się kurzyło ale jak tylko będzie w całej okazałości z lokatorką to rzecz jasna wstawię zdjęcie :)

reklama
wszystkie kąciki cudne :) widzę, że białe łóżeczka dominują :) mój kącik to taki chwilowy na dwa miesiące góra, bo później przeprowadzka i tam dopiero zaszalejemy :):)

śliczne kąciki:) dziewczyny a wy ta pościel to już tak na stałe ubrałyście czy tylko do zdjęcia? bo u mnie mąż ma ubrac jak ze szpitala wracali będziemy żeby się nie kurzyło :blink:

ja mam ubraną pościel, ale jest ciągle przykryta kocem. Mąż też miał prasować, jak mnie nie będzie- ale już ją sobie wyobraziłam, jakby wyglądała. Jak ja marze o pokoiku dla Leosia:(((( A nie tylko taki kącik marny:baffled:

A to nasz kącik (kurde taki mały pokój, że nie miałam jak pstryknąć tej foty, żeby wszystko było ładnie widać :dry:)

2013-01-30 12.50.17.jpg

reklama
Do góry