reklama
anioleczek12341
Fanka BB :)
cortina co to za dziwny test?? kreski widać. Moja też nie była szałowa, ale ten twój test taki niespotykany
Blekinge
Moj test sprzed kilku dni:
Pierwsze testy jakie robilam byly plytkowe, i kreski byly wyrazne ale nie jakies super rozowe (dzien przed spodziewanym terminem okresu). Zeby przekonac mojego sceptycznego meza siegnelam po elektronike Jakos go to bardziej przekonalo i teraz juz wierzy Test jest po szwedzku/finsku i generalnie mowi "W ciazy" plus informuje ze od zaplodnienia minely 2-3 tygodnie.
Pierwsze testy jakie robilam byly plytkowe, i kreski byly wyrazne ale nie jakies super rozowe (dzien przed spodziewanym terminem okresu). Zeby przekonac mojego sceptycznego meza siegnelam po elektronike Jakos go to bardziej przekonalo i teraz juz wierzy Test jest po szwedzku/finsku i generalnie mowi "W ciazy" plus informuje ze od zaplodnienia minely 2-3 tygodnie.
Blekinge
W instrukcji bylo napisane ze obraz z wyswietlacza znika po 24 godzinach. Wiec nacykalam zdjec z przodu z boku i do gory nogami zeby miec na pamiatke. Na razie zdjec jeszcze nie rozsylam, ciagle cicho sza;-)Blekinge tez taki mialam :-) tylko moj po angielsku i przestal sie wyswietlac po paru godzinach
Ale fajnie bylo zobaczyc wiadomosc o ciazy slownie :-)
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
reklama
Podziel się: