reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

marta-l wygladaja pysznie, rzuc jednego :-D przepis w odpowiednim watku juz zamiescilas, hmmm? ;-)

wczoraj upieklam cala wielka blache mojego wymarzonego upragnionego od soboty ciasta drozdzowego ze sliwkami ale mojemu zaciazonemu mezowi tez bardzo smakowalo i na dzisiaj zostalo niewiele :-D ale wczoraj sie najadlam a kara za obzarstwo byla wieeelka zgaga ;-)

reklama
gdyby było czuć zapach przez komputer to bym juz nie raz monitor lizała;) to ja nie narażając was na koszty kurierskiej przesyłki juz wsiadam w autko i po kolei prosze dla mnie kawke i słodkości szykować;)

Ja nie mam obecnie piekarnika i nie mogę żadnego ciacha sama sobie zrobić :-( Musiałam się zadowolić kupną drożdżówką ze śliweczką... ehhhhh.... to wszystko przez cortinę, która smaka mi narobiła :-p

mmm jakie pysznosci!!! MARTA ale mi smaka narobiłaś!!!

a teraz my się prezentujemy 18tc
18tc.jpg

Domikcw piękny brzuszek :-) widzę, że suwaczki mamy takie same (jeden dzień różnicy), na kiedy masz termin, bo na naszej liście znaleść cię nie mogę :-(

Domikcw piękny brzuszek :-) widzę, że suwaczki mamy takie same (jeden dzień różnicy), na kiedy masz termin, bo na naszej liście znaleść cię nie mogę :-(

dziękuję:* termin mam na 28 lutego a na liście mnie nie ma bo ostatnio pisałam żanetce że czekam do ujawnienia się płci, żeby kilka razy nie musiała zmieniac:)

reklama
Do góry