reklama
Małe porównanie...
Pierwsze zdjęcie: 5 tygodni i 3 dni po porodzie. 4kg do wagi sprzed ciąży... na zdjęciu widoczny wtraźny flak :--(
Drugie zdjęcie: 40 tydzień i 5 dzień ciąży. ok 16 kg na plus
Trzecie zdjęcie: Już w pierwszych tygodniach ciąży - waga nieznacznie na plus, przez nabranie wody...
Tak patrze na te zdjęcia i chyba nie jest źle...
Pierwsze zdjęcie: 5 tygodni i 3 dni po porodzie. 4kg do wagi sprzed ciąży... na zdjęciu widoczny wtraźny flak :--(
Drugie zdjęcie: 40 tydzień i 5 dzień ciąży. ok 16 kg na plus
Trzecie zdjęcie: Już w pierwszych tygodniach ciąży - waga nieznacznie na plus, przez nabranie wody...
Tak patrze na te zdjęcia i chyba nie jest źle...
Załączniki
martuszka5
Fanka BB :)
Gnidka- wogole nie interesuje mnie Twój flak, bo oczu nie mogę oderwac od....cycorów! Czy ja dobrze widzę?
:-)
I dolączam do Kwasi, jak to jest flak, to ja mogę się w szafie schować i nie wychodzić do osiemnastych urodzin Felka
I dolączam do Kwasi, jak to jest flak, to ja mogę się w szafie schować i nie wychodzić do osiemnastych urodzin Felka
Gnidka- wogole nie interesuje mnie Twój flak, bo oczu nie mogę oderwac od....cycorów! Czy ja dobrze widzę?
Dobrze widzisz... mam cyce jak donice... i to jeszcze były cyce z rana, a z racji, że Antek słabo w nocy je, to co rano mam nawał, który później normuje się do 2 pierwszych jego posiłków. Wcale mi z tym dobrze nie jest bo czuje ich ciężar ze zdwojoną siłą - w końcu po porodzie nasze ciało jeszcze dłuuuuugo dochodzi do siebie. A jak jeszcze Tośka noszę to już w ogóle dramat i wtedy ratuje mnie chusta.
Zuzia24
martuszka5
Zuzia- ale słodko spi
domikcw
ZUZIA śliczne malenstwo!
GNIDKA Boga obrażasz tym stwierdzeniem, że Twój brzuch to flak! przeciez Ty brzucha juz nie masz! brawo
GNIDKA Boga obrażasz tym stwierdzeniem, że Twój brzuch to flak! przeciez Ty brzucha juz nie masz! brawo
martik77
Gnidka- super wygladasz! I Ty slonce chyba flaka nie widzialas na
brzuchu;-)
Zuzia- sliczna ta Twoja Martusia a imie to w ogole ma super! mysle, ze wiecej ciotek lutowek to potwierdzi hihi bo tak sie nam tu trafilo, ze co druga to Marta:-)
brzuchu;-)
Zuzia- sliczna ta Twoja Martusia a imie to w ogole ma super! mysle, ze wiecej ciotek lutowek to potwierdzi hihi bo tak sie nam tu trafilo, ze co druga to Marta:-)
reklama
Podziel się: