reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
śliczne choinki. A my w tym roku nie ubieramy bo na święta jedziemy do moich rodziców, zazwyczaj w takiej sytuacji ubieramy małą ale teraz jakoś kompletny brak kasy więc choinki nie będzie :(

Poli śliczna choinka, bardzo mi się podoba:)
I brzuszki wszystkie też śliczne!:-)
To ginekolog jest w stanie powiedzieć kiedy się mniej więcej urodzi? :szok: Marta Ty tam zaciskaj nogi, bo jak za dwa tygodnie, to ledwo ledwo w nowym roku!, albo i nie...;-)

znalazłam choineczkę, Poli- ale nastrój :-) ps. firanki mam takie jak Ty. W dzidziusiowym pokoju:-) na razie jeszcze wiszą, potem moze dostanie bardziej chłopczykowe, ale to tak na 18-tke :-D w gołe baby

Poli śliczna choinka i do komody pasuje:)))))

my mamy w tym roku prawie 2,5 m i nie mieści nam się czubek:))
mi się bardzo podobają takie "kolorystyczne" choinki czy też tematyczne, moi teściowie rok temu ubrali na srebrno - czerwono i było ładnie, ale jednak jakoś ja lubie ten nasz narodowy kicz czyli wszystkiego pelno, wszystkie style i kolory:))))) i włos anielski itp. i duuuuuuuużo lampek itp. hehehe i taki też mega mega kicz zagościł u nas w salonie:))))

Poli śliczna choinka, bardzo mi się podoba:)
I brzuszki wszystkie też śliczne!:-)
To ginekolog jest w stanie powiedzieć kiedy się mniej więcej urodzi? :szok: Marta Ty tam zaciskaj nogi, bo jak za dwa tygodnie, to ledwo ledwo w nowym roku!, albo i nie...;-)

Po prostu moja szyjka jest tak krótka i miękka że już długo nie wytrzyma. Mam zaciskać nogi do końca 36tc- wtedy malca uznamy za donoszonego i płucka będą rozwinięte więc bezpiecznie będzie mógł się urodzić. A 36tc kończymy równo w Nowy Rok.

ah jakie macie piękne brzuszki - najbardziej zazdroszczę tym małym, co to po porodzie nic z nich pewnie nie zostanie :-)

ja już tyle razy się zbierałam, żeby się swoim pochwalić i nadeszła w końcu ta chwila :-p TADAM, oto my:

Uploaded with ImageShack.us

reklama
Madziku brzuszek fajniasty:))

a to my w 33 i5 d.

DSC04626.jpg

Do góry