reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

jakie Wy dziewczyny jesteście "małe" - przy Was to wyglądam na 8 miesiąc chyba :-p jak zrobię sobie jakieś zdjęcie to wrzucę dla porównania :)

a teraz wrzucam dzieło mojej kumpeli dla której byłam inspiracją :-D

Uploaded with ImageShack.us

a w podstawce miejsca na życzenia czy co tam się komu podoba :-)

a propo napisów to właśnie ta koleżanka robiła mi napisy dla kuzynki dzieci, a jutro zrobię co mój synuś od niej dostał :-)

Ostatnia edycja:
reklama
mój gigancik w 26 tyg:)

Załączniki

• DSC03524.jpg
    DSC03524.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 62
Klowee jaki fajniutki :-D my prawie ten sam tydzień tylko dzień różnicy.

a to moja kota w nowym ubranku:

Załączniki

• 2012-11-23 21.59.08.jpg
    2012-11-23 21.59.08.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 72
Madziku- sliczne te rzeczy! A ta cięzarówka to z jakiejś modeliny? Masy?
Klowee- ale fajny brzuchol :)
a kocur Nacika zrelakosowany, zdaje sie że szok po zabiegu juz minął :)

na_cik ! Czemu ja sie dopiero dowiaduje, że masz mojego ukochanego kota?! :sorry: Jestem również właścicielką tych kotów ale mam je az dwa i oto one:

uwaga: jeden głupszy od drugiego :)

Załączniki

• 5kg.jpg
    5kg.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 66
  • 9 kg.jpg
    9 kg.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 60
dziewczyny piękne tygrysy macie! :)
ja też mam kotkę, podobną do Waszej, ale Norweżkę Leśną ;) maścią bardzo podobna do tego drugiego kota Orchideii :)
nasza jest wielka, a wasze Maine Coony na pewno jeszcze większe ;)
śpią z Wami? :D nasza pół łózka zajmuje :p ostatnio coś się strasznie przykolegowała, bo całą noc potrafi z nami spać :D i to nie w nogach, a z głową na czyjejś poduszce :-D

Ostatnia edycja:
reklama
MegiPegi - Ten ciemny kot kiedyś przyłaził podszczypywać do łóżka za nogi ale nie śpi w łóżku, ma swoje legowisko i tam sobie śpi. Ten szary jest z Nami od czerwca... i tu zaczyna się jazda. Upodobał sobie MOJE ŁÓŻKO! ale nie przyjdzie się normalnie położyć.... bezczelnie wali w moją głowe swoim łbem ale robi to tak mocno, że głowa mi lata po poduszce, trzeszczy jak traktor, drapie mnie po głowie i w efekcie swoim zimnym nosem mnie budzi, ucho mam oczywiście całe osmarkane bo przecież ociera się niemiłosiernie tym nosem no i na koniec kładzie mi się na głowie i kula mi się po twarzy na szyje i tak chwile poleży aż mu się sprzykrzy i idzie.. rano niekiedy mam zacieki na policzku od jego nocha.. :cool: do nikogo więcej nie przyłazi tylko do mnie.. a żeby go przegonić.. ludzie! żadne sposoby nie działają..
o 6:30 w weekend łazi po domu bo nikt nie wstaje a tak w tygodniu o 6 mama jak wstaje do pracy daje mu tuńczyka bo przecież musi dostać.. jak w weekend nikt do 6:30 nie zejdzie z łóżka to jęczy, drapie, łazi, zaczepia.. żeby wstać i mu dać.. Ten drugi kotek jest grzeczniejszy :) chociaż zaczął podżerać tuńczyka temu drugiemu chociaż nigdy nie jadł :p oczywiście jedzą z jednej miski (jedna miska to u nich ogólnie: jedna na oknie w kuchni, jedna w przedpokoju i jedna potrójna w przedpokoju i rano prawie wszystkie puste.. piją z jednej miski no i z kranu bieżącą wodę.. ciekawie jest :)

Ostatnia edycja:
Do góry