reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

jakie Wy dziewczyny jesteście "małe" - przy Was to wyglądam na 8 miesiąc chyba :-p jak zrobię sobie jakieś zdjęcie to wrzucę dla porównania :)

a teraz wrzucam dzieło mojej kumpeli dla której byłam inspiracją :-D

Uploaded with ImageShack.us

a w podstawce miejsca na życzenia czy co tam się komu podoba :-)

a propo napisów to właśnie ta koleżanka robiła mi napisy dla kuzynki dzieci, a jutro zrobię co mój synuś od niej dostał :-)

Ostatnia edycja:
reklama
mój gigancik w 26 tyg:)

Załączniki

• DSC03524.jpg
    DSC03524.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 60
Klowee jaki fajniutki :-D my prawie ten sam tydzień tylko dzień różnicy.

a to moja kota w nowym ubranku:

Załączniki

• 2012-11-23 21.59.08.jpg
    2012-11-23 21.59.08.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 70
Madziku- sliczne te rzeczy! A ta cięzarówka to z jakiejś modeliny? Masy?
Klowee- ale fajny brzuchol :)
a kocur Nacika zrelakosowany, zdaje sie że szok po zabiegu juz minął :)

na_cik ! Czemu ja sie dopiero dowiaduje, że masz mojego ukochanego kota?! :sorry: Jestem również właścicielką tych kotów ale mam je az dwa i oto one:

uwaga: jeden głupszy od drugiego :)

Załączniki

• 5kg.jpg
    5kg.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 64
  • 9 kg.jpg
    9 kg.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 58
dziewczyny piękne tygrysy macie! :)
ja też mam kotkę, podobną do Waszej, ale Norweżkę Leśną ;) maścią bardzo podobna do tego drugiego kota Orchideii :)
nasza jest wielka, a wasze Maine Coony na pewno jeszcze większe ;)
śpią z Wami? :D nasza pół łózka zajmuje :p ostatnio coś się strasznie przykolegowała, bo całą noc potrafi z nami spać :D i to nie w nogach, a z głową na czyjejś poduszce :-D

Ostatnia edycja:
reklama
MegiPegi - Ten ciemny kot kiedyś przyłaził podszczypywać do łóżka za nogi ale nie śpi w łóżku, ma swoje legowisko i tam sobie śpi. Ten szary jest z Nami od czerwca... i tu zaczyna się jazda. Upodobał sobie MOJE ŁÓŻKO! ale nie przyjdzie się normalnie położyć.... bezczelnie wali w moją głowe swoim łbem ale robi to tak mocno, że głowa mi lata po poduszce, trzeszczy jak traktor, drapie mnie po głowie i w efekcie swoim zimnym nosem mnie budzi, ucho mam oczywiście całe osmarkane bo przecież ociera się niemiłosiernie tym nosem no i na koniec kładzie mi się na głowie i kula mi się po twarzy na szyje i tak chwile poleży aż mu się sprzykrzy i idzie.. rano niekiedy mam zacieki na policzku od jego nocha.. :cool: do nikogo więcej nie przyłazi tylko do mnie.. a żeby go przegonić.. ludzie! żadne sposoby nie działają..
o 6:30 w weekend łazi po domu bo nikt nie wstaje a tak w tygodniu o 6 mama jak wstaje do pracy daje mu tuńczyka bo przecież musi dostać.. jak w weekend nikt do 6:30 nie zejdzie z łóżka to jęczy, drapie, łazi, zaczepia.. żeby wstać i mu dać.. Ten drugi kotek jest grzeczniejszy :) chociaż zaczął podżerać tuńczyka temu drugiemu chociaż nigdy nie jadł :p oczywiście jedzą z jednej miski (jedna miska to u nich ogólnie: jedna na oknie w kuchni, jedna w przedpokoju i jedna potrójna w przedpokoju i rano prawie wszystkie puste.. piją z jednej miski no i z kranu bieżącą wodę.. ciekawie jest :)

Ostatnia edycja:
Do góry