reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Anna_ajra u nas nocnik odszedł w zapomniane od czasu gdy Oli robi wszystko na kibelek. Madi ani myśli na niego siadać skoro można sobie stać przy kibelku. Więc jak sie z nim pójdzie to zrobi co trzeba ale żeby sam zawołać... zawoła tylko dla jaj jeszcze sie nei zdarzyło żeby celnie...
Co do jogurtu i plucia hmmm brak słów u nas całe szczęście wszystko jest pomiędzy blokami bloki są nowe więc i ogrodzone co znacznei utrudnia takie akcje ale dla chcącego nic trudnego nie zdziwie sie jak i ja kiedys coś takiego zobacze :confused2:

przyszlirodzice
u nas już tak jest od miesiaca zrezygnował z "tak" na koszt "ok" nie powiem żeby mi sie to nie podobało :-D niewątpliwie wzbudza zainteresowanie otoczenia ;-)

Ania31
no jak sie syn wdał w mame to cegóż sie dziwić :-D:-D:-D

patrysiu półmetek mmmmm kurcze coraz bardziej wam zazdroszcze az sie dziwie że tak można ale co zrobić...

Z Oliwierkiem już drugi dzień dobrze mam nadzieje że już nie wrócą tymczasowe chwile słabości !!!

reklama
Jeszcze nie miałam okazji przedstawić Wam mojej córeczki...:rolleyes2:
03.09.2009

Załączniki

• 03.09.2009 Martynka.jpg
    03.09.2009 Martynka.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 31
Aniu jaki rozkoszny malutki nosek :tak: a jakie boskie usteczka :-D ja chce być w ciąży noooooooooooooo :sorry: śliczna myszka :tak:

Zapomniałam dodać że się zwleklismy do do domu chłopcy padli plackiem każdy w swojej bryce a ja mam full sprzątania po dzisiejszej akcji Oliwierka. Ale kicham na to nei mam sił. Siedze sobie z Amim w łazięce gdy nagle wielki rechot Olika. Ide na balko bo z tamtąd dochodziło patrze i opadłam z sił. Suszarka do prania przewrócona a mamy trzypiętrową więc był łomot ale chwila chwila gdzie pranie??? Oli odpowiedział krótko BAM patrze przez balkon pranie leży na trawie, krzaczkach, kwiatkach, ziemi wszystko przed blokiem do sąsiadów częsć bielizny też zawitała a co tam jak już sie rozrzucać to na całego. Tyle pożytku z tego wszystkiego to to iż sąsiadów z parteru poznałam bo jak do tej pory nigdy nie mogliśmy na siebie trafić. Rodzinka miła młode małżeństwo sympatyczne które w konsekwencji brechtalo sie razem z moim Oliwierkiem :-D:-D:-D i jak tu byc złym na syna :-D:-D:-D

hehe syneczki dobre :) pewnei chcial mamie pomoc i posciagac pranie:p moja tez sie ciagle wdrapuje na suszarke i bawi sie ze mna w chowanego w gaszczu ubran hehe

Aniu- sliczna ta twoja Martynka az mi sie zachcialo ale nie Martynki tylko Jasia;p;p

Patrysia- jak tam wszystko juz zalatwine?

a wie ktos moze co u Kluski? bo sie tak ostanio zastanawialam co tam z Piotrusiem?

Witam się :-)
Czy piasałam wam że Julka jednak poszła do przedszkola? Bo nie pamiętam . Zadzwonili w piątek w południe i od poniedziałku mam dziecko w przedszkolu :tak: Nie bardzo chce niestety:cool:
Syneczki ty to masz z twoimi urwisami:-D Moje jeszcze na takie pomysły nie wpadły ale pewnie wszystko przede mną:rofl2:
Anna ajra Martynka śliczna :tak:rzeczywiście oglądając takie zdjęcia aż chce się mieć jeszcze jedno:sorry: tyle że muszę poczekac aż na nowo zacznę być aktywna zawodowo :confused2:
Oliwka też woła ze chce kupę Siku mówi sekundę przed zrobieniem więc jeszcze musimy troche popracować:confused2:
a jeśli chdzi o zasypianie to zasypia sama i też w naszym łóżku:eek: niestety coraz rzadziej sypia w dzień:baffled:
Przyszlirodzice to kiedy będzie Jasiu?:-p;-):-)

Cześć dziewczyny!:-)
Jak tam samopoczucie i zdrówko? U nas ok.
Byłam dzisiaj w Galerii. Mój Adam ma jutro urodziny i chce w prezencie swert à la wełniany na zamek rozpinany na całej długości… no i jest problem:huh:… nigdzie takich nie ma… :eek:brryyy…
Albo będzie musiał poczekać aż coś ładnego znajdę, lub zadowoli się czymś innym.:-p:-D
Widziałam za to śliczny komplet z nowej kolekcji w Wójciku dla Michałka.:-D Trzeba będzie męża zaciągnąć na zakupy.:-p
No i kończy nam się umowa w Orange, więc byłam się dowiedzieć, jakie mają dla nas propozycję, bo nie jestem na bieżąco co do nowych komórek.:zawstydzona/y:

Rekinasia – szkoda, że mi nie było do śmiechu z tym jogutrem na ślizgawce… ale dzisiaj jest już wszystko na szczęście wysprzątane.;-)
patrysia – no to świetnie, że tak ładnie woła na nocnik… a co do nazewnictwa to przyjdzie na pewno z czasem:tak:. Najważniejsze, że woła. A czy na dwór też idzie bez pampersa?:confused:
Życzę Wam, aby formalności w banku dobiegły szybko do szczęśliwego końca.
Jak już dostaniecie mieszkanko, to będziesz musiała nas wszystkie zaprosić na parapetówę – w ramach trzymania kciuków!:-D:-D:-D
Syneczki2 – plac zabaw na który chodzimy jest nowy, specjalnie ogrodzony i nawet pod nadzorem kamer, ale cóż z tego… jest tak jak piszesz
Anna_ajra Co do jogurtu i plucia hmmm brak słów, u nas całe szczęście wszystko jest pomiędzy blokami. Bloki są nowe więc i ogrodzone, co znacznie utrudnia takie akcje, ale dla chcącego nic trudnego, nie zdziwie sie jak i ja kiedys coś takiego zobacze :confused2:
Ale miałaś „niespodziankę” z praniem! O rety…:szok: z dziećmi…:rolleyes2:
Syneczki2, przyszlirodzice, cloe - dziękuję!:sorry:
przyszlirodzice – niestety Kluska nie odpisała mi na mail’a ani na gg, więc trudno powiedzieć i szkoda.:-(
Więc za rok w czerwcu będziemy trzymać kciuki za owocne staranka o Jasia – super!:-D
cloe – a jak to… Julka w przedszkolu! To cudownie!:tak: Zapewne zwolniło się miejsce? U nas strasznie trudno o przedszkole czy żłobek.:confused2:
Michaś też zasypia sam, ale co do nocnika, to potrzebuje jeszcze trochę czasu.

Pozdrawiam gorąco!

Ostatnia edycja:
Anna ajra najprawdopodobniej jakieś dziecko nie zajwiało się w przedszkolu . U nas też panuje mała psychoza ze miejsc brak więc rodzice zapisują do kilku jednocześnie a potem nie powiadamiają że dziecko do przedszkola chodzić nie będzie:crazy:
Przyszlirodzice do czerwca niedaleko:cool2:
Ech nic mi się nie chce:cool: wróciłam z dziewczynami z placu zabaw teraz Oliwka śpi ja popijam kawkę...

tylko moj dalej nie chce:( coz wazniejsze dla niego od rodziny sa pieniadze, samochod, granie w idiotyczne gierki, spanie, a na samym koncu rodzina coraz czesciej zastawiam sie po co ja wyszlam za maz:wściekła/y:

reklama
Syneczki hihih a fikuśna była ta bielizna, czy takie tam, barchany - żeby ci się sąsiad nie zaczął narzucać :))))
Przylirodzice hmmm może chociaż do prac domowych się przydaje?? :-D tak serio, to niefajnie, że ma takie podejście....

Do góry