reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

anna ajra
milo nam poznac Martynke :-D
ale zdjecie cudo :tak:

przyszlirodzice
no jeszcze pare spraw nas czeka :tak:

dawna cloe
a moze to tylko chwilowe - zobaczysz oswoi sie i bedziesz miala problem zebyu ja stamtad wyciagnac.... :-) ale doklandie to w czym jest problem?? w tym ze nie hcce tam isc?? nie chce wstawac??? czy moze cos innego ?? :sorry:

anna ajra
powodzenia z kupnem swetra :-)
i co wybralas juz jakis telefon :eek:
tak, Sewek na dwor tez chodzi bez pampresa - juz od lipca tak chodzi z tym ze wczesniej chodzilam wszedzie z nocnikiem bo bal sie na stojaco ale po jakim s czasie zakumal ze na stojaco lepiej i teraz tylko wola albo sama go wysadze na stojaka i po problemie...
o wiele lepeij jest jak jest bez pampka :tak:
jak jedziemy w rase to tez ma tylko majteczki :tak:
no a co do parapetowy to zawsze i z mila checia wkoncu rewanz musi byc :-D:-D

no i teraz cos od siebie :laugh2:
dziewczyny musze sie pochwalic
Mieszkanie notarialnie jest juz nasze - spisalismy dzisiaj umowe notarialna kupna mieszkania jupiiiiiiiiiiiiii :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Nom to dosc na tyle bo zaraz odfrune ze szczescia :laugh2::laugh2::laugh2:

ale co jeszcze dzisiaj od nie pamietnych czasow nawet poszlam do znajomej na kawe z mlodym - zawsze cos zalatwiania bylo :confused2:
ale jutro jeszcze formalnosci tzn sad i US :tak:
i potem czekac na pieniazki.....
i remonty:happy::happy::happy:

reklama
Patrysia rok temu było podobnie tyle że wieksza histeria a potem było ok wieć muszę czekac aż znów zaskoczy. Gratuluję szczęci wam się:tak::-)

Cześć Dziewczyny!

Znowu nie mam czasu na nic,ja to naprawdę jakaś niegramotna jestem. M wyleciał we wtorek na konferencje za granicę i my z Marcelutkiem znów same póki co,bo w przyszłym tyg. przyjadą do nas moi rodzice i juz sie doczekać nie mogę:tak: Moje dziecię od wyjazdu tatusia jest rozdarte-w sensie dosłownym. Cały czas miągwi i jest niegrzeczna,dzis dla przykładu dostałam jej miseczką w głowę z nienacka ,że aż sie popłakałam:-( Oczywiście sie wystraszyła i też zaczęła płakać,później przeprasanie,buziaczki... Za chwile znowu broi:-DMówię Wam diabeł nie dziewucha!
Dziś odwiedziła nas moja przyjaciółka,która jest w 6 miesiącu upragnionej ciąży,była zachwycona Marcysią,no ale była przecież tylko przez troche i moje dziecko w trakcie tych odwiedzin zaliczyło drzemkę,więc wyglądało że grzeczna to dziewczynka:-D
Ale co tam i tak ja kocham nad życie nawet kiedy broi na maksiora:tak::-)

Ania_ajra- Martynka-Twoja dziewczynka jest cudna! :tak:Jeszcze raz Wam gratuluję i trzymam kciuki za pomyslność!
Dziękuje Ci za pamięć o nas:-)
Co do nocnika,to przydaje się czasem do zrobienia czegoś grubszego,jak w pore zakumam co moje dziecko sygnalizuje,natomiast siusiu zdarzyło nam się może ze 2 razy tylko. Ciągle nad nią pracuję,ale tak jak i Ty mam obawy czy kiedykolwiek będę efekty?
Pozdrowienia dla Adama i uściski z okazji urodzin! Mam nadzieję,że uda Ci się zdobyć prezent:tak:

kwiatuszek-witaj! Co u córeczki? Jesteś w ciąży-gratuluję!:tak:

przyszlirodzice-ja też pisałam do Kasi (Kluski) jakiś czas temu na gg,ale bez odzewu niestety:-(

Kasiax25- co u Was? Jak Miłoszek i jego buźka?

Syneczki-współczuje przejśc z ząbkiem:-(Sama się nacierpiałam jako dziecko przez zęby a więc łączę się w bólu z Twoim synusiem. A z tym praniem to niezły wyczyn:-DMy zainstalowaliśmy siatke na balustradę by uniknąć biegania za blok pod balkon i zbierania wszystkiego co Marcyśce nawinęłoby się:tak:

Patrysia
-no to super!!! Bardzo się cieszę,że juz niedługo zamieszkasz na swoim:tak:

Dawna Cloe- fajnie,że jednak Jula dostała sie do przedszkola! A jak Ci idzie szukanie pracy?

Rekinasia-no proszę jaka aktywnośc fizyczna Cię dopadła :-)Zazdroszczę!!!!:tak:

Margaritka,Mysza-odezwijcie się Dziewczyny!!!

Spokojnej nocki moje drogie!

rekinasia- do prac dommkowych tez sie nie garnie za bardzo chyba ze po dlugiej awanturze i z wielkim fochem :angry:

patrysia- gratuluje juuuuupi :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D
cloe- juz nie dlugo nie bedziesz jej mogla stamtad wyciagnac:)
zytka- moja tez broi i musze miec oczy dookola glowy ciagle cos wymysla:baffled:
wczoraj zalapala nowe slowo "lol" hahahha i ciotki ja nauczyluy idzie buka uciekaj i lata po calym domu i krzyczy buka buka bbuuuuuka hehehe

witam Was z kawusia i sniadankiem.... :-)

przyszlirodzice - fajnie jak sie uczy nowych slowek :tak:
zytka - heh diabelek az nie chce mi sie wierzyc :sorry: mama cos nas klamiesz :-p
dawna cloe czyli przyzwyczai sie i bedzie dobrze :tak:

Cześć dziewczyny!:-)
Czasu mało, więc się streszczam nim wróci do domu dzisiejszy solenizant…:-p
Obiadek już się robi (ryba po grecku), Michaś śpi, a torcik już kupiony.:-D

cloe – byłam wczoraj w nowo otwartym prywatnym przedszkolu zapisać Michasia na przyszły rok. Okazało się, że mają już komplet dzieci i jest na liście rezerwowej!:szok:
Zaczęli zapisy już na 2012! Szał!:dry:
patrysia – co do swerta, to będzie musiał jeszcze poczekać.:wink: Jeśli chodzi zaś o telefon, to ja chcę Nokię 6500 (brązową) lub 6700 (srebrną). Do wtorku muszę się zdecydować.
Ale możesz być naprawdę dumna z Sewcia:yes:, że tak ładnie woła siku – nawet w trasie… jestem pod ogromnym wrażeniem!
Ogromnie Wam GRATULUJĘ aktu własności!!!
A tak na marginesie, to mam zamiar być na bieżąco na Styczniówkach 2010… z tym, że tam to dopiero dziewczyny mają tempo…:surprised::rolleyes2: Czy my też tak dużo pisałyśmy, gdy byłyśmy jeszcze w ciąży???:-D
Komplecik rzeczywiście śliczny! Zapisałam sobie w ulubionych – myślę, że też się przyda na tą samą okazję:-) - z tym, że wolę jeszcze poczekać.
Zytka – och Justynko kochana… fajnie, że już jesteś!:happy: Jeśli chodzi o złe zachowanie, to możemy podać sobie rękę. Michaś ostatnio przechodzi sam siebie:no2:… można z nim oszaleć. Nieustannie sprawdza, na ile może sobie pozwolić, zaczął uciekać i krzyczeć:unsure:. Najgorzej jest gdy chodzi i marudzi… strasznie mnie tym umorduje:dry: – ale cóż … jest tak jak piszesz… kochamy te nasze łobuzy ponad wszystko!:-D
agawa1 – rok szkolny ruszył pełną parą i nie dajesz znaku życia… Pewnie jesteś zapracowana? Daj znać!;-)
przyszlirodzice – Amelka z tego co pamiętam szybko zaczęła mówić. My musimy niestety jeszcze trochę poczekać na potok słów.:happy:

Pozdrawiam!

reklama
Witajcie
troche bylo zalatwiania a i tak gowno zalatwilismy
czekalismy tak dlugo na poczcie zeby zaplacic ten znaczek co w sadzie sie go wydaje za 400 zl (bo kasa byla juz zamknieta) ze przyszlismy jak zamykali sad.... wiec dupa blada a jeszcze babka na xerze tak dlugo to xerowala ze normlanie myslalam ze jajko zniose :angry:
i zas trza jechac do sadu w poniedzialek - bo tylko co zalatwilismy to US choc ne do konca bo tez musimy wplacic jeszcze pieniadze na konto bo kasa tez juz byla zamknieta
a potem w korkach stalismy i przyjechalismy do moich rodzicow po mlodego chyba kolo 17 :wściekła/y:
no masakraaaaaaaaaaa:sorry2::sorry2::sorry2:

hmmm a tak co jeszcze ??????
moj juz w robocie a mlody spi
ja tez juz okapana no i siedze bo liytuje spodnie dla malego :tak:

anna ajra - heh ja juz ze styczniowek odpadlam bo nie nadazalam...
nie mam tyle czasu co one :sorry2: ale my chyba tez tak duzo pisalysmy :tak:
fajnie ze dalas sobie komplecik do ulubionych zaoszczedzilam Ci czasu an szukanie hihih :-D:-D:-D:-D sto lat dla dzisiejszego solenizanta w Waszym domku :tak:

przyszlirodzice
- oj kochana nie narzekaj jeszcze sie dobczekasz i zaloze sie ze beda ladniejsze :tak:

Do góry