reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
syneczki- jak oliwierek?
kwiatuszek.pregnet- opowiadaj co u ciebie dawno cie tu nie bylo
kwiatuszek.pregnet- opowiadaj co u ciebie dawno cie tu nie bylo
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Syneczki jak Kuba byl w wieku Oliego to tez mielismy taki incydent z zabkiem tez mu cos utkwilo po grillu i bardzo go bolal zabek. Plakal caly wieczor a na drugi dzien pojechalismy do dentysty okazalo sie ze zrobil sie ropien i cale szczescie ze pojechalismy bo dentysta powiedzial ze jeszcze kilka godzin i dopiero wtedy bylby bol
nie wiem co mi sie pomylilo za duzo chyba na glowie mam :-(Patrysiu, urodzinki ma 09 października
witaj napisz co tam u Ciebie bo u nas duzo sie dzieje musialabys przeczytac pare stron ;-)Cześć dziewczynki, trochę mnie tu nie było... Ściśle mówiąc od porodu.
No i postanowiłam zajrzeć co u Was słychać.
ojejku biedny OliwierekWiecie dziewczyny co ja wczoraj przeżyłam... w zasadzie nie tyle ja co Oliwierek :-(Zaczął go ząbek pobolewać już dwa dni wcześniej no tak mysle coś pewnei mu po jedzeniu utkło oglądam i jest kawałek żarełka no to dzielna mama wyciąga po czym przesało boleć. Kolejnego dnia również narzeka że coś nie tak ale pomyślałam że to tak na wyrost bo niby mówi ała ale za chwilkę chichot zabawa i wygłupy na całego. Po czasie tak jak by sobie przypomniał i znó zabawa. Gdy nagle wczoraj koło 14 nagle ryk :-( dałam mu czopa bo na tabletke czy syrop nie ma co liczyć on z tego gatunku "nie wezmę jeżeli coś nie ma fajnego smaku" po pół godziny sie uspokoił ale ten ryk to takie wiecie byle tylko... gdy o 19 zaczełam ryczeć razem z nim wiecie jak mnie bolało ze nie moge mu pomóc? to już nie był płacz to był krzyk mega krzyk i nie pozwolił na nic. Jedyne co mogłam to tulic go najczulej jak umiałam wycierać łezki pieluszką i prosić by coś łyknął po pół godziny zdecydował sie na czopa po kolejnych 30 min płakał z przerwami po następnych 15 sie uspokoił kazał przykleić plasterek na ząbka a że nie da rady to zdecydował że mam przykleić na pusaska. Kazał zanieść sie do łóżka poprosił o picie poszłam do kuchni nalałam wracam po 20 sek dziecko śpi... padł z wykończenia. O dziwo nocka spokojna ani drgnął a dziś jak gdyby nic sie nie wydarzyło... Teraz siedze przed komputerem myśląc jak nie chce żeby cierpiał i samą mnie pobolewa trzonowiec...niech ten tydzień sie juz skończy, jakis fatalny jest...
idz z nim najlepeij do dentysty moze ma jakies zapalenie albo cos
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Kasiu- jak Miloszek? goi sie buzka?
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Aniu juz prawie dobrze jeszcze tylko nad oczkiem sie babrze ale wiekszosc ladnie sie zagoilaJuz odetchnelam bo balam sie ze trafimy do szpitala. Nadal odpukac grzeczniutki duzo spi. Za to Mati daje popalic zwlaszcza w nocy, urzadza sobie wedrowki w poszukiwaniach mamy
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
kasiu- pewnei czuje sie nie swoja w koncu ktos nowy kto wzbudza twoje zainteresowanie
cześć dzieweczki, oooj, żeby mi się tak chcialo jak mi się nie chce.... w niedzielę byłam pierwszy raz na squashu z koleżnką i do dzisiaj się ledwo ruszam, takie mam zakwasy się zasiedziałam.... poza tym od wczoraj boli mnie gardło, przydałby się tydzień zwolnienia ale teraz nie bardzo mi to pasuje do planów... :-)
Zytka mój patent na przespane noce (nie do końca takie przespane, Igi przeważnie raz się budzi) to nieugięta postawa
Kasiu jak dajesz radę?
cześć kwiatuszek co u was słychać, jesteś w ciąży??
Zytka mój patent na przespane noce (nie do końca takie przespane, Igi przeważnie raz się budzi) to nieugięta postawa
Kasiu jak dajesz radę?
cześć kwiatuszek co u was słychać, jesteś w ciąży??
Cześć dziewczyny!:-)
U nas nic nowego… czas leci szybko zgodnie z Michałka harmonogramem…
Wystawiałam coś na Allegro:
Dywanik dziecięcy 1m x 2m (735965425) - Aukcje internetowe Allegro
Ania31 – jak tam prawko / jazda??
Syneczki2 – do 7 miesiąca myślałam, że będziesz miała córeczkę! Ojj…
A co do bolącego zęba, to nie czekaj na powtórkę lecz umów małego do stomatologa. Samo niestety nie minie. Współczuję...
patrysia – długo się zastanawialiście nad imieniem?
kwiatuszek.pregnet – witaj po przerwie! Dawno Ciebie nie było. GRATULUJĘ fasolki!
kaskax25 – ropień… ?! Uuu…
Zytka – napisz co u Was kochana!
Rekinasia - i jak często chodzisz na te cudo?
Pozdrowienia dla Was!
U nas nic nowego… czas leci szybko zgodnie z Michałka harmonogramem…
Wystawiałam coś na Allegro:
Dywanik dziecięcy 1m x 2m (735965425) - Aukcje internetowe Allegro
Ania31 – jak tam prawko / jazda??
Syneczki2 – do 7 miesiąca myślałam, że będziesz miała córeczkę! Ojj…
A co do bolącego zęba, to nie czekaj na powtórkę lecz umów małego do stomatologa. Samo niestety nie minie. Współczuję...
patrysia – długo się zastanawialiście nad imieniem?
kwiatuszek.pregnet – witaj po przerwie! Dawno Ciebie nie było. GRATULUJĘ fasolki!
kaskax25 – ropień… ?! Uuu…
Zytka – napisz co u Was kochana!
Rekinasia - i jak często chodzisz na te cudo?
Pozdrowienia dla Was!
reklama
Zasnął dopiero przed 3cią :-( ale nie z powodu bólu. Tzn obudził sie koło 22 mówiąc że go pobolewa ale nie płakał za wczasu dałam mu czopka i w zasadzie juz ani razu nie wspomniał ale juz nie zasnął po tym zaczął się maraton bajek i tak do 3. Teraz jest wporzątku i mam nadzieje że nie wróci umówiłam sie z dentystką która ma patronat nad naszą rodzinką że w razie czego wystarczy przyjść i od razu sie nim zajmnie tylko że ja sobie nie wyobrażam jak on tam będzie siedział, no nie będzie. Idąc do lekarza nie pozwala sobie w gardło zajrzeć trzymany jest przeze mnie a lekarz robi swoje i zwykle kończy sie na tym ze patyczka nie może wyciągnąć nawet bo tak zagryza i wychodzi z nim w buzi na korytarz to trudne dziecko jeżeli chodzi o wszelkie zawody medyczne :-( wiem ze nie ma co przeciągać może dadzą mu jakiegoś głupiego jasia i pójdzie sprawniej... __________________
Podziel się: