reklama
no wiesz! jestem panną i szczycę się swoim okrrrropnym charakterem więc Miłosz może się też wrodzić w ciotkę :-) mam urodzinki w poniedziałek, ale moja babcia była z 23 sierpnia i nigdy nie wiedziałyśmy czy to lew czy panna, bo różnie kalendarze pokazują
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Upssssssss Rekinasia ale ryplam bombeW takim razie moze byc panna nie bede cioci robic przykrosci;-)Za to ja lew jestem i milo by bylo takiego lewka miec w domu ale co zrobic, tli sie jeszcze nadzieja ze lekarze sie pomylili i z mojego miloszka jednak panienka jeszcze wyjdzie. Wlasnie u nas na sierpniu dziewczyna zamiast corki synka urodzilaW kazdym razie w poniedzialek bede w szpitalu wiec na zas WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Gosia 78
Mamy lutowe'08
Kasia, ja też jestem panienka tylko z września. Chyba nie jest z nami pannami tak źle, prawda Rekinasia?
hihi Kaska na luziku, już tyle razy słyszałam złe opinie na temat panien nigdy nie biorę ich do siebie, może dlatego, że nie przywiazuję wagi do znaków zodiaku. byłby lepszy numer gdyby zamiast lewka była panna a zamiast Miłosza Mila
Gosia panny górą )))) nikt nie jest bez wad, np. niektóre znaki mają się za lepsze od innych
dzięki za życzonka Kasia, tym razem wyprzedziłaś moją rodzinę!! ))
Gosia panny górą )))) nikt nie jest bez wad, np. niektóre znaki mają się za lepsze od innych
dzięki za życzonka Kasia, tym razem wyprzedziłaś moją rodzinę!! ))
reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
moj brat tez jest panna
a co do znakow zodiaku to najgorsze sa barany uparte i zlosliwe a jak ktos zalezie za skore to bez kija nie podchodz to wlasnie ja hehehe
a co do znakow zodiaku to najgorsze sa barany uparte i zlosliwe a jak ktos zalezie za skore to bez kija nie podchodz to wlasnie ja hehehe
Podziel się: