reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Wiesz Aniu mi sie wydaje ze sobie postanowil ze nim nie osiagnie wagi minimum 5kg to nigdzie nie wychodzi, je naokraglo w brzuchu i czka:szok:No i widac ze byc panna nie lwem, niestety

reklama
Rekinasia do niedzieli. Kurde ja nie chce panny, maz jest panna i ma czesto okropny charakter jak sie wrodzi w tatusia to masakra:baffled:

no wiesz! jestem panną i szczycę się swoim okrrrropnym charakterem :-D więc Miłosz może się też wrodzić w ciotkę :-) mam urodzinki w poniedziałek, ale moja babcia była z 23 sierpnia i nigdy nie wiedziałyśmy czy to lew czy panna, bo różnie kalendarze pokazują

Upssssssss Rekinasia ale ryplam bombe:szok::szok:W takim razie moze byc panna nie bede cioci robic przykrosci;-)Za to ja lew jestem i milo by bylo takiego lewka miec w domu ale co zrobic, tli sie jeszcze nadzieja ze lekarze sie pomylili i z mojego miloszka jednak panienka jeszcze wyjdzie. Wlasnie u nas na sierpniu dziewczyna zamiast corki synka urodzila:szok::szok:W kazdym razie w poniedzialek bede w szpitalu wiec na zas WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!:-D

hihi Kaska na luziku, już tyle razy słyszałam złe opinie na temat panien :-D nigdy nie biorę ich do siebie, może dlatego, że nie przywiazuję wagi do znaków zodiaku. byłby lepszy numer gdyby zamiast lewka była panna a zamiast Miłosza Mila :szok::-D
Gosia panny górą :))))) nikt nie jest bez wad, np. niektóre znaki mają się za lepsze od innych :rofl2:
dzięki za życzonka Kasia, tym razem wyprzedziłaś moją rodzinę!! :)))

reklama
moj brat tez jest panna:)
a co do znakow zodiaku to najgorsze sa barany uparte i zlosliwe a jak ktos zalezie za skore to bez kija nie podchodz:D:D to wlasnie ja hehehe

Do góry