Witam się pierwsza w sobotę
Zasypianie zajmuje nam teraz wiele czasu :-(Moje dziewczątko jeszcze chętnie dobrałoby się do cycusiów gdybym tylko uległa
Jestem zmęczona,ale wiedziałam że tak będzie.... Do tego wszystkiego alergia daje mi ostro popalić,jestem zakichana,zasmarkana i załzawiona:-
-
-(
M znów na dyżurze,a my spędziłyśmy dzień na placu zabaw,z przerwą na drzemkę w południe:-) Jutro jedziemy do mojej siostry ciotecznej na obiadek,przynajmniej to mam z głowy
Rekinasia-częściej nami potrząchnij
Zobacz jak się z Margaricią wystraszyłyśmy,że posty machnęłyśmy prawie w tym samym czasie
A co do dodatkowych kg to ja się zaraz załamię,w życiu tyle nie ważyłam (nie biorąc pod uwagę ciąży oczywista)!!!NA początku karmienia bardzo uważałam na jedzenie,ale że Marcelek nie okazała się na szczęście alergikiem póki co, no to ja poszłam na całość!!Przez zimę tak dopakowałam do pieca,że nie mogę na siebie patrzeć
Greenpeace na mnie zapoluje na plaży jak nic
Z liczeniem zębów nie mamy problemów
Marcyska rozdziawia paszczę na komendę
"pokaż ząbki"
Teraz jesteśmy na etapie trójeczek,jedna na górze się już wyrżnęła!
Margaricia-no to nas Rekinasia pogoniła co?
My się już nie smarujemy od niedawna po kąpieli,dlatego że zaczęłam ją kąpać w olejku Balneum,który co prawda jest pod prysznic, ale co tam;-) Nie daj sobie wchodzić na głowę przez Martyśkę-ja wiem wiśta wio,łatwo powiedzieć!Ale jak mała zacznie brać przykład z siostry to będziesz dopiero miała...Czego Ci oczywiście nie życzę! A Konin i mi jest bliski, spędzałam w tym województwie swoje najlepsze wakacje u Dziadków
Oboje moi Rodzice pochodzą z tamtych stron,dokładniej okolice Koła,Kłodawy:-)
Anna_ajra-ale nadrabiasz zaległości-jestem pełna podziwu!!!
O teściach nie będę się rozpisywać,bo nie mam siły...Wspomnę tylko,że od Bożego Ciała u nich nie byliśmy i pewnie zobaczymy się z nimi dopiero po urlopie...
Za pracą też czasem tęsknię... Będziesz teraz długo w domku i Michaś będzie pewnie szczęśliwy,Mama na wyłączność do pewnego czasu;-)
Moniamonis-WOW!!! Jaka Majka zdolna bestia z tym gadaniem
Co z tym językiem?
Przyszlirodzice-coś okropnego z całą tą sytuacja u mamy w pracy
Zdrówka dużo dla bratanka
kropecka-pamiętam taki post w dzienniku o zalewaniu ław,a tu juz domek na wykonczeniu niemalże:-)
Gosia- jak było nad morzem?Skąd wzięłaś jeszcze dwójkę dzieciaczków?
Dzięki za wypowiedź nt. szczepionki,na pewno do rozważenia
A co do tego bezbolesnego odstawiania to jtak jak napisałam na początku nie jest wcale tak różowo:-(Wczoraj po juz nie wiem której pobudce nocnej po prostu się popłakałam...
Dziewczyny uciekam śpiochać!
Spokojnej nocki i dla Was moje drogie!