reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
:-)Jasieńku!:-)
W tym szczególnym dniu Twoich pierwszych urodzinek życzymy Ci dużo zdrówka,miłości, słodyczy i samych radosnych i szczęśliwych chwil!

Marcelinka i ciocia Zytka

Dla wszystkich małych solenizantów życzę sto lat pomyślności i radości:-) by z buzi nigdy nie znikał uśmiech i uciekały wszelkie smutki :-):tak::tak::-D
Wczoraj mieliśmy gości Niby nic takiego a i tak wykończona jestem starzeje się chyba:dry:
Patrysia zamówiłam sobie dzinsy "Ebby"czarne dal wysokich zobaczymy co to warte akurat dzinsy przy dziewczynach "zużywają mi się szybko"więc i tak je wykorzystam nawet jeśli okaże ise że coś będzie "nie teges"
Najka pisz co u ciebie:tak: jakie plany do roczku :confused:.Acha u mnie szykuje się dwu dniowa impreza :blink:no i juz nie wiem czy śmiać się czy płakać:dry:
Przyszlirodzice w takim razie uciekam na tajny:tak:

dziewczyny teraz powinno juz dzialac kasia mi pomogla:) dziekuje :* buziol wielki - taki ze mnie informatyk ze nipotrafie filmu wstawic;p

no i zlapalo nas przeziebienie :-(
maly kaszle - daje mu stodal i sanosvit a do tego cebion
a mnie boli gardlo mam kaszel i do tego bol kosci - o masakra :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja wpadnę tylko na chwilkę żeby złożyć Jasiowi najserdeczniejsze życzenia. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MALUTKI :)

i my z Gabrysią pragniemy się dołączyć do życzeń zdrówka szczęścia i radości w dniu pierwszych urodzin!!!
my od wczoraj korzystamy z krzesełka do karmienia dla Gabrysi, w końcu!!!! bo wcześniej się nie mieściła w tych szelkach , bardzo jej się spodobało i nawet zaczęła chętniej jeść , tak na razie mi się wydaję ;)
no muszę koniecznie wpasć na tajny i podpatrzeć jak kolejny maluszek drepcze, jak pokaze Gabi to może pozazdrości i szybciej zacznie sie starać chodzić :)

Jasiu kochany!!! Cóż Ci życzyć mogę ja? Dużo zdrowia niech Bóg da, Dużo szczęścia pomyślności, mało trosk, mało złości. Wszystkiego Naj lepszego z okazji ukończenia tego Pierwszego a zarazem NAjważniejszego Roczku Życia składa bez wątpienia ciotka Aga z Miłkiem, Kamilkiem i Wujkiem Tomkiem :-)

reklama
A ja będę jak zawsze przelotem :-) Dla Jasia Michałka Bartusia Sewerynka - wszystkiego najlepszego życzy ciocia Ula z Mikim :-)

Dziewczyny - a ja sobie przypomniałam jak Wam zazdrościłam że wy już po :-D i wtedy nie wiedziałam że mnie jeszcze miesiąc będzie ciąża ciążyła :-D

Pozdrawiam :-)

Do góry