reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

kaskax słońce ja bardzo chciałam to zobaczyć jak Twoja perełka chodzi, ale pokazuje mi ze nie mam jakiejs wtyczki zainstalowanej i nici z oglądania i za\chiny nie wiem co z tym zrobić. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wczoraj przedł północą sie głowiłam i nic nie zrobiłam :-(
patrysia czekamy na zdjęcia naszego roczniaczka :tak:
kluska wygadałam się na tajnym już nie wiem co mogła bym Ci powiedziec więcej...
moniamonis jesteś?
agawa kropecka dawna cloe anna-ajra najka ulka myszka gosia ania przyszlirodzice paulineczka pozdrawiam i odzywajcie się częściej

reklama
No i jeszcze pozdowienia dla margaritty oczywiscie. Ps. wysłałam ci prywatną wiadomość jestem ciekawa odpowiedzi :-pjeżeli będzie negat:-pywna coś na to zaradzimy :tak:

Witam się i ja po weekendzie:-)

Jaś ciągle brzydko kaszle, w sobotę doszedł męczący katar i w nocy gorączka:-(.
Wczoraj w dzień miał stan podgorączkowy a dzisiejsza nocka była koszmarna, płakał dosłownie co chwilę:no: i gdyby nie cysio pewnie musiałabym go zabawiać albo nosić przez całą noc żeby nie pobudził wszystkich sąsiadów:no:
Pojechaliśmy do lekarza, żeby go osłuchał, na szczęście osłuchowo wszystko ok:-)
Dostał ambroksol, wapno i tantum verde w sprayu. Wyobraźcie sobie dziewczyny, że nie musiałam czekać w kolejce- pan, który miał wejść do lekarza, sam zaproponował, że mnie przepuści:tak::-) Istnieją na tym świecie jeszcze dobrzy ludzie:tak:
kluska- strasznie mi przykro z powodu Piotrusia:-(, mam nadzieję, że lekarze szybko ustalą przyczynę i nie będą go męczyć długim pobytem w szpitalu. Trzymam mocno kciuki:tak:
przyszlirodzice - forum jest od tego by między innymi dyskutować, każdy ma prawo do swojego zdania, mam nadzieję, że nie przestaniesz się udzielać:tak:
Ulenka - my tu wszystkie będziemy trzymać kciuki i modlić się za Gabi:tak:
Patrysia, Anna ajra - no właśnie jaki szczepienie?
Zytka - dużo zdrówka dla Ciebie i małej:tak:, kiedy zobaczę Marcysię na tajnym?
Margaritta - super, że opryszczka powoli się cofa Martynce:tak:
Kaskax25 - dopiero po Twoim poście zobaczyłam filmik, gratulacje dla Matiego:-):tak:. Mój Jaś też już coraz śmielej chodzi. Potrafi już przejść około 2 metrów i ciągle ćwiczy to chodzenie mimo przeziębienia:-D
Rekiniasia - dużo zdrówka dla Igora!
Anna ajra - kupiliście coś fajnego dla Michasia?

agawa, kropecka, dawna cloe, Syneczki, ania31-:-)

Ojej Sewciu przyjmij spoznione zyczonka od cioci Oli i Iguni:-) zebys był ślicznym zdrowym i kochanym maluszkiem, pociechą dla rodziców i dziadków:-) strasznie duzo naskrobałyscie, a ja mam tylko chwilke, bo musze spakowac calą rodzinke i jutro z rana wyjazd;-) przyda mi sie te kilka dni urlopu, bo ostatnio jakos moja mała córeczka pokazuje różki;-) chyba za bardzo babcie jej na wszystko pozwalają i teraz mamusia musi wziac sie troszke za wychowywanie brzdaca:happy::-p a moze to bunt roczniaka :confused: słyszałyscie o czyms takim?:sorry2::blink: duzo zdrówka dla maluszków, w szczegolnosci dla Dominiczka Kluski, Gabi od Ulenki i Jasia od Gosi :-)
a i w sobote bylismy pierwszy raz na roczku u kuzyna Igusi Danielka starszego od niej o równe 3 tygodnie, wrzucam kilka fotek mojego słoneczka...wyglądała jak bussinesswoman w tym żakieciku hihi

Załączniki

• HPIM6157.jpg
    HPIM6157.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 34
  • HPIM6166.jpg
    HPIM6166.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 34
  • HPIM6171.jpg
    HPIM6171.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnio edytowane przez moderatora:
maly sam dzis zasnal trzymal sobie butelke z mlekiem i jak zasnal to ja tylko odlozyl (bo ja robilam sobie w kuchni herbatke) i jak wrocilam patrze a on spi :baffled:
ladna.ex.panna - dziekujemy bardzo :-D mnie tez ostatnio sie wydaje ze mi dziecko podmienili bo jakos Sewi zrobil sie taki niegrzeczny jak czasem mu na cos nie pozwole czy zabiore mu cos to krzyczy :oo:
Gosia78 - kit z sasiadami przeciez jak jest chory i bedzie plakal to nie przyjda do Ciebie na skarge lub nie wezwa policji :baffled: to bylby szczyt bezczelnosci nie przejmuj sie sasiadami :no: a Jas niech szybciutko zdrowieje i dzis Wam zycze spokojnej nocki :tak:
przyszlirodzice - ale nikt nie pisal zebys sie juz nie odzywala :no: a przeciez po to tu jestesmy bo jakby nas nie bylo ojj forum byloby biedne wiec zapomnij o tym ;-) nikt nikogo nie chcial urazic ani nie mial takich zamiarow

A musze Wam powiedziec ze ostatnio Sewi zapomnial o chodzeniu i znow powrocil do raczkowania - no chyba ze cos chial to sobie poszedl na nozkach - moze za wczesnie go przed Wami pochwalilam :confused: ale dzis latal mi po calym domku - a to chyba dlatego ze byla u mne znajoma ze starszym od Sewka o 2,5 miesiaca i on go gonil a Sewi akurat stal i chcial uciekac wiec zaczal uciekac na nogach i tak potem juz sobie chodzil - chyba mu sie przypomnialo ze ma nogi :-D

ja zaraz zmykam spac moj m tez przyjdzie z roboty o 2 w nocy mam nadzieje ze nas nie obudzi hihi :-p:-p:-p:-p:-p

witam się i ja

oczywiście spóźnione ale szczere życzenia dla Sewusia

Ja po aerobiku, jest ciężko ale mam nadzieję że przyniesie to jakieś rezultaty.

Jestem wkurzona, Olek od sylwestra jest przeziębiony, ostatnio doszedł mu straszny kaszel. Jak był Maciek tydzień temu z nim u lekarki to stwierdziła że nic mu nie jest. Ponieważ przez ten tydzień niewiele mu przeszło a raczej pogorszyło się to dzisiaj moja mama poszła z nim do lekarza. Lekarz stwierdził "że słyszy szmery" i przepisał antybiotyk :wściekła/y: To po cholerę tydzień wcześniej lekarze olali pierwsze objawy? Jestem przeciwniczką antybiotyków dlatego narazie jeszcze mu go nie podam.

przyszlirodzice, tu nie chodzi o wyrażanie własnego zdania tylko o obrażanie innych.
Mnie osobiście tekst "Zwlaszcza ze liczy sie intencja a nie cena ale widac dla niktorych z was ktorym sie przelewa troche to razi" wkurzył. Nie sądzę żeby którejkolwiek z nas się jak to ujęłaś "przelewało". To że akurat macie problemy finansowe nie znaczy, że pozostałe dziewczyny wszystko dostały na tacy i leżą na pieniądzach. Dobra, musiałam wtrącić swoje trzy grosze i kończę temat :)

A na koniec wstawiam wam nasz ostatni projekt łazienki jaki sobie wymyśliliśmy. Narazie w złej jakości bez kilku elementów ale zarys ogólny jest

test36ix1.jpg

kropecka - to sie minelysmy ;-) dziekujemy za zyczonka :tak: szkoda ze lekarka okazala sie niodpowiedzialna nie lubie takich sytuacji :wściekła/y: ale bym jej nazdala - ale zdrowka dla Olka :tak: a ta lazienka jest koloru zoltego :confused: ale zarys fajny :tak:

Hej dziewczynki,
Właśnie nadrobiłam swoje zaległości w czytaniu (trochę to potrwało). Miałam ostatno grypę żołądkową a potem musiałam nadrobć zaległości w sprzątaniu. Bo ja to muszę sprzątać, gotować i zajmowć się dzieckiem a jak m musi się zająć Majką to już nic innego nie robi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

U mnie roczek będzie w domku. Będzie najbliższa rodzina czyli 11 osób dorosłych i 4 dzieciaków (z nami). Co o chodzenia to moja Majka w ogóle nie ma zamiaru narazie chodzić nawet nie stoi sama. Czasem jak jestem blisko to zrobi dwa kroczki,ale to raczej rzucanie się na mnie a nie chodzenie.

patrysia - troszkę spóżnione, ale bardzo szczere życzonka dla Sewcia z okazji urodzinek

syneczki - fajnie, że o mnie pamiętasz. Właśnie jestem na etapie podpisyania umowy z prywatną kliniką, bo państowym lekarzą nie ufam. Zawsze byłam ubezpieczona prywtnie przez zakład pracy, ale na wychowawczym niestety mi nie przysługuje:-(. Więc w tym tygodniu idę do ginekologa i mam nadzieję, że dam radę cię dogonić i razem będziemy w ciąży:tak::tak:

Włąśnie udało mi się wylicytować samochodzik dla Majki na urodziny, na który polowałam już od kilku dni, ale jestem szczęśliwa.
@@Śliczne Nowe BMW + pilot zdalnego sterowania !! (538017831) - Aukcje internetowe Allegro

Dobrej nocki dla wszystkich.
Buziaki

Oj baby baby nic tylko lać was po tyłkach. :tak:Dożarte to takie, że hej. Zdrowa kłótnia jest budująca byleby nie przesadzić. Nie chciałabym tylko aby z jakichkolwiek nieporozumień atmosfera na naszym wątku się popsuła więc ... zamknąć już dziobki pls :wściekła/y:Jak bym miała wszystko brać do siebie co ktoś mi powie to bym chyba zwariowałą a że sama troszkę jędzowata jestem więc...... :angry:

NO a tak poza tym to czytam jak zwykle codziennie. zdjecia z domku czekają na wgranie na kompa ale może m zmuszę do tego dzisiaj bo ja jestem raczej gościem w domu . No za wyjątkiem sobót iniedziel :-DMamy już swoje zwyczaje niedzielne np galaretka z bitą śmietaną na deser - Kamil się już o to doprasza. :-) A MIłek jest strasznie zazdrosny o Kamila - gdy mam starszego an rękach to go bije i odciąga okazując niechęć i złość . Wścieka sie strasznie i płacze. NOrmalnie że tak powiem gizd jeden. A ja teraz miałam okienko w szkole więc bazgram.

Gosia 78, moniamonis, patrysia, ania_ajra, Syneczki2, kluska, ladna.ex.panna, :-p całuski :-) a i tym których nie wymieniłam bo mam sclerosis popularis:tak:
kropecka bardzo fajny projekt - podoba mi sie

reklama
Juz grzecznie przeprosiłam te które zostały urazone i nie bede wracac do tematu.
Moze i prawda ze mam problem ze soba :( i z roznymi sprawami ale to juz zostawie dla siebie bo nie wrto tego roztrzasac.

Powiem wam co u Amelki.
biega ode mnie do meza i spowrotem i najwyrazniej jej sie to podoba bo smieje sie w nieboglosy:)

Jutro idziemy na pobranie krwi i mam nadzieje ze to bedzie anemia.

Jeszcze raz przepraszam.
Kropecko, Rekinasia, AniaAjra- przepraszam ze was urazilam,
i reszte dziewczyn, ktore poczuly sie dotkniete moja głupia wypowiedzia.

Wiecie teaz poczułam sie jak owa Pani, ktora w niedawnym czasie wprowadzila tu takie zamieszanie. :p

Do góry