reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Grrrrrrrrrrrrr tyle się napisałam i wszystko przepadło:wściekła/y:
Nerwicy dostaję z tym internetem. W styczniu neostrada nam się rozsypała i męczę się na jakimś orange bezprzewodowym który na dodatek ma przekroczony limit niech go kulawy wieprz kopnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 9.02 juz będzie z nami szczęśliwie i na zawsze :-D więc obiecuję że się poprawię :tak:Pamiętam doskonale że obiecałam wstawic zdjęcia Miniutka jedzącego kiełbasę i w wersji dziewczynki ale to zbyt trudna i zaawansowana opcja dla tego padła. Z tych samych powodów nie mogę oglądać żadnego filmu wstawionego przez kaskex25 swoją droga gdzie Ty się pszczułko podziewasz???
moniamonis no ja już jestem zdiagnozowana i na etapie "naprawiania" jak wszystko dobrze się potoczy po dwóch dawkach bromegromu który mam rozpisany na dwa miesiące cykl mi się ustabilizuje i końcem marca lub początkiem kwietnia "ruszamy z koksem":-pmoże jeszcze nas wyprzedzicie ;-) albo i razem wylądujemy na jedym wątku ale było by fajnie :tak::-D
patrysia oj przydało by sie przydało. Oliwierek był dwa miesiące starszy od Sewerynka gdy postaraliśmy się dla niego o rodzeństwo :tak: nawet nie przypuszczałam że stanie się tak odpowiedzialny a ma przeciez zaledwie 3 latka taki dorosły się wydaję bawiąc się z nim pilnuje go, troszczy sie o niego, a jak sie razem beztrosko bawią...dla takich chwil chce się żyć i przetrzymie się wszystko.:tak::tak:
Początkiem roku była taka sytuacja: moje "jajolki dydolki " bawią się śniegiem na placu zabaw gdy nagle podchodzi taki szałaput który chce pokazać kto rządzi w tej piaskownicy i nie wiedziec dlaczego rzuca się się na mojego małego kurczaczka. Oli krzyknął na nią bo to była dziewczynka jak się później okazało :szok: i mówi oj oj kiwajac palcem. Dziewuszysko nic sobie z tego nie zrobiło a ten jak sie wściekł podskoczył takim jednym susem do niej i jak ją popchnął z rozpędu to się popłakało dziewcze a ja? ja się stara tylko smiałam i śmiałam i śmiałam :-D:-D:-D a gdzie matka tej psotnicy? na pogaduchach przy innej piaskownicy. :dry:i tak to społeczeństwo się degeneruje...:rofl2:
lileczka zleciało nie? czasem się zastanawiam kiedy to moje dziecię tak wyrosło. Z jednej strony to odległe czasy jak był taki ciupuńki a z drugiej przecież dopiero co się urodził... a my coraz to starsze :dry:
Dziewczyny Marcelinka Igusia boskie na tych zdjęciach :tak::-D:-D to nam sie pannice zrobiły :-)
agawa mój Madulek też mimo że spokojan duszyczka potrafi być nieźle zadziorny. Jak sie na jakąś zabawkę czy jej element uprze a akurat Oli się nią bawi tak bedzie długo krążył i bawił sie w podchody póki podstępem jej nie zdobędzie a wtedy ryk, kwik , zgrzyt.
margaritta gdzie Ty się kobieto podziewasz...:confused::dry:
przyszlirodzice, ulenka trzymię kciuki napiszcie jak będziecie po wizytach.
kropecka śliczna łazięka my niestety mamy małą więc nie mogliśmy tak zaszaleć :sorry2: zdrówka dla Oleczka też jestem przeciwniczką antybiotyków i według mnie społeczeństwo ich troszkę nadużywa, ale to już indywidualna sprawa.
kluska co nowego u Piotrusia? jak znosi to wszystko?
mysza, anna_ajra, gosia, ania, najka, paulineczka i mam nadzieję że nikogo nie pominęłam buziaczki!!!

Cześć Dziewczyny!

Ja juz prawie po chorobie,ale mój biedny Marcelinek jeszcze ma katar,gęsty taki że za nic go nie mogę wyplenić:no: Jak tylko biorę fridę do ręki to moje dziecko zaczyna wrzeszczeć(dosłownie) i ucieka.Jak juz ja dopadne to czuję się jak bandyta,który rzuca się na ofiarę :-(Teraz zasneła upłakana po takim właśnie moim na nią ataku:-:)-:)-(

Patrysia,Agawa
-dzięki za karteczki;-).Wczoraj dotarły,ale to jest miłe:tak:

Agawa-to był świetny pomysł z tymi karteczkami,dzieciaki będą miały pamiątkę:-):tak:

Syneczki- no to lecz się kobietko i działajcie:-DBędę mocno trzymała kciuki:tak:

Kluska-jak Piotruś? Bardzo się o Was martwię i myślę o Was:blink:

Gosia-co u Was? Jak Jasio,mam nadzieje że to jednak nie zapal. oskrzeli...

Margaritta,Anna_ajra,Lileczka,Ania31,Dawna_Cloe,Uleńka,Przyszlirodzice:-):-):-):-):-):-):-)

Lecę odgruzowywać mieszkanie,bo przez ta moją niemoc sie zaniedbało:-pJutro ma przyjechać moja mamisia,M leci sobie na kongres i babcia do nas zawita:-)W przyszłym tygodniu maja dojechać mój tato i brat(czyli chrzestny)z rodzinką:-):-)

Ściskam Was wszystkie mocniasto!

kaśkax25-zapomniałam!Widziałam filmik-Mati super już sobie poczyna:-D:tak:

Anna_ajra-Michaśko też prześledzony na tajnym:-D Spacer rodzinny sie udał,Michaś super sobie radzi:-):tak:

Hej!

Jaś już troszkę lepszy:-), dzisiejsza noc, gdyby nie impreza na dole u sąsiadów do rana:wściekła/y:, byłaby całkiem spokojna. Nadal kaszle i ma katar ale nie gorączkuje i humorek też ma lepszy:-D

Agawa, Patrysia - dziękuję za kareczki z życzeniami dla Jasia!:-):-):-) To był jednak świetny pomysł, Jaś będzie miał super pamiątkę:tak:

Wiecie, im bliżej roczku tym bardziej mi smutno, że my w taki dzień będziemy sami:-(. Mój tata wyjeżdża w sobotę, miałam nadzieję, że uda mi się go zatrzymać do poniedziałku ale nie daje się przekonać:no:.Jedyne co go tłumaczy to kłopoty z nadciśnieniem i konieczność wizyty u lekarza, nie powinnam narzekać bo był przez całe 2 tyg ferii Piotrusia ale cieszyłabym się gdyby został jeszcze kilka dni...

Syneczki - ale Ci zazdroszczę super relacji Twoich maluszków:tak:, mam nadzieję, że moi kiedyś też będą się tak wspólnie bawić...

lileczka - jak po kontroli, chłopaki zdrowe?

Zytka - mam nadzieję, że Jasia ominą oskrzela, na razie osłuchowo jest ok. Nam na rozrzedzenie wydzieliny z noska laryngolog poleciła claritine, na prawdę szybko działa, polecam:tak:

Kluska - jak Piotruś, odezwij się bo my tu ciągle jesteśmy myślami z Tobą...

ladna.ex.panna - Igusia cudna! :-):-):-)
Ulenka - trzymam kciuki za dzisieszą wizytę:tak:

Pozdrawiam wszystkie mamcie!

Hello:-)
Ale dziś jestem nie do życia dzieci doprowadzają mnie do szału Julka dziś w domu rano mówiło że boli ją gardło a teraz wszystko ok więc albo symulacja.. albo nagłe ozdrowienie:confused: ale co tam dzień w domu jej nie zaszkodzi
Patrysia dotarła, to dobrze:tak:ja niestety tak często zaglądam :zawstydzona/y:Od ciebie też już mamy Oliwka ślicznie dziękuje:-D:tak:;-)
Gosia a ja tam bym sie nie obraziła gdybyśmy byli sami. Można fajnie spędzić czas i rzeczywiście naciesyć się tym dniem Mnie czeka mega porządki, mega szykowanie w kuchni kilka dni wcześniej i mega latanie w czasie imprezy . Ciekawe która z nas będzie bardziej zadowolona:sorry2:
Kropecka łazienka świetna:tak:

Cześć kobietki.Wybaczcie zaniedbanie bb:zawstydzona/y: Nawarstwiło mi się tu sporo spraw jak to w zyciu:sorry2:
Syneczki2 "fenkju very macz":-D za pamięć, za wiadomość , za całkoształt :tak:
kaskax25 śliczne pierwsze tuptanie-po prostu sliczne:tak: Niki nadal stoi tylko-jak mówie chodz do mamy to zaraz klap na pupe i na czworakach leci :dry::-D:-D Jak sie czujesz kochana? Maz juz "spakowany'? zdrówka i spokoju ducha dla Ciebie.
Zytka chyba zaden maluszek nie lubi czyszczenia noska:tak: Masz racje z tym ,ze 'napadmy" na nie wrecz:sorry2: ,ale przeciez to wszystko dla ich dobra- nie miej wyrzutów kochana:tak:;-)
lileczka 100 lat z okoazji tych 11 miesiączków-, które wczoraj minęly:tak: Jak po kontroli- wsio ok juz?
Gosia78 zdrówka dla Jasia.To sąsiedzi zaszaleli :sorry2:
dawna cloe ehhh te nasze brzdace ;-)\nie daj sie doprowadzic do szału.Trzymaj sie dzielnie:-);-)
kropecka łazieneczka niczego sobie:tak: pozdrawiam cieplutko
patrysia a u mnie widac jakby ta łazienka kropecki była w zielonkawym kolorze:confused::-D Z kim to wczoraj sie tak ubawiłaś na tym skype?:-D Ja wystarczy ze gadam równoczesnie z bratem i siostra i juz jest niezły mętlik:-D
Kluska... bark mi słow ,zeby wyrazic moje wspólczucie...tak jak Zytka napisała- myslimy tu o Tobie i o Piotrusiu...

Spokojnego dnia caaaaaaaaaaalej reszcie kobietek.Buziale

reklama
syneczki, łazienka ma tylko 4,5 m2 więc duża nie jest i jest zielono kremowo brązowa (to dla Patrysi)

Moje dzieciaki też mają dobre relacje ze sobą. Bawią się razem, Wiktor się opiekuje Olkiem, mile o nim mówi i generalnie widać że się lubią

Do góry