reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Widzę, że powoli wszystkie nasze chore dzieciaczki zdrowieją, bardzo się cieszę:-)

Co u nas... Piotruś nie odstępuje na krok dziadka, od rana do wieczora razem się bawią:tak: Oj, dziadek będzie musiał sporo odpoczywać po powrocie do domu;-)
Jaś też lgnie do dziadzia ale skutecznie jest odpychany przez Piotrusia:-(.
Co do roczku to my ze względu na to, że tak daleko mieszkamy, nie robimy żadnego przyjęcia bo nikt do nas nie przyjedzie:-(. Będzie uroczysty obiadek i ciasteczko, baloniki, czapeczki kolorowe i piszczałki ale w ścisłym czteroosobowym gronie i mogę się założyć, że dzieciaki będą się lepiej bawić niż w dwudziestoosobowym gronie dorosłych:tak:

przyszlirodzice - ja bym podała szybko Amelce lakcid albo inny probiotyk, mój Jaś bardzo lubi pić lacidobaby -probiotyk i prebiotyk w jednym o smaku waniliowym:-)
Zytka - musicie od czasu do czasu jeździć z małą by przyzwyczaiła się do jazdy samochodem:tak: Po samym żółtku nie ma uczulenia? Jasio nie dawno spróbował zupkę z dodatkiem koncentratu pomidorowego i poliki miał gorsze niż po jajach:no:
lileczka - super zdjęcia i Oskarek słodziutki, ma chyba tak samo delikatne rysy jak mój Jaś. Nieznajomi myślą często, że to dziewczynka:-D
kaskax25 - pamiętam, że mi mdłości przeszły po prenatalu z dodatkiem mentolu i imbiru. Może spróbuj:tak:
kropecka - chłopaki super, na początku wydawało się, że będą bardzo podobni do siebie ale już widać, że bardzo się różnią:-)
ulenka507, anna_ajra, dawna cloe, patrysia, Syneczki2, Margaritta, ladna.ex.panna -:-)

Pozdrawiam

reklama
Witamy sie i my
a u nas znów nie ciekawie najmłodsi znów zakatarzeni wsciec sie mozna:wściekła/y: podaje juz lekarstwa od wczoraj mam nadzieje ze jakos to przegonimy i bedzie ok

A tak to Bartus coraz smielej zalicza metry mieszkaniowe:-)
Psiaki tez juz zaczynaja po woli zwiedzać mieszkanie
Któras sie mnie pytała gdzie wstawiam filmiki przepraszam nie wiem która wiec wstawie link gdyby któras z was chciała
Register for free at Photobucket.com

Pozdrawiam

Nawiązując do imprez urodzinowych, to u nas zaproszonych jest 14 osób dorosłych (nie licząc 4 dzieci) - najbliższa rodzina:baffled:. Przyjęcie chcę by odbyło się u nas w domu... wydaje mnie się, że tak powinno być, ale jeszcze muszę się dobrze zastanowić:nerd:, a czasu coraz mniej.:eek:

ulenka507 - jak tam Gabrysia się ma?
kropecka - chłopcy świetnie wyglądają razem!:-D
ladna.ex.panna - mój Michaś też w tym roku jeszcze nie jeździł na sankach... ale nadrobimy to jeszcze ;-)

Pozdrawiam Was wszystkie!

Cześć dziewczyny
Przez tydzień nie mieliśmy internetu:wściekła/y:, myślałąm że jajko zniose:baffled:, to się uzależnienie nazywa:sorry:.Jak położe małego spać to przeczytam zaległości i napisze co u nas.

no własnie kluska juz sie zastanawiam czy na jakies narty nie wybyłas:-p
anna 14 osób to podobnie jak u mnie, tyle ze mnie dzieci i szczerze mówią tez wolałabym w domu, ale jak pomysle ile to roboty to ehhh
ja juz wziełam sie za planowanie wakacji a o urodzinach bym zapomniała;-):-p

:-)witam.

Moj starszak siedzi w domu, kaszle i ma katar.U lekarza jednak nie byłam, leczymy się domowymi sposobami, zobaczymy jak wyjdzie,.Najbardziej sie boję , że Oskar mi się zarazi :-(A od poniedziałku ferie i mieliśmy sobie na basen pochodzić:wściekła/y:No ale może przejdzie szybko.
Margaritta nic straconego;-)może jeszcze będziecie mieli Oskarka;-)
anna ajra--Oskar jak na razie dobrze:tak:oprucz tego , że mały złośnik rośnie z niego:-)
Gosia78 na początku mówili wszyscy ,że ma buźkę jak dziewczynka.Teraz już nie.Ale na straszego długo mówili ,że wygląda jak dziewczynka.Nawet jak mu już włoski ściełam na krótko.:tak:
kluska -wierzę ,że ci brakowało tego internetu.:-D
A pamiętacie OLIWKE, dawno nic nie pisała,ciekawe dlaczego??

pozdrawiam i uciekam odpoczywać.Bo moje chore dziecko +Oskar przez cały dzień, to dla mnie za dużo:wściekła/y:

hej dzis przez caly dzien nie chcialo mi wejsc na BB :wściekła/y:
a tak poza tym to u nas juz lepiej Sewi zrobil dzis normalna kupke :-D ale radosc byla ... :tak:

anna_ajra - po zastrzykach dobrze tylko troche poplacze ale nie ma zadnych skutkow ubocznych tzn nie placze ze go boli nie ma goraczki :-)
Gosia - jak jest za duzo ludzi to niedobrze bo chalasu jak nie wiem ... a tak to cisza spokoj i wazne ze razem :tak:
kluska ale dobrze ze juz jestes :tak: heh uzaleznienie fakt ;-):-p

dla wszystkich chorowiciakow zdrowka :-D

U nas tez juz lepiej z brzuszkiem. Zobaczymy co wiecej bo wlasnie tescie z mala pojechali do kontrtoli. Mam nadzieje ze wszystko w pozadku.
A Ami wczoraj zaczela stawiac swoje pierwsze kroczki:):):):) co prawda na bliski dystans ale zawsze to cos zwlaszcza ze ona taka oslabiona

Witam rankiem:nerd:Nie spie juz dzis od wpol szostej, bo maly przeziebiony i jakos sie tak krecil ze juz nie moglam zasnac, potem jak sie obudzil to natychmiast chcial wstac i rykiem wymusil wstanie z lozka. Teraz troche sie bawi ale katar ma do pasa.
Milego dnia dla wszystkich:biggrin2::biggrin2:
Przyszlirodzice gratuluje pierwszych kroczkow:-D:-D

reklama
witam
my juz po zastrzyku.
Anna_ajra - dziekujemy za karteczke - juz doszla :-D:tak:
przyszlirodzice - gratulacje pierwszych kroczkow :tak: a jak Amelka ?
kaska - zdrowka :tak:

Do góry