reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej Wszystkiego naj dla Sewerynka, MIchasia, Bartusia i Jasia Osiem miesięcy to nie przelewki:tak:
dziś wizyta u dentysty zastanawiam sioę czy spodziewać się dantejskich scen Oby nie
Mysza ano robaczki:-D tak to zobrazowała dentystka a ja trzymam się wersji:tak::-)

reklama
jestem :-)
nie moglam wejsc wczesniej bo cos bylo z siecia i bylam juz zla ale cos pokombinowalam i moglam dojsc do Was :-D
maly jak narazie spi a mnie chorobsko dopadlo bardziej tak sie dusze ze hej katar wszystko mnie meczy :dry::wściekła/y:
ania31- Batrus to juz kawal chlopa :-D sliczne zdjecia
spoznione bo wczoraj tez zapomnialam rano o dniu chlopaka :sorry2: tak wiec wszystkiego naj dla naszych przystojniakow :-D
rekinasia - dobre z tymi chrupkami niestety moj pies jeszcze tego nie wyczail :happy2:
zytka - zdrowka dla Marcelki
gosia78 - wszystkiego naj dla Jasia :-D

mykam na tajny .... :cool2:

Witajcie ja tylko na chwilkę bo aż wstyd że się nic nie odzywam. Ciągle brakuje mi czasu żeby coś skrobnąć. Dzionek płynie mi na zabawach z Juleczką no i na typowych zadaniach kury domowej:-) sprzątanie, gotowanie, pranie. Wieczory za to spokojne i spędzane w milusiej atmosferze. Postanowiliśmy że z Julką będę siedziała do stycznia bo później zajęcia mi się zaczynają no i praktyki. Dużo buziaków dla Wszystkich solenizantów i zdrówka dla choraszków. ajjj Juleczka właśnie wstała więc mykam.

jak naraze to tylko na chwilke bo ide jesc sniadanko a i zaraz wpada znajoma :-D
annaagnieszka - fajnie ze sie odezwalas :-)

potem wejde ale musze sie przyznac ze dzis jestem wyspana bo wstalismy o 8 - tzn nie obudzila nas od szwagierki mala zwykle po 6 ....

Ale piękna pogoda:-D
Dominik zasuwa po całym domu, wszystkiego jest ciekawy, zęby górne ciągle idą- w nocy co pół godziny pobudka z płaczem i cyc. Dzisiaj pewnie po tym nocnym ciągnięciu naprodukuję mleka dla dwóch:baffled:.
Kontakty mam zabezpieczone ale mały się nimi nie interesuje i dobrze za to wszystkimi innymi rzeczami tak. Czasami jak mówie że mu czegoś nie wolno zaczyna płakać a kiedy indziej robi taką śmieszną zawadiacką mine i ma mnie gdzieś:sorry2:
Wszystkiego dobrego dla 8 miesięcznych bobasów:-D
Cloe- jak wizyta z Julką u pogromcy robaczków

hehe Cloe, żeby potem dziecku się nie śniły te robaczki w buzi - bleeee :-) ale w sumie, jakby mi ktoś już wmówił, że mam w buzi robaczki, to bym się nie ociagała i jak najprędzej udała do egzorcysty albo innego magika, żeby je wygonił :))))
MyszULA znaczy się, dwa razy na dobę karmisz? ja też: 6 i 18, oprócz tego na noc mleko modyfikowane leci i w nocy, jak jest pobudka, to też. A ty dajesz modyfikowane, czy tylko cysia?
Annaagnieszka dawno cię nie było :)

jak to jest z tymi zębami, Igi ma dwie dolne jedynki, których teraz mam się spodziewać?
słuchajcie, kupiliśmy Igorowi taki wypasiony plastikowy samochodzik, na razie ma rączkę do prowadzenia a potem można odczepić i dziecko samo się odpycha nogami. Żebyście widziały zblazowaną minkę mojego syneczka, jak siedzi w samochodziku :confused::-D:dry: czasem nawet marudzi, żeby go wyciągnąć. dzisiaj w łazience wybierałam się do pracy i go postawiłam w samochodziku, zajął się sobą, tylko dlatego, że w pobliżu były rury, za które łapał, potem mu podrzuciłam misia, ale non stop go wyrzucał :D chyba zareklamuję, bo najwyraźniej sie dzieciom nie podoba ten produkt :-D

Czesc dziewczyny. Strasznie sie dzis przestraszylam. Znalezlismy z mezem u malego taki maly guzek na szyjce. Strasznie sie martwie co to moze byc. Weszlam na google i wyczytalam ze po infekcji moze to byc powiekszony wezel chlonny. Mam nadzieje ze to wlasnie to. Ale i tak sie boje. Jutro bede na kontroli u lekarza to mu pokaze. Patrysia jak te plamienia ustaly? Wyjasnilo sie juz cos?

KasiaX25 - nie wiem - ale słyszałam o powiększynych węzłach chłonnych - więc miejmy nadzieje że to po tym choróbsku

Rekinasia - w sumie to trochę więcej wychodzi :-) 15,18, 22, 2, 5, :-) jakoś tak :-) i nie daje modyfikowanego... :-)

Ja mam kilka takich zabawek :-D może się złożymy z pozwem zbiorowym że reklamy kłamią :-D i dzieci nie są głupie i wiedzą co lubią:-D

Bo u nas to szczyt najfaniejszej zabawki to pilot, laptop... i drewniana łyżka :-D

Kluska 79 - ojć :-( dużo spokoju dla synka

tak wiec znowu jestem
maly w chodziku juz troche marudny wiec dam mu zaraz piciu i pojdzie spac bo to jego pora
kaskax25 - to moze byc prawdopodobnie to co mowisz ale jak masz telefon do swojego lekarza to mozesz zadzwonic a jezeli bedzie ci kazal isc to sie przejdziesz dla spokoju ducha :tak:a co do plamien to najpierw one, potem @ a teraz juz jest spokojnie ale moj m mowi zebym szla do lekarza sprawdzic co i jak wiec pojde po 10 :happy2:
rekinasia - heh ty sie spodziewasz nasteponych a u nas jeszcze ani jednego :dry::baffled: tak wiec ja niestety nie pomoge ;-)
kluska79 - u nas tez sie ladnie zrobilo a co do kontaktow to maly sie nimi interesuje jak jestesmy u mamy bo u siebie mamy je pozaslaniane meblami komodami itp.

a u nas dzis maly wariat zrzucil mi na ziemie jak chodzil w chodziku kwiat [duzy] w doniczce - ziemia cala wysypana rajstopki z ziemi - ehh bylo czyszczenia niedojze mlodego to i jeszcze pokoj w ziemi ... i resztkach kwiatkow ...

reklama
Kaskax25 Igor miał takie dwa gruzełki po bokach na potylicy kiedyś i lekarka faktycznie powiedziała, że to odrobinkę powiększone węzły chłonne
Myszaaa zgadza się u mnie top of the top to pilot, komórka, pies, gazety rodziców:-) jedzenie dorosłych. Samochodzik obleci z zewnątrz, nie jak się siedzi w środku :-p

Do góry