reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
U nas też dziś pogoda nie najlepsza. A przy okazji dzień nie mogę zaliczyć do udanych - problemy z budową. Jestem taka wściekła że aż nie chce mi się pisać o tym. Tylko dzidziol powstrzymuje mnir od tego by wybuchnąć.
Całuje Was wszystkie i życzę dobrej nocki.

Cześć dziewczyny!:happy2:
Idę spotkać się dzisiaj o 11:00 z moją koleżanką z pracy, która jest też w ciąży!:happy: Ma termin na 02 stycznia, ale jak sama mówi, pewnie urodzi w grudniu. To jej drugie dziecko i chyba wie, co myśleć na temat terminów porodu...Jest o rok ode mnie młodsza, ma 26 lat. Gdy jej synuś (Eryk) kończył w kwietniu roczek była już w ciąży, także niewielka różnica.:biggrin2:
Wczorajszy dzień mogę zaliczyć do udanych.:-D Trochę się narobiłam i kuchnia wyglądała jak po wojnie, ale co tam... Najważniejsze, że mój Mężuś był zadowolony!:rofl::-D:rofl:
Aha... no i zaczęli w końcu u nas grzać!:yes:

Ika_s - dzięki!:wink: Jak tam wyniki i samopoczucie?:confused:
sylka_k - dzięki! :rolleyes:
Gosia 78 - :happy:
Ania31 - to ja miałam tak jak Ty.:laugh2: Też (o dziwo) czułam bardzo wcześnie pierwsze ruchy dzidzi!:biggrin2: Mam nadzieję, że znajdziesz chwilę i podzielisz się nowinkami od lekarza!?:yes:
kropecka - dobre to ze spodniami... hihi:-D:-p... kiedy zobaczymy Twoje paznokcie, te dzieło???:confused: Trzymam kciuki za 06 października!:cool:
agawa1 - nikt nie powiedział, że będzie łatwo...:-p ...
wiem, wiem... że może szlak trafić, ale to tak każdy, kto buduje, tak ma.:sorry: Głowa do góry!:wink:

Ściskam Was mocno!
Buziaczki

Hej
agawa1 - trzym się ciepło i pamiętaj - ładna pogoda z Zielonej Góry już została do niej wysłana :-)

Kropecka - trzymam kciuki żeby wszystko gładko poszło :-) miałam tak samo z kosmetyczką - wykombinowałam że makijaż - to ja i tak chcę delikatny a skoro mamy tylko obiad to on długo wytrzymać nie musi i najlepiej jak się sama nim zajmę :-D

Ania_ajra - właśnie czytałam, że będziesz robić ulubione danie - a ja tu czekam że coś fajnego do wątku niebo w gębie dodasz:-D

Pozdrawiam Myyyszaaa

no to wstawiam pazurki. pewnie dla was to nic efektownego ale ja mialam paznokcie do polozy opuszka i dla mnie to zupelna zmiana

0005457eg8.jpg

0005456zi4.jpg

no ja po wizycie u giny.....wyniki mam złe dostałam dodatkowe witaminki musze sie porozpieszczać troszke M powiem ze nic nie moge robić niech również poczuje ciążę za duzo wziełam na swoje barki a za mało dbałam o swoje zdrowie teraz musze troszke poleniuchować i sie podkurowac. najważniejsze ze z dzidziusiem wszystko ok ciągnie z mamusi to co najlepsze i dobrze.
kropecka śliczne pazurki trzymam kciuki za 6 pażdziernik

reklama
Ale Wam dziewczyny zazdroszczę ciepełka w domach! U nas niestety ciągle nie grzeją.

Agawa1 - współczuję kłopotów z budową, jak czytam jakie są problemy z wykonawcami to odechciewa mi się nawet marzeć o własnym domku.

Kropecka - paznokcie super!

Ania 31 - życzę szybkiego powrotu do świetnej formy!

Anna_ajra - dzięki za pozytywną energię:-)

Do góry