reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć
sniadanko zaliczone mały zjadł płatki dość szybko jak nigdy;-) a mama szcześliwa ze dziecko ma apetyt:-D
anna_ajra pyszne ciasto narobiłaś nam apetytu poprosze również o przepis:-)
Ika_s może maść majerankowa tez bezpieczna dla ciebie i małych dzieci
Myyszaaa moje samopoczucie podobne do Twojego bół głowy oczu do tego kręgosłup boli mnie najbardziej wieczorami nie moge znaleźć sobie miejsca w łóżku w środę 12.09.jade do giny powiem moze cos doradzi mi
A tak ogólnie to mam złe dni jak sie popłacze na jakimś filmie to zaraz rycze o wszystko nawet ze zimno sie robi:baffled:
Agawa1 znam Twoje uczucie bo ja tak samo czekam kiedy skończymy dobudowę pokoju dla chlopców ale ciągle pada i na razie nic z tego śmieje sie ze do lutego maja czas
Pozdrawiam nowe mamusie

reklama
Hej

Ból głowy - przychodzi i znika - oczka jeszcze nie wypłyneły - co jest bardzo pozytywne:tak:.Dziewczyny w Zielonej dziś się rozpogodziło - mam nadzieje że takie słonko zostanie u nas do winobrania :-) I także się pokaże u wszystkich chcących słoneczka:happy2:

Aniu31 - ten kręgosłup to mi też dokucza - choć brzuszek mały więc nie rozumie m czemu... Z tym płaczem też tak mam:happy2: Mam wrażenie że cały dzień mogłabym płakać:sick::rofl2:
Anna_ajra - przez to zdjęcie ciasta - zachciało mi się słodkiego :-) i gofry wczoraj były - pychotka...
Ika_s - i jak kot - dziś się uspokoił?? Bo katar to pewnie dalej cię męczy...

Pozdrawiam Myyyszaaa

myszaa mi się wydaje że to czy boli kręgosłup to nie zależy od wielkości brzucha, może dziecko się tak ułożyło że na coś uciska i dlatego boli. mnie narazie nie boli ale z Wiktorem pod koniec ciąży to już mi ciężko było.

Hej,

dziś zatem wybieram się do apteki po te maści, bo druga noc do...
Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że rano jest już dobrze i prawie nie pamiętam o zapchanym nosie. W nocy koszmar. Męczyłam się do 01.40- tą godzinę pamiętam jako ostatnią. Potem o 4.30 do łazienki i wybudzona. Wycwaniłam się jednak trochę i po drodze zabrałam kota do łóżka- to uniknęłam miauczenia i wycia rano i razem dospaliśmy do 9-tej. Tunio uwielbia spać przytulony do Pani, ale wiem, że źle robię.

Myyszaaa- kręgosłup jeszcze mi na szczęście nie dokucza, ale bolą mnie nogi jak dużo pochodzę. Oczy mam suche i piekące.

Anna_ajra - ciasteczko też bym pochłonęła.:tak:
A może macie jeszcze jakieś równie fajne, wypróbowane przepisy?

Skończyliśmy 15 tydzień. 16-od dnia @. Tak się już cieszę.

Pozdrowionka

Cześć dziewczyny!:happy2:
Idę dzisiaj o 13:00 do kosmetyczki... na manicure i pedicure.:-D

cloe - nie chciałabyś pójść do krawcowej i dać sobie uszyć spodnie ciążowe na zimę?:confused:
lileczka - fajna sprawa zobaczyć bijące serduszko na monitorze!:yes: Super! Zaglądałaś na listę lutowych mam???:eek:
Myyszaaa - mmm... gofry!:happy::-p Mniam, mniam!:cool: Szkoda, że nie mam gofrownicy...:sorry:
przyszlirodzice - Witaj śród lutówek!:biggrin2:
Ika_s - nie jest to może na tle alergicznym?:confused2: Jeszcze kilka miesięcy do narodzin dzidziusia, a Ty już masz noce nieprzespane... :wink: Nie daj się przeziębieniu!:elvis:

Zaraz wyślę przepis na ciacho... :-)

Witajcie w gronie lutóweczek przyszlirodziceNapiszcie coś więcej o sobie może w wątku pogadajmy o sobie..... :-)

reklama
ja z racji tego że za miesiąc mam ślub to teraz czeka mnie przeprawa przez fryzjerów, kosmetyczki i tych od paznokci :) we wtorek idę robić paznokcie, z racji tego że mam je poobgryzane zakładam akryl i muszę to zrobić odpowiednio wcześniej. boję się tylko że ten akryl też poobgryzam :)

witajcie przyszlirodzice.

Do góry