Cześć dziewczyny!
Zaczął się rok szkolny ... beze mnie...
Jak tam samopoczucie i brzuszki dziewczyny?
agawa1 - uściskaj swojego dzielnego synusia! Jaka to była szczepionka? Jak minęła wizyta u gin.??? Dawaj zdjęcia!
kropecka - gratuluje daru perswazji (ze zwolnieniem). Mam nadzieję, że Wiktorek czuje się lepiej! Uważaj na siebie!;-)
cloe - nic jak tylko pozazdrościć ogródka przy domku. Super sprawa!:-)
Obecny rząd w ogóle się nie nadaje... reformy... to jeden wielki niewypał, tak jak i wiele innych rzeczy.
Myyszaaa - widzę, że masz zachcianki... ale na ciuszki, wózki itp. Super! O jakim wózku myślałaś???
maritka - i my się za Tobą stęskniłyśmy! Nie ma to, jak u mamy...
sana - WITAJ!
Ika_s - na jakim byliście filmie? Ja brałam na opuchnięty, suchy i zapchany nos Spray STERIMAR (Fizjologiczny roztwór wody morskiej). Pomogło.
Ania31 - co za nowy, piękny obrazek!
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!
Zaczął się rok szkolny ... beze mnie...
Jak tam samopoczucie i brzuszki dziewczyny?
agawa1 - uściskaj swojego dzielnego synusia! Jaka to była szczepionka? Jak minęła wizyta u gin.??? Dawaj zdjęcia!
kropecka - gratuluje daru perswazji (ze zwolnieniem). Mam nadzieję, że Wiktorek czuje się lepiej! Uważaj na siebie!;-)
cloe - nic jak tylko pozazdrościć ogródka przy domku. Super sprawa!:-)
Obecny rząd w ogóle się nie nadaje... reformy... to jeden wielki niewypał, tak jak i wiele innych rzeczy.
Myyszaaa - widzę, że masz zachcianki... ale na ciuszki, wózki itp. Super! O jakim wózku myślałaś???
maritka - i my się za Tobą stęskniłyśmy! Nie ma to, jak u mamy...
sana - WITAJ!
Ika_s - na jakim byliście filmie? Ja brałam na opuchnięty, suchy i zapchany nos Spray STERIMAR (Fizjologiczny roztwór wody morskiej). Pomogło.
Ania31 - co za nowy, piękny obrazek!
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!