reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Syneczki no to płukanko na 100% , moze obejdzie sie bez antybiotyku, chociaż jak juz Cię boli no to moze być gorzej, współczuje tej niewygody chociaż przy małych dzieciach mmoze być zbawienna :-D
Kaska jeżeli te wymioty związane z ciąża to spróbuj przede wszystkim zjesc zaraz po przebudzeniu , jeszcze włóżku najlepiej, mi pomagało, chociażby kromkę chleba z masełkiem , jesli wymioty bedą bardzo dokuczały to opowiedz lekarzowi, moze ci cos przepisze, ja brałam jakies witaminy i w ulotce było wspomniane że łagodzą nudności i wymioty , nie wiem na ile to zbieg okoliczności a na ile pomogły ale od kąd je zaczęłam brać to dolegliwości minęły bezpowrotnie ale kurcze jak sie to nazywało ???? noż widzę przed oczami to opakowania ale nazwa???? skleroza jakaś straszliwa , zaraz spróbuje poszperać i znaleźć , już sobie przypomniałam _Prenatal Classic! uffff bołało ;)
Patrysiu no to teraz już Sewi szybciutko wyzdrowieje, wirusówka panuje chyba w całej Polsce, no i ty się tez kuruj, domowe sposoby sa skuteczne ale czasem lekarza warto odwiedzić ;)
a no i jeszcze temat Naszej Klasy , kurcze muszę wam dać namiary na siebie, kiedyś próbowałam odszukać kilka dziewczyn ale bez powodzenia, odezwę się na tajnym:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Po wizycie. Płukania nie miałam ponieważ przy takim stanie zapalnym nie wskazane by było woskowa wyciągnięta i wiecie co...nareszcie słyszę aż do tego stopnia że zwykła rozmowa wydaje mi się krzykiem :szok: do tej pory mówiłam głooośniej głoooośniej a teraz każdego uciszam ciiiicho bo zwariuję :-D no ale bez antybiotyku sie nie obyło.

Witajcie dziewczyny!
Mam nadzieję, że nie wtrącę się w nieodpowiedniej chwili, ale ostatnio jest mi ciężko...
Wczoraj byliśmy na pogrzebie mojego dziadka. W czwartek zmarł, a w sobotę się dowiedzieliśmy o wszystkim.
Miał 87 lat. W lipcu byliśmy ostatni raz go odwiedzić. Mam same ciepłe wspomnienia o nim i jest mi smutno na sercu.:sad:
Pozdrawiam!

Anna Ajra przyjmij moje kondolencje :( zachowaj wspomnienia jak najlepsze i jak najdłużej ,przekaż swojemu dziecku te wspomnienia, dzięki wspomnieniom życie jest wieczne, w sercach zawsze mamy najbliższe osoby!
Syneczki to dobrze że odzyskałaś słuch, i że bez antybiotyku się obędzie, a bolało????

witam
Ania moje kondolencje:( 3 maj sie jakos
Syneczki- dobrze ze odzyskalas sluch:)
Zaresjestrowalam mala dopiero na 6 kwietnia:(

Ostatnia edycja:
ulka Nie bolało ale było nieprzyjemnie. Miniutek był ze mną Oli zotał z mamą. Jak tylko lekarz zbliżał się z jakimś metalowym dziadostwem wyobraźcie sobie ze krzyczał na niego i robił wszystko byle wydostać się z wózka pewnie chciał mu przygrzać w obronie ;-)
przyszlirodzice przetrzymamy razem to czekanie ;-) będzie dobrze
kropecka, agawa, gosia, ania, patrysia, margaritta, lileczka, kluska, pozdrawiammmmmmmmm

Anna-ajra nie chcieli wam nic mówić ze względu na Michasia urodzinki tak przypuszczam. Ja straciłam 1,5 roku temu ukochaną babcię. Oli miał przeszło roczek Madis w bruchu siedział od 3 miesięcy rozkleiłam sie kompletnie. Nie miałąm siły na nic. Wszystko doprowadzało mnie do łez. Miała 80 lat i ile by nie mieli nasi blizcy w dniu śmierci to zawsze za wcześnie. Teraz po tym czasie już patrzę na to inaczej. Trzeba było wpaść w rytm życia i tak też zrobiłam z czasem coraz mniej boli, a na dzień dzisiejszy zostały cudowne wspomnienia a dzieci znaja babcie ze zdjęć. Tobie życzę tego samego.

Hej,
U nas coraz lepiej Maja dzisiaj pierwszy dzień nie wymiotowała, ale za to mamy biegunkę:-(

anna_ajra - moje kondolencje. Trzymaj się.
syneczki - dobrze, że z uszami już lepiej. Gadaj teraz z tylko z nami tutaj wszyscy szepczą:-D;-)
patrysia - zdrówka życzę, bo ono jest najważniejsze!!!
ulenka507 - ale ta twoja mała fajna jest:-)
przyszlirodzice - wizyta dopiero na kwiecień!!! Jak ja nie cierpię tej naszej służby zdrowia:wściekła/y:. Twoją niunię też bym chętnie zobaczyła ale niestety nie mam dostępu do tajnego:-(.
W ogóle te wasze dziewczyny śliczne są!!! i jakie włosy mają, moja Majka niestety prwie łysa.

Buziaki

reklama
Witam!

Anna ajra - szczere wyrazy współczucia, trzymaj się dzielnie...
przyszlirodzice - prawie za miesiąc wizyta, z tego co słyszałam w telewizji ile teraz się czeka na wizytę do specjalisty nie jest tak źle, głowa do góry, szybko czas zleci:tak:
syneczki - współczuje zatkanego ucha, można zwariować jak się ma przytkane i do tego jeszcze jakieś szumy:no:
moniamonis - to już tylko lepiej będzie, Piotruś też najpierw wymiotował a potem dostał biegunki, na szczęście nie trwała długo:tak:
kaskax25 - kup sobie ten prenatal na mdłości, jeśli Ulenka zachwala i mi również pomógł może i tobie miną:tak:
Patrysia - dużo zdrówka dla Sewerynka:-)

Gdzie się podziewa reszta dziewczyn no i co z Kluską, boję się, że znów jest w szpitalu z młodszym:no::-(

pozdrawiam

Do góry