reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

u nas nie padało, ale wiało ze heeej:sorry2:
mała pierwszy raz od niepamietnych czasów nie była dzis na spacerku:baffled: babcie zdecydowały ze tak bedzie lepiej i chyba dobrze:-p
boje sie tylko myslec co bedzie zimą hehe
zawody w nocniku chyba tez opdadają bo moja Iga juz siada od 2 m-cy i woła E E E .... codziennie rano siada i po kilku minutach mamy kupke:rofl2:

reklama
Cześć dziewczyny!:-D
Ja tylko na chwilkę... Jutro nie idę do pracy, więc może znajdę chwilkę by Wam odpisać, choć nigdy nie wiadomo...
Niania potrzebowała jutro wyjechać, więc wzięłam w pracy opiekę. Planuję posprzątać w domu i pojechać z moją mamą na groby, też posprzątać, także może czasu brakować...
Po południu jedziemy kupić Michasiowi fotelik. Zobaczymy, przymierzymy i zdecydujemy, czy oby na pewno Recaro.

http://www.recaro-polska.pl/img_content/pics/32/150px/sport.gif
Poza tym chcę kupić Michałkowi komplet na zimę + czapka i rękawiczki.
Zastanawiam się czy kupić kurtkę i spodnie, czy pajacyka???
:confused::confused::confused:

Pozdrawiam!

Załączniki

• 123.JPG
    123.JPG
    48,5 KB · Wyświetleń: 31
anna_ajra fotelik de best. Mysle o podobnym dla Mateuszka:-D A kombinezon ja wybralam jednoczesciowy bo tak myslalam ze nigdzie go nie podwieje:-) Tylko ze my mamy jakos tak malo okazji zeby wychodzic na dwor bo maly ciagle choruje. :no: ladna ex.panna no to prawdziwie inteligentne dziecko masz, ja tez chyba juz nocniczek kupie tak dla samej radochy, tylko nie wiem czy z pozytywka czy bez.:-) Patrysia:wściekła/y: Pozdrawiamy wszystkich Jutro lekarz ale mysle ze jest OK

kaska trzymam kciuki zeby bylo dobrze;-)
ladna.ex.panna- no to gratulacje dla malej królewny na tronie:)
A TO MOJ MALY SZKRAB W KAPIELI musialam zrobic cenzure zeby nie bylo jest tylko sama glowa:)
Mala strasznie maruudna szkoda mi jej potwornie bo ma strasznie popuchniete dziasla teraz dalam jej apap i posmarowalam dziaselka mascia zobaczymy co z tego bedzie na razie spi

nom ja juz wypielegnowana ostatni raz zasiadam :-D
przyszlirodzice - u ans juz marudzenie przeszlo ale teraz jeszcze bardziej pcha rece do buzi :dry: jak widze potrzebe to tez smaruje zelem bobodent :tak:
kaska - daj znac jutro co i jak ... :tak: i powodzenia ale mysle ze bedzie dobrze :tak:
anna_ajra - fotelik fajny a co do kompletu jak narazie Sewcio ma jedno czesciowy z grubego polaru ale mysle ze jak bedzie taka zima jak w zeszlym roku to na tym obstane bo zeszloroczna zima to wcale nie byla zima :tak::dry: zastanawiam sie jakie sanki mu kupic :-D i podobaja mi sie takie sa bardzo wygodne poprostu idealne :tak:
Super Sanki KHW Snow Baby Dream - dla malucha (465400453) - Aukcje internetowe Allegro
ladna.ex.panna - u nas tez strasznie wialo lojojoj :baffled: a zimy ma nie byc ... tak slyszalam zamiast zimy ma byc bardzo cieplo a ile w tym prawdy to sie okaze ponoc w listopadzie ma byc snieg :szok::baffled:

dobrej nocki :-)

Witam sie dzis ja pierwsza:)
u nas ciezka nocka z pobudkami:( szkoda mi tej mojej bidulki:(
a ja juz siedze w pracy od 7 bo i tak mnie mala obudzila wiec wyjde sobiue godzinke wczesniej:)

witam dzisiaj
ale tylko na chwilke bo czeka mnie jeszcze sprzatanie i salatka juz okno umylam jeszce poodkurzac pomyc podlogi pranie wywiesic salatke dokonczyc i chyba to bedzie wszystko
u nas nocka fajna obudzilismy sie przed 7 a wnocy o 3 i 5 czyli w miare :tak:
maly buszuje w chodziku a ja korzystakm na chwilke ale obiecuje ze jak potem skoncze porzadki to wpadne naklikac wiecej :tak::-D

jA TEZ NA CHWILKE MELDUJE TYLKO ZE PANI DOKTOR ZDECYDOWALA ZE NIE NADAJEMY SIE DO SZPITALA!!!:-D:-D:-D Takze maly zdrowieje i broi, ake niestety mamy skierowanie na morfologie bo podejrzewa anemie:no: Pozniej napisze wiecej. Pozdrawiamy

reklama
Dobra maly zasnal. Po pierwsze bylismy u lekarza stwierdzila jeszcze troche zmian na oskrzelach ale ogolnie jest lepiej i po niedzieli mamy zrobic wyniki z krwia. Pewnie znow nas czeka ferrum:no: A po drugie daje mu dzis jogurcik a tu puk niespodzianka zabek. To dlatego biedaczek tak plakal przedwczoraj:-):-) No dobra SEWERYNEK AMELKA czekamy na was:wściekła/y: Wydaje mi sie ze jeszcze i drugi obok bedzie wychodzic takze pewnie ciezkie dni nas czekaja ale co tam. w koncu maly ma zebaty usmiech!!! A jeszcze dzis rano kupilam mu gryzaczek jakbym wiedziala ze sie tak przyda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry